Viimeisin…

Harvemmin osallistun haasteisiin, mutta te ette kovin tunne minua muutoin kuin kosmetiikkamieltymysteni puolesta, joten otetaan väliin jotain tavallisesta purkkisirkuksesta poikkeavaa. Törmäsin Hey Girl blogissa hauskaan ajatukseen eli viimeisimpiin.

Joudun ihan miettimään mitä olenkaan tehnyt viime aikoina, vaikka olen mennyt muutaman viikon vähän autopilotilla. Autopilotti moodi on oma tapani säästää itseäni, kun tuntuu, että hukka perii pään. Silloin keskitytään vain hyvää mieltä tuottaviin tekijöihin, eikä arjen murheisiin.

VIIMEISIN ATERIA?

Juuri kulutin aamiaisen yhdessä TikTokin seuraajieni kanssa. Aamiaisena oli Kerava-kahvia Kahvi Cgarlotta Roasterylta, rahkaa marjoilla sekä Loukumeja (turkkilainen makeinen). Tiktokissa vakio sunnuntai aamukahvit joka sunnuntai aamu. Fiksattua kellonaikaa ei ole, mutta aloitellaan kun aamupalani on pöydässä yleensä 8-9 välillä. Tunti turistaan aiheesta jos toisesta ja sitten lähdetään viettämään mukavaa sunnuntai kukin omalla suunnallaan.

VIIMEISIN ELOKUVA?

Viimeisin elokuva, jonka olen katsonut on ollut Hallmarkin jouluelokuvista ONE ROYAL HOLIDAY. Olen kehittänyt tänä keväänä kohtuullisien addiktion Hallmarkin romanttisiin elokuviin ihan siinä missä turkkilaisiin draamaelokuviin sekä muihin Youtuben saloista löytyviin hömppäelokuviin.

VIIMEISIN VIESTI?

”Hei, onko mahista muuttaa Michaelin ens viikon pe 23.3 hoitoaika 6-16? Hanne

Suurin osa mun viesteistä liittyy puhtaasti poikaani Michaeliin tavalla tai toisella. Lähimpien ystävieni kanssa jaamme kohtuullisen voimakasta puhelukulttuuria. Jos meillä on asiaa, niin soitellaan.

VIIMEISIN LIIKUTTUMINEN?

Aina kun joku kehuu Michaelin kehitystä, niin ylpeä äiti liikuttuu. Olen kyllä sellainen leijonaemo erityislapselleni. Olen äiti tunteella ja se näkyy. Michaelilla on paljon haasteita, mutta selätämme vain yhdessä harjoittelemalla.

VIIMEISIN INNOSTUMINEN?

Bloggaajana innostuin viimeisimpänä OleHenriksenin Bakuciol & AHA tuotteista, joista on tulossa enemmän tulevilla viikoilla, koska olivat yllätyksekseni oikeasti hyviä tuotteita.

Henkilökohtaisessa elämässä mulla on ollut innostus viime aikoina bloggaamisen lisäksi parvekesisustamisen saralla. On ihanaa, kun kevät tulee ja voi aloittaa pienen hyötypuutarhan suunnittelun. Kevään tulon myötä ollaan myös innostuttu Geokätköilystä viime viikkoina ihan hurjasti Michaelin kanssa. Ollaan käyty pari kertaa viikossa aarrejahdissa.

VIIMEISIN ÄRSYYNTYMINEN?

Ärsyynnyn hyvin harvoin mistään asiasta, niin että se kaivelisi pidempään. Olen opetellut ”Catch and release” – mentaliteetin ärsytyksen osalta. Siihen voi käyttää minuutin tai kaksi, mutta ei päivää ellei sillä ole mitään todellista merkitystä omaan elämääni.

Kuitenkin nyt kun korona-hässäkkä tuli vuoden vanhaksi, niin itselläni oli hetki, kun ärsytyksen määrä epätietoisuudesta töiden ja talouden suhteen kävi vähän mielen päälle. Muista vuoden takaiset epätietoisuuden tunteet ja kävin niitä samoja taas läpi, kun ei ole tietoa onko kesällä töitä vai tarvotaanko suossa. Toki kesälomakin olisi kiva, mutta jos töitä tulee, niin on otettava, jotta ei menisi taas tiukilla loppu vuotta.

VIIMEISIN HANKINTA?

Multaa ja parvekkeelle uusia ruukkuja. Siinä varmaan viimeisin arjesta poikkeava hankinta. Multaa tuli ihan liikaa ostettua ja purkkejakaan ei olisi tarvinnut, mutta niistä tulee ihanat, kun istutetaan kukkaset ja hyötykasvit toukokuussa niihin.

VIIMEISIN KEVÄTBONGAUS?

Lintujen laulu. On jännää miten linnut laulaa keväällä eri tavalla kuin talvella ja kesällä. Nyt kun kuljetaan metsässä, niin kuuluu viserrystä joka puun oksalta.

VIIMEISIN LUKEMANI BLOGITEKSTI? 

Miia Johanssonin Tavallinen ammattibloggaajan työpäivä 

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat