Joulukalenteri LUUKKU 1: Missha Airy Sun Water

Yksi ultimaattisista vuoden 2020 suosikeista on ehdottomasti MISSHA Airy Sun Water, jossa yhdistyy korealaisenkosmetiikan ihon hoitavuus sekä suuri kertoiminen aurinkosuoja. Kevyt koostumus vei minun pisteeni heti kotiin, koska se teki tuotteesta nopean käyttää ja monikäyttöisen.

Mikä ihmeen Missha AIRY Sun Water

Missha Airy Sun Water on hyvin kevyt vesimäinen aurinkosuoja.  Siinä yhdistyy korealainen ihonhoito sekä aurinkosuoja. Tuotteessa on koskea UVA ja UVB suoja ( SPF50+ ja PA++++), josta oma punakka ihoni tykkää. Yleensä koskea suojaiset tuotteet ovat paksuja ja tahmaavia, jota tämä tuote ei ole.

Tuotteessa on ihoa rauhoittavaa allantoinia ja suojaavaa vihreätee uutetta sekä kosteuttavaa dexpanthenolia. Näiden lisäksi tuotteeseen on lisätty lukuisia kasviuutteita tukemaan ihon hyvinvointia ja vähentämään auringon aiheuttamia ikääntymisen merkkejä.

 

Miksi minä pidin tästä tuotteesta

Minut sai tähän tuotteeseen ihastumaan ehdottomasti sen koostumus, joka on kevyt. Tuote imeytyy ihoon nopeasti kuin kasvovesi, eikä se jätä jälkeensä aurinkorasvoille tuttua tahmaista tunnetta. Toki sen on annettava hetki imeytyä ihoon ennen kuin lisätään meikki päälle. Tuote toimii myös mainiosti meikin alla.

Minulla itselläni iho usein reagoi aurinkotuotteisiin, koska ne tukkivat ihohuokosia, mutta tämän tuotteen kanssa sitä pelkoa ei ole ollut viime kesänä. Myös tuotteen hoitavuus yllätti positiivisesti. Ihan kuin olisi laittanut iholle kosteusvoiteen.

Mistä Missha Airy Sun Wateria voi hankkia?

Yllätyksekseni huomasin tätä tekstiä kirjoittaessani, että kyseistä tuotetta ei ole enää Misshan verkkosivuilla, joten sen tuotanto on luultavimmin lopetettu. Omani olen reilu vuosi sitten hankkinut BeautynetKorealta.

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hanne - Never30again blogi

Moi, olen Hanne ja olet enemmän kuin tervetullut lukemaan minun ikäkriisiäni 30+ naisen ihokriisin muodossa. Rakastan korealaista kosmetiikkaa, mutta testaan kaikkea länsimaalaisista luonnonkosmetiikan kautta korealaiseen. Mitä oudompi tuote, sitä paremmat kiksit saan sen testaamisesta.

Seuraa somessa

Suosituimmat