Joulukalenteri 2020: mun suosikit

Jotta bloggaajan elämä ei tulisi liian tylsäksi, niin nyt saatte lopultakin vuosien bloggaamisen jälkeen minun suosikkituotteistani listan. Eli seuraavan 24 päivän aikana avataan jokaisena päivänä yksi luukku NEVER30AGAIN-joulukalenterissa ja esitellään 24 minun tykkäämääni tuotetta vuonna 2020.

Luvassa 24 minun suosikkituotettani...

Nyt rutistetaan kaikki tieto irti omista suosikeistani ja miksi ne oat suosikkeja. Me, bloggaajat usein, puhumme supertuotteista ja sana kuluu jonkin verran ehkä käytössä. Toteutankin tämän kalenterin vähän ajatuksella, että haluan itsekin nähdä löytyykö listalta oikeasti niitä tuotteita mitä olen paljon esitellyt vai ilmestyykö yllättäjiä joukkoon.

Tule siis ihmeessä mukaan seuraamaan mitkä tuotteet ilmestyvät seuraavan 24 päivän aikana ja kommentoi jos jokin niistä on myös sinun suosikkisi!

Lämmintä joulunodotusta teille kaikille ja mukavia lukuhetkiä mun suosikkien parissa!

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hanne - Never30again blogi

Moi, olen Hanne ja olet enemmän kuin tervetullut lukemaan minun ikäkriisiäni 30+ naisen ihokriisin muodossa. Rakastan korealaista kosmetiikkaa, mutta testaan kaikkea länsimaalaisista luonnonkosmetiikan kautta korealaiseen. Mitä oudompi tuote, sitä paremmat kiksit saan sen testaamisesta.

Seuraa somessa

Suosituimmat