Olen osa YesStylen vaikuttajatiimiä

*pr lahja* Sain reilu kuukausi sitten viestin YesStylen vaikuttajatiimiltä ja he tiedustelivat olisinko kiinnostunut liittymään mukaan heidän vaikuttajatiimiin vaikuttajana esitellen heidän tuotteitaan kanavillani…. Ööö… voiko tähän sanoa ei, varsinkin kun on korealaisen kosmetiikan suurkuluttaja. Toki minulla oli pieniä epäilyksi, kun näitä rajojen ulkomaaihmeiden promotiimiviestejä tulee useita viikossa ja niissä on aina jokin catch, joka yleensä maksaa rahaa, mutta nyt minulta ei pyydetty muuta kuin julkaisuja sosiaaliseen mediaani heidän tuotteistaan, jotka he lähettäisivät ilmaiseksi minulle.

Tässä sitä muuten siten ollaan reilu kuukausi myöhemmin avaamassa heiltä tullutta pr-lähetystä! Innoissani kuin lapsi jouluna, koska sisältö oli timanttista ja minulle totaalisen uutta. Kuka nyt ei olisi innoissaan itselle uusista korealaisen kosmetiikan tuotteista. Tulevan kuukauden aikana tulen kertomaan teille heidän valikoimastaan lähemmin, koska tiimiin liityttyäni huomasin, että YesStyle* korvaa kaikki tullauskulut takaisin ostajalle ostokrediittinä myöhempiä ostoksi varten. Tämä on suomalaisten kannalta hyvä vastaantulo, huomioiden kesällä voimaan astuvan tullimuutoksen, jolloin kaikki kolmansista maista tulevat paketit on tullattava.

Jos innostutte kurkkaamaan YesStylen tuotteita jo nyt, niin tässä linkki ja koodilla ”NEVER30AGAIN” saatte kassalla pienen lisä alen ostoksistanne. (linkki on affliaatti linkki)

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat