Toukokuun Lookfantastic yllätti…

Lookfantastikin tämänkuinen kuukausiboksi saapui vasta kuun puolivälin jälkeen, mutta yllätti positiivisesti. En sanoisi, että tämä olisi ollut täysi kympin suoritus, mutta solid 8/10. Heti kun avasin kuljetuslaatikon, jossa yleensä tulee sisällä varsinainen boksi, sain yllättyä, kun vastassa olisin tyylikäs läpinäkyvä meikkipussukka. Tämän kuun boksin teemaan ”It’s time to Getaway” sopivasti mielestäni toteutettu. Miellyttävä yllätys on saada jotain muutakin kuin laatikoita, jotka itselläni usein päätyvät suoraan kierrätykseen.

Toukokuun Lookfantastic Beauty Box olikin teemaan sopiva meikkipussi

Ensivaikutelma itse tuotteista oli positiivinen ensisilmäyksellä. Toki mainitse, ettei mitään hihkumista, mutta mielenkiintoisia tuotteita tulevaan kesään. Myöskin jaottelu on mainio, löytyy hiuksille, ihonhoitoa ja värikosmetiikkaa. Joukossa on myös täysikokoisia tuotteita tai isompia näytteitä, joka miellytti. Joukossa oli vain yksi pieni näyte. 

Toukokuun Lookfantastic Kauneusboksin tuotteet

Tuotteita oli tässä kuussa yhteensä 6 kappaletta:

  • grüum – Purifying Facial Clreanser, arvo 8€

  • We are Paradoxx – Repair 3in1 Conditioner, arvo 4,59€

  • Rituals – Soul Shimmer Body Oil, arvo 6,75€
  • Bondi Sands – Daily Moisturizing Face SPF50, arvo 2,51
  • Ciate London – Highlighter, sävy Starburst, arvo 7,19€
  • Skin Chemist London – Youth Series Rose & Lavender Intensive Night Therapy Eye Serum, arvo 22,45€
ARVO YHTEENSÄ: 51,49€
Toukokuun Lookfantastic boksin tuotteet olivat mielenkiintoisia ja tulevat käyttöön varmasti

Teemana boksissa oli ”It’s time to Getaway”, joka mielestäni täyttyi boksin tuotteilla ja muodolla tässä kuussa mainiosti. Myöskään tuotevalikoima ei ollut tällä kertaa kovinkaan laaja, joten ”annoskateutta” niinkään syntynyt kun boksiin oli valikoitunut 7 vaihtoehdosta 6 tuotetta. Nettisivuilta näkikin tuotekuvauksesta että tuota Sol de Janeiron BumBum Creamiä ei ole ollutkaan tarkoitus Suomi-bokseihin tulla.

Todellinen sisällön arvo on aika aneeminen, kun huomioidaan, että melkein puolet arvosta on yhden silmänympärysseerumin varassa, jonka arvo on puolet koko boksin arvosta. Lookfantasticin sivuilla boksille luvataan noin 75€ arvoinen sisältö. Mitä katsoin niin luvatut hinnat on aika linjassa tuon mun laskelman kanssa, mutta kaikkiin tuotteisiin on laitettu pari euroa päälle. Ei kuitenkaan kokonaisten tuotteiden hintoja ole käytetty, kuin mitä kilpailijat usein tekevät, tästä plussaa tälle boksille.

Toukokuun Lookfantastic boksin mielenkiintoisimmat tuotteet

Toukokuun Lookfantastic boksin tuotevalinnat olivat mielestäni kohtuu nappiin osuneet. Monta isompaa näytekokoista tuotetta, joista riittää käyttöön. Mielenkiintoismmiksi vai sanoisinko mieluisimmiksi tuotteiksi muodostui minulle grüum kasvosaippua, jossa ihana sitruunainen tuoksu, ja Ciaten highlighteri, jonka sävy on kaikille ihonsävyille sopia perinteinen shampanja. Usein bokseihin päätyy brändien värikosmetiikan periä, jolloin korostussävyt on usein sinisiä, violetteja, vaaleanpunaisia, tms. vinhempiä sävyjä. Näiden kahden lisäksi tuo Skin Chemistin silmänympärysseerumikin on mielenkiintoinen, mutta ei ihan pääse kärkikaksikkoon. Samoin tuo Ritualsin kroppa öljy, jossa reilusti glitteriä on kaunis sävyltään ja tuo pieni pullo riittää todella pitkälle kesään.

Mun mielestä Lookfantastic on ihan asiallinen kilpailia Glossyboksille tämän kevään perusteella. Tuottee on jokaisessa boksissa osuneet mielenkiintoisiksi. Ei mitään wow-efekteä, mutta tasaista suositusta. Itse pidän kesän taukoa kuukausibokseista, koska niillä tahtoo olla tapana olla kesäisin valjuja. Lisäksi niiden myötä kertyy huomattavasti pikkuputelia kokoelmaan, jotka olisi hyvä testata pois kuleksimasta, jotta tulee tilaa muille uusille ihanuuksille.

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat