Joulukalenteri 2020: mun suosikit

Jotta bloggaajan elämä ei tulisi liian tylsäksi, niin nyt saatte lopultakin vuosien bloggaamisen jälkeen minun suosikkituotteistani listan. Eli seuraavan 24 päivän aikana avataan jokaisena päivänä yksi luukku NEVER30AGAIN-joulukalenterissa ja esitellään 24 minun tykkäämääni tuotetta vuonna 2020.

Luvassa 24 minun suosikkituotettani...

Nyt rutistetaan kaikki tieto irti omista suosikeistani ja miksi ne oat suosikkeja. Me, bloggaajat usein, puhumme supertuotteista ja sana kuluu jonkin verran ehkä käytössä. Toteutankin tämän kalenterin vähän ajatuksella, että haluan itsekin nähdä löytyykö listalta oikeasti niitä tuotteita mitä olen paljon esitellyt vai ilmestyykö yllättäjiä joukkoon.

Tule siis ihmeessä mukaan seuraamaan mitkä tuotteet ilmestyvät seuraavan 24 päivän aikana ja kommentoi jos jokin niistä on myös sinun suosikkisi!

Lämmintä joulunodotusta teille kaikille ja mukavia lukuhetkiä mun suosikkien parissa!

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat