Uusi ekologisempi beautyblender

[tuote saatu] beautyblender julakisi alkuvuodesta uuden ekologisemman Bio Pure beautyblenderin, jossa on 60% kasviperäisiä ainesosia. Brändi lupaa, että meikkisieni on edelleenkin yhtä pehmeä kuin originaali. Tämä tuote ei kuitenkaan toistaiseksi ole syrjäyttämässä rakastettua originaalia, mutta kuluttajalle, joka haluaa tehdä jonkin verran ekologisempia valintoja, tämä on vaihtoehto ottaa askel meikkisinen osalta parempaan.

Beautyblender uutuus Pure Bio - blender, jossa 60% vähemmän muovia

Onko uusi Pio Pure beautyblender - meikkisieni ekologisempi

Tämä on omalla tavallaan aika jännä kysymys, koska tuoteta ei voi vielä kierrättää biojätteeseen vaan kierrätettävä muovin tavoin. Peruskuluttaja nakkaa edelleenkin tämän tuotteen sekajätteeseen. Yhtä aikaa sen tuotannossa on käytetty 60% vähemmän muovia, joka on mielestäni askel parempaan suuntaan. Oletettavasti tuote myöskin häviää nopeammin osittain raaka-aineidensa ansiosta. Toki jäljelle jää vielä se 40%, jota ei ole vielä onnistuttu muuttamaan kasviperäisiksi.

Itse kuluttajan toivon, että tuotteesta on saatu kasviperäisistä ainesosista huolimatta yhtä kestävä kuin originaali, jotta sen käyttöikä olisi yhtä pitkä kuin isosiskonsa. Mielenkiintoista on nähdä pystyykö beautyblender ajansaatossa muuttamaan tuotteensa kokonaan kasviperäiseksi. Ei mielestäni ole huono ajatus nykymaailmassa.

USAssa beautyblender on lanseerannut  palautusjärjestelmän, jossa asiakkaat voivat palauttaa 3 tai useamman  beautyblenderin ilmaiseksi takaisin heille kierrätettäväksi tehokkaimmalla mahdollisella tavalla. Tämä sinällään on oikeasti mielenkiintoinen konsepti, mutta luultavimmin ei toimisi meillä Suomessa tai Euroopassa. Toisaalta tämä lanseeraus on hyvä lisä beautyblenderin ekologisemmalla lähestymistavalle.

Pure Bio beautyblender askel kohti luontoystävällisempää kauneustuotetta

Eroaako Pure Bio beautyblender muuten originaalista?

Pure Bio beautyblender ei eroa tunnultaan originaalista

Omasta mielestäni tämä uutuus ei eroa originaalista. Tuntui ihan samalta käytettäessä ja levittää meikin tutulla beautyblender laadulla. Beautyblender on vaihtoehto sellaiselle meikkaajalle, joka haluaa meikkisineltää pehmeyttä ja reilua bounssia käytössä. Nämä ovat mielipide kysymyksiä, joista ei voi kiistellä. Itse arvostan äitä ominaisuuksia.

Ai niin, älkää antako pakkauksessa olevan blenderin hämätä koossaan. Ne näyttävät hyvin pieniltä, mutta kostutettaessa ne lähes tuplaavat kosonsa ja muuttuvat pehmeiksi. Kostuttamaton beautyblender on kova ja epämiellyttävän tuntuinen.

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat