Uudet Garnier Ampoule Sheet Maskit testissä

Huoh… viime aikoina on tullut testattua aivan mieletön määrä erilaisia uusia kangasnaamioita. Mutta olen törmännyt myös niin moneen uuteen, joten tämä on ollut luonnollista omalle sisäiselle 3-vuotiaalle, joka on kiinnostunut kaikesta uudesta kosmetiikasta. Löysin perinteisellä Prisman reissulla Garnierin Ampoulle Sheet Mask-kangasnaamioita, joita en ollut aiemmin nähnyt: Vitamin C/Ananas ja Hyaluronihappo/Vesimeloni. Välillä ihan mielenkiinnosta tutkin Prisma kosmehyllyä. Toki meillä Keravalla siinä hyllyssä ei tunnu olevan mitään punaista lankaa, vaan paljon silkkoa sekaisin. Välillä sieltä sattuu kuitenkin silmään muutakin kuin se ainainen Rexonan Aloe Vera deodorantti.

Mikä näissä kangasnaamioissa herätti huomion oli niiden normaalista Garnierin naamiosta poikkeava pakkauksen koko. Tuotteessa on käytetty 42% vähemmän pakkausmateriaalia kuin Garnier Moisture Bomb tuotteissa. Ei huono asia ollenkaan, koska tuote ei tarvitse tuota materiaalia, vaikkakin sen näkyvyys hyllyssä huononee koon pienentyessä. On mukavaa nähdä, että brändi on valmis luopumaan hyllytilasta ekologisuuden puolesta. Tuotteet ovat myös vegaanisia ja mukailevat Garnierin uutta sitoutumista vihreämpään kosmetiikkaan.

Uudet Garnier kangasnaamiot testissä

Vain 5 minuuttia riittää Garmier kangasnaamion kanssa

Viimeaikoina on ollut selkeä trendi kangasnaamioissa, että ne suunnitellaan käytettäväksi hyvin lyhyessä ajassa. Aikaisemmin kangasnaamioiden kulta-aikaan, niitä haudottiin naamalla 15-20 minuuttia. Maailman muuttuessa nopeampitempoiseksi ja korealaisen 10 askeleen ihonhoitorutiinin hävitessä trendistä alkaa naamioiden pikakäyttö yleistymään. Tarkoitus ei ole enää hautoa tuotetta kasvoilla pitkään, vaan hengähtää sen kanssa vain hetki.

Garnier Ampoule Sheet Mask Vitamin C & Hyaluronic Acid

C-vitamiini/Ananas ampullinaamio lupaa viidessä minuutissa tehdä ihosta säteilevän ja antaa luonnollista heleyttä. Naamiossa on vaikuttavana aineena 1% Dg-vitamiinia, joka on C-vitamiinijohdannainen. Lisäksi naamiossa on ananasuutetta, joka kuorii ihoa hellävaraisesti. Hellä kuorinta yhdistettynä C-vitamiiniin ei ole huono asia.

Hyaluronihappo/Vesimeloni ampullinaamio taas lupaa kosteutetun, pehmeämmän ja virkistyneen ihon 5 minuutin käytössä. Naamiossa on 1% hyaluronihappoa, joka on oikeasti mainio kosteuden sitoja ja raaka-aine kangasnaamioihin. Yhdistettynä vesimeloniuutteeseen uskon luvattuun kosteutukseen ehdottomasti.

Kumpikaan naamio ei lupaa tehdä ihmeitä vaan käytännössä ottaen korvata seerumin päivittäisessä ihonhoitorutiinissa. Tämän perusteella molemmat naamiot kuulostavat hyviltä ja saatavuuden puolesta ne ovat myöskin mielenkiintoiset, koska niitä saa ympäri Suomen.

Mistä Garnier Ampoulle Sheet Maskit tuntuu käytössä?

Naamio itsessään on ohut, mutta tukeva. Avaaminen pakkauksesta on helppoa ja kyllä Garnier on oikealla linjalla, tämä tuote ei tarvitse isoa pussukkaa pakkaukseksi. Tämä puolet pienempi riittää mainiosti. Naamio on erittäin kostea seerumista, kun sen ottaa pussukastaan, mutta jostain syystä molemmat valitsemani testiyksilöt kuplivat avatessa vähän luoden vähän saippuaisen mielikuvan.

Asettelu kasvoille on vaivaton ihan siinä missä ”mytyn” avaaminenkin. Kaikin puolin peruskätevä naamio. Nenäosakin on kohtuullisen pitkä ja peittää melkein koko nenän. Kaikinpuolin länkkärinaamalle suunniteltu tuote. Naamio on kasvoilla mielluttävä koko vaikutusajan ja tuntuu rikokselta ottaa se pois jo 5 minuutin kohdalla. Se pysyy hyvin paikallaan, vaikka touhuisikin päivän askareita samalla. Naamio pysyy kosteana kyllä pidemmänkin aikaa, muta en usko pidemmästä hautomisesta olevan hyötyä.

Vesimeloniversio jätti ihon kohtuu tahmeaksi eli sen käytön yhteydessä heti voide päälle, muuten se kerää kaiken nukan vaatteista kasvoihin. Lisäksi se sopii tämän ominaisuuden vuoksi paremmin iltarutiiniin, kun tuuppaat muutenkin ihoon enemmän kosteutusta. Yleisarvosana 2,5/5, en ostaisi tätä uudestaan tahmaisuuden vuoksi. Hyaluronihappoa kuitenkin on niin monessa tuotteessa, että naamion pitää olla mielettömän hyvä, jotta se korvaa seerumin ja voiteen yhteisvoiman.

C-vitamiini naamion kanssa kokemus on aika saman tyyppinen kuin vesimelonin kanssa. Lopputulos jää tahmaiseksi. Seerumi ei tunnu imeytyvän ihoon oikein kunnolla. Tahmaisuuden saa pois vain voiteella. Tämä versio saa saman 2,5/5 arvosanan, koska en tykkää tahmaisuudesta, kun seerumia ei voi oikein kroppaankaan hinkata, kun tahma jää iholle ja seerumi menee näin hukkaan minun mielestäni.

En ehkä loppujen lopuksi hankkisi näitä kahta uudestaan käyttöön, mutta ovat ok perusnaamioita.

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat