Mitä kuuluu miniprojektille

Aloitin suurella innolla alkuvuodesta uuden projektin hävittää kokoelmani minituotteita. Minusta ne ovat oikeassa koossa mainioita siihen, että saa hyvän kuvan tuotteesta ostoaikeen suhteen. Toki itse myönnän, että harva hyväkään tuote päätyy minulla hankintaan, koska oma kokoelmani on jo hermeettisissä mittasuhteissa ja olen jo 6kk koittanut supistaa sitä urakalla. Eräällä tapaa nämä blogikirjoitukset ovat omat muistiinpanoni mihin tuotteisiin kannattaa palata tulevaisuudessa.

Mun suosikit tähän mennessä kulutettuihin mineihin

En ole saanut kulutettua kokonaan loppuun kuin 8 miniä, joka on aivan liian vähän 3 kuukaudessa omasta mielestäni, mutta nyt pitää ottaa jälleen tämä projekti työn alle tiiviimmin, koska minulla on aloitettuna paljon ihania minejä, joista voin laittaa kehua ilmaan ehdottomasti.

S5 Renew -seerumi (tuote saatu) on yksi omista supersuosikeistani tänä talvena. Tämä aivan ihana seerumi on hitokseen tyyris, mutta minusta joka sentin arvoinen. 10ml matkakokoinen puteli riitti hyvin yhden talven käytöksi, jos käyttää säästeliäästi. Itse kun olen tällainen more is less -tyyppinen persoona, niin läträän tuotteita paljon.

Tätä tuotetta saa hankittua helposti House of Organicsiltä*, jolla on muuten tuloillaan taas luonnonkosmetiikan ale-päivät, joten seuraa postauksia, niin saat tärpit heti käyttöön.

Joulun alla sain pr-lahjana Ritualsin joulukalenterin ja pääsin sen myötä kokeilemaan heidän tuotteitaan. Heti alkuun raakkasin ne tuotteet pois, jotka aiheuttivat minulle ahdistusta tuoksullaan. Muutamaan tuoksumaailmaan ihastuin heti. Niistä yksi on Happy Buddha-tuoksuiset tuotteet. Tämä kuoriva suihkugeeli oli niin ihanana tuoksuinen ja sen kuorivuus on mielestäni mainio. Pienet rakeet kuorivat ihon helposti ja tuoksuterapia on sitruksinen. Minusta tämä on täydellinen kropan kuorinta tuote kaikin puolin ja hankkisin uuden tilalle heti. Ritualsia myy esimerkiksi Tallinkin verkkokauppa.

Mulla on ollu ihan selkeä missio tyhjätä body scrubeja tämän alkuvuoden aikana ja niin olen kyllä tehnytkin, koska kun takavuosina on kärsinyt niiden keräilyvimmasta, niin materiaalia on mitä käyttää. Tämänkin Baija Parisin vartalo kuorinnan hankkisin ehdottomasti uudestaan. Vaikkakin se on todella öljyinen, mutta tuoksu on jumalainen – Ruusua ja litsiä. Ei voi olla parempaa mielestäni. Kuorinta on hellävarainen, mutta jättää ihon tosiaan erittäin öljyiseksi poispesun jälkeen pitkäksi aikaa eli älä mene nukkumaan arvolakanoihin tämän jälkeen. Mutta kuiva talvi-iho taas tykkäsi todella paljon tästä hurmurista.  Ostaisin ehdottomasti uudestaan.

Tähän mennessä kaikki käytetyt minit ja arvosanat

  1. PETER THOMAS ROTH 24K Gold Mask 3/5
  2. RITUALS Happy Buddha Energising Shower Scrub 4,5/5
  3. BAIJA PARIS Commage French Pompon Body Scrub 5/5
  4. HEIMISH All Clean Balm 5/5
  5. S5 Renew Serum 6/5 SUPER TUOTE
  6. HEIMISH Black Tea Mask Pack 4/5
  7. ETUDE HOUSE Soon Jung pH 5.5 Relief Toner 4,5/5
  8. AVENE XeraCalm A.D. Puhdistusöljy 2/5

Yhteenveto tähän mennessä kulutetuista tuotteista 2021

Kangasnaamiot: 6

Ihonhoito: 3

Hiukset: 6

Meikit: 3

Minit: 8

YHTEENSÄ: 26 tuotetta

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat