Sheet Mak Maniaa – My Innisfree, Real Squeeze Mask

Innisfree on meille suomalaisille hyvin haluttu korealaisen kosmetiikan merkki, mutta yhtä aikaa saatavuutensa puolesta yksi työtä vaativimmista, koska sitä ei saa mistään Suomesta saatikka Euroopasta. Tähän on syynä Innisfreen oma linjaus tuotteiden myynnin suhteen. Tai ainakin tässä tiedossa olen itse tällä hetkellä. Onneksi meillä on kuitenkin Ebayn ihmeellinen maailma, josta näitäkin saa tilattua. Lisäksi moni korealainen verkkokauppa toimittaa Suomeen näitä, koska toimituskieltoa ei ole. 

Millaisia ovat My Real Squeeze Maskit?

Sarjaan kuuluu 16 erilaista maskia, joilla jokaisella on erllainen käyttötarkoitus ja vaikutusaineet. Jokaisessa maskissa on mukana 20ml vaikutusainetta, joka on imeytettynä kolmikerroksiseen 100% selluloosa maskiin. Kolmikerroksisuus pitää maskin kosteana pidempään, joka antaa mahdollisuuden vaikutusaineille enemmän aikaa imeytyä ihoon. Vaikutusaineet ovat pääasiallisesti hedelmä- ja kasviuutteita, jotka on tuotettu kylmäuuttamistekniikalla, joten niihin on jäänyt parhaat mahdolliset ainesosat. Vaikka maski on kolminkertainen, niin se on hyvin ohut, mutta kestävä.

Maskeja on kolmea eri tyylistä: water, essence ja cream. Näin ollen voit valita juuri päiväkohtaisen tarpeesi mukaisen maskin. Water-tyyliset ovat hyvin kosteita ja hoitoneste on hyvin ohutta. Se imeytyy nopeasti ihoon. Essence-tyyliset ovat maskeja, joissa on hieman paksumpi hoitoneste, geelimäinen ja wateria tuhdimpi. Cream-tyyliset ovat todella tuhteja lähes rasvamaisia hyvin kosteuttavia maskeja, jotka sopivat erittäin mainiosti suomalaiseen talveen megakosteutukseen.

Oma fiilikseni näistä Innisfreen kangasnaamioista

Itse vaihtelen maskien koostumusta ihan sen päivän ihon tarpeen mukaan. Suomen talvessa ihan ehdottomat ovat nuo cream versiot, jotka tehokosteuttavat kasvot todella hyvin. Ja kun pyyhit maskilla vielä lopuksi käsivarret, niin ei mene hoitonestettä hukkaan ja käsivarretkin on hoidettu tämän jälkeen.

Näiden kangasnaamioiden tuoksut ovat hyvin helliä, joten ne sopivat erittäin hyvin herkkänenäisemmillekin käyttäjille. Tuoksut ovat hyvin luonnolliset, eikä parfyymiset. Tuoksu niissä joka tapauksessa on, joten jos se on valintakriteerisi, niin joudut nämä jättämään väliin.

Nämä Innisfreen kangasnaamiot ovat omia suosikkejani jo vuosien ajalta arkikäyttöön. Jostain syystä ne vaan tuntuvat aina juuri sopivilta eri tarpeisiin ja tilanteisiin. Pidän tuosta vaihtelevuudesta, että voin valita tuhdimman tai kevyemmän maskin samasta sarjasta. Vielä en ole näissä törmännyt inhokkiin. Toki välillä jätän ne pois kaapista, koska tilaamisen vaiva pitää nähdä. Jos joku näistä pitää valita, niin saatan ehkä vältellä kurkkuversiota, koska kurkku ei vain ole ollut minulle sopiva raaka-aine viime vuosina.

Kävin juuri omaa kangasnaamiovarastoani läpi ja ilokseni sain huomata, että noin vuosi takaperin ostetut 16 erilaista innisfreen naamiota on neljää lukuun ottamatta käytetty pois, joka on omalla kohdallani oikeasti mallisuoritus, kun yleensä kangasnaamiot jäävät nurkkiin pyörimään, jos hankin tällaisia sarjoja testiin.

Mistä Innisfreetä voi hankkia Suomeen

Vielä toistaiseksi ei tosiaan ole mahdollisuutta saada Innisfreetä suomalaiselta jakelijalta. Itse olen hankkinut omiani näistä paikoista helposti ja luotettavasti (* merkityt linkit ovat affiliaattilinkkejä):

  • iHerb* – laaja muuttuva valikoima Innisfreen tuotteita, myös näitä naamioita. Muista huomioida ostopäätöksessä, että päälle saattaa tulla tullit ja ALV.
  • BeautynetKorea – laaja valikoima innisfreetä, hyviä tarjouksia aika-ajoin

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat