Kotispa FOREO UFOlla

Ihonhoidon erilaisista härpättimistä on tullut vuosien mittaan yhä yleistyvämpi trendi koti-ihonhoidossa. Yksi tämän suuntauksen pitkäaikaisista palkituista brändeistä on FOREO. Sain FOREOlta testiin UFOn oman FOFO minin kaveriksi. Molemmat ovat mielenkiintoisia tuotteita.

[mainos] Tiesithän, että FOREOlla on verkkosivuillaan 30.11.2020 asti BLACK WEEK, jolloin kaikki tuotteet jopa 35% alennuksessa. [mainos]

Mikä on FOREO?

FOREO on 2013 perustettu yritys, joka keskittyy kauneudenhoidon tarvikkeisiin. LUNA ihonpuhdistus harjat valloittivat maailman kuin hyökyaalto. Niiden suosio oli mahtava jo heti alussa ja niitä nähtiin monilla julkimoilla kuten Paris Hilton, Victoria Beckham ja Oprah Winfrey.

Brändin tavoitteena on tuoda spa kotiin, yhdistäen ihonhoitoon teknologiaa, joka on yleensä saatavilla vain hoitoloissa. Edelleenkin on kyse kohtuu arvokkaista laitteista kotikäyttöön, mutta ammattikäyttöisiä välineistä huomattavasti huokeampihintaisia.

Miten FOREO UFOA käytetään

FOREO UFO on suunniteltu käytettäväksi FOREOn omien laitteelle suunniteltujen maskien kanssa. Maskeja on tarjollaa kymmen kunto erilaista ja hinta 6 maskin pakkaukselle on 19.90€.

Foreo UFOssa yhdistyy maskin kanssa lämpö, patentoitu T-sonic värähtely sekä LED-valoterapia. Kaikki tämä on kuitenkin helpossa kotikäyttöisessä muodossa tuotteessa.

Ensin hankittuasi FOREO UFOn rekisteröinti ja laitteen aktivointi tapahtuu älypuhelimen kautta FOREon omassa sovelluksessa, jonka jälkeen käyttöön ei tarvita sovellusta, mutta siellä on kaikkien naamioiden ohjelmat ohjelmoituna, joten sieltä on helppo seurata hoito-ohjelmaa halutessaan.

Muutoin laitteen käyttö on erittäin helppoa. Te napsautetaan päälle ja haluttu naamio lisätään pidikerinkulan alle. Naamio pakkauksessa on todella paljon seerumia, joten voit käyttää seerumin joko vartaloon tai puristaa levylle vielä toista kierrosta varten. Itse olen suosinut jälkimmäistä vaihtoehtoa.

Kasvojenhoito-ohjelman pituus on 90 sekuntia eli hoito on nopeaa ja vaivatonta. Näin ollen se sopii varsinkin kiireiseen arkeen mielestäni mainiosti. Toki siinä kiireisessä arjessa on löydyttävä noin 200€ ylimääräistä rahaa.

Kun valittu naamio on paikallaan, niin on aika napsauttaa joko älyluurista päälle hoito-ohjelma tai vain laitteesta. Laitetta liikutellaan karvojen iholla ja that it. Erittäin simppeliä mielestäni.

Mitä mieltä olen FOREO UFOsta?

Näin viikon käytön jälkeen (olen käyttänyt 4 maskia) olen tyytyväinen tuotteen toimintaan. Toki kuten olen aina sanonut, nämä FOREOn tuotteet eivät ole mielestäni ensimmäisiä hankintoja ihonhoitorutiiniin. Hankkisin tuotteen vain jos minulla olisi ylimääräistä roikkuvaa rahaa.

Tuotteet on kuitenkin miellyttäviä käyttää ja sekä FOFO mini että UFO ovat mielestäni asiallisia laitteita hankkia ihonhoitorutiiniin. Itse hankkisin ensimmäisenä ehkä UFOn, koska siinä on oikeaa kotispa ajatusta. FOFO minin voi kuitenkin korvata ihan kumisella ihonpuhdistus harjalla helposti säästäen satasen. UFOssa on enemmän luksusta.

Mistä FOREOn voi hankkia?

FOREOn tuotteita voi hankkia helposti heid’än verkkokaupastaan www.foreo.com . Oman verkkokaupan lisäksi niitä voi hankkia Suomesta Stockmannilta sekä KICKsiltä*. Hintataso on kaikissa suurinpiirtein sama, joten ei ole niin väliä mistä näistä hankit.

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hanne - Never30again blogi

Moi, olen Hanne ja olet enemmän kuin tervetullut lukemaan minun ikäkriisiäni 30+ naisen ihokriisin muodossa. Rakastan korealaista kosmetiikkaa, mutta testaan kaikkea länsimaalaisista luonnonkosmetiikan kautta korealaiseen. Mitä oudompi tuote, sitä paremmat kiksit saan sen testaamisesta.

Seuraa somessa

Suosituimmat