Uusi Lyko Lovables julkaistu!

*Mainos Lyko, tekstin kaikki linkit ovat mainoslinkkejä* Lyko on juuri julkaissut uuden Lovables kausiboksinsa Poolside Vibe. Nämä kausittain ilmestyvät Lykon kauneusboksit ovat olleet viime aikoina laadultaan erittäin hyviä. Tuotteet on valittu tarkoin ja suurin osa tuotteista on täysikokoisia laatutuotteita. Lisäksi voit nähdä jokaisen tuotteen ennakkoon siten, ettei sinun tarvitse ostaa sikaa säkissä. Jos tuotteet eivät resonoi sinua, niin voit jättää boksin tilaamatta.

Lovables Poolside Vibe- boksi kustantaa tällä kertaa 49€ ja sisällön luvataan olevan 246€ arvoinen. Ensi vilkaisulla joukossa on mielenkiintoisia kesätuotteita. Joukossa on reilusti täysikokoisia tuotteita ihonhoidosta värikosmetiikkaan. Mineissäkin on ihan kivoja kokeiltavia, joita on ehkä edellistä boksia enemmän tällä kertaa, mutta esimerkiksi Ritualsin Body Shimmer riittää hyvin koko kesäksi, eikä se jää talveksi roikkumaan kaappiin. Omia suosikkeja on Clarinsin Natural Lip Perfector -huulikiilto sekä Algologien heleyttävä ja kosteuttava Elixir Des Vagues Hydra-Replenishing Booster -seerumi.

Kuva lainattu Lykon verkkokaupasta

Lykon Lovables laatikoissa on ollut aina hyvä tasapaino värikosmetiikan ja kauneudenhoitotuotteiden suhteen. Lisäksi värikosmetiikan sävyt eivät ole mitään laarin pohjallisia vaan käyttökelpoisia sävyjä, jotka sopii monelle eri ihonsävylle. Näin ollen hukkatuotteita on vähemmän.

Kaikki Lyko Lovables Poolside Vibes tuotteet

Davines – The Spotlight Circle, 50 ml.  – NÄYTE

Lumene – Brightening Day Fluid Mineral SPF, 10 ml. – NÄYTE

Algologie – Elixir Des Vagues Hydra-Replenishing Booster, 15 ml. – PUOLIKAS NORMAALIKOOSTA

Hickap – Honey Glow Priming Moisturizer, 50 ml. – TÄYSIKOKOINEN

Waterclouds – Volume Saltwater Spray, 150 ml. – TÄYSIKOKOINEN

Emma S. – Deodorant Powder Fresh, 50 ml. – TÄYSIKOKOINEN

IsaDora – Bronzing Powder 45 Highlight Tan, 10 g. – TÄYSIKOKOINEN

N

Löwengrip – Luminous Bronze Self Tan Body Mist, 200 ml. – TÄYSIKOKOINEN

Clarins – Natural Lip Perfector 01, 12 ml.  – TÄYSIKOKOINEN

Peter Thomas Roth – Water Drench Hyaluronic Cloud Dream, 7,5 ml. – NÄYTE 

Sol De Janeiro – Brazilian Bum Bum Cream, 25 ml. – NÄYTE 

Rituals – Body Shimmer Oil, 30 ml. – NÄYTE

Max Factor – False Lash Effect XXL Mascara, 13 ml.  – TÄYSIKOKOINEN

Babor – Ampoule Concentrates, 14 ml. – TÄYSIKOKOINE

Kuten edellisessäkin boksissa, niin jos löydät 2-3 tuotetta, joista tykkäät niin olet jo saanut boksin hinnan verran tuotteita. Loput tuotteet, joista pidät ovat vain plussaa. Itse asiassa kun katsoin tuotteiden kokoja Lykon verkkokaupasta, niin mielenkiintoni heräsi Algologien suhteen, pitääkin testata edellisen boksin kasvovoide, ja Hickupin suhteen. Ne ovat Suomessa tuntemattomampia brändejä, mutta näyttivät mielenkiintoisilta. Ja hei nuo Baborin ampullit, ne kuulostaa tuoteselostuksen mukaan huikeilta!

Edellinen Lyko Lovables Get Eggcited! oli ihan helmi boksi

Alla fiilikseni edellisestä Lykon Lovables laatikosta, jonka keväällä hankin. Se oli yksi parhaista kauneusbokseista mitä olen avannut bloggaajaurani aikana. Sen hinta-laatusuhde oli aivan mahtava.

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat