TOP 5 Kotimainen kosmetiikka

Kotimaisen kosmetiikan genressä on todella laadukkaita tuotteita tarjolla. Olen ollut pitkään jo yllättynyt tästä asiasta, koska kuukausittain törmään uusiin upeisiin tuotteisin. Kotimaisissa tuottajissa on paljon pieniä tuottajia, joissa tuotetaan ensiluokkaisia tuotteita. Pakkausmuotoilu on myös kotimaisen genren yksi lahjoista. Tuottajat panostavat tuotteiden viisaaseen pakkaamisen ihan yhtä paljon kuin raaka-aineisiin, joita niissä käytetään. Tuotteet ovat tehokkaita ja laadukkaita. Kunnioitettavaa on myös, että jokaisella tuottajalla on selkeä ideologia tuotteiden takana ja sille ollaan hyvin uskollisia läpi tuotelinjan. Vastuullisuus ja kotimaisuus ovat isossa roolissa menestyneimmissä brändeissä.

Olen pitkään jo pohtinut tekeväni teille kotimaisen kosmetiikan TOP listan. Haaste on ollut valita tiukka viiden tuotteen sarja. Tälle listalle voisi valita vaikka kuinka monta tuotetta, mutta nämä 5 tuotetta ovat tällä hetkellä mielestäni yhdet parhaista, joita olen käyttänyt. Ne ovat tulelet minulle tostiin, mutta jääneet vakituiseen käyttöön lopulta. Saatte varmasti myöhemmin lisää TOP listoja kotimaisesta genrestä, koska siellä on paljon laadukkaita tuotteita tarjolla.
 
Vaikka kuinka nyt puhutaan että uusin kosmetiikka trendi on Skandi kosmen  (sbeauty) nousu, niin aloitetaan kotimaisista kovista kokeileminen, koska niitä löytyy. Nämä viisi tuotetta ovat minun mielestäni ehdottomasti kokeilemisen arvoisia.

Minun kotimaisen kosmetiikan TOP 5

5. Sija MARJA ENTRICH Koivunmahla-ruusunmarjavoide

Voide jäi omaan kaappiini heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Tuotteessa koivunmahla ,ruusunmarja, manteli ,jojoba, arganöljy-ja sheavoi löytävät täydellisen liiton kosteuttaen ihoa tehokkaasti. Vaikka tuote on tuhti, niin se imeytyy ihoon nopeasti. Sopii mainiosti meikin alle, eikä lähde rullaamaan. Tuote on kohtuu hinnakas, mutta erittäin riittoisa käytössä, jolloin hinta ei sinänsä haittaa. Pumppupakkaus annostelee tuotetta sopivan pienissä määrissäkin, jolloin tuotetta ei kulu hukkaan

Marja Entrich Koivunmahla & Ruusunmarjavoide
BP Hair Quick Mask
BP Hair Quick Mask

4. Sija BP Hair Quick Mask
Arjen luksus tuote jokaisen hiuksille. Hoitoaine, joka tekee ihmeitä 3 minuutissa. Vielä syväkosteutetumman lopputuloksen saa kun sitä käyttää hiusnaamiona pidemmällä vaikutusajalla. Riittävä tuote toimivassa pullossa, josta saa joka tipan käytettyä on pelkkä kirsikka kakun päällä. Vaikka tuote on suunniteltu pitkille hiuksille ja hiustenpidennyksille, niin se toimii mainisosti sekä käsittelemättömälle että pidentämättömälle hiukselle. Tuotetta voi hankkia helposti BP Hairin verkkokaupasta tai omalta kampaajaltasi (jos hänellä ei ole vielä BP Hairin tuotteita tarjolla, niin ehdota ihmeessä).

3. Sija LUONKOS puhdistuskakut
Meikin poistossa on yksi ylitse muiden, Luonkos. Luonkosin käsiin sulavat öljypohjaiset puhdistuskakut irroittavat vaikeimmankin meikin hellävaraisesti iholta. Itse en välitä tästä tuotteesta päivittäisessä käytössä, mutta paksumman mekin päivinä se on tehokas ja nopea siinä mihin se on suunniteltu. Meikki irtoaa hellävaraisesti ja jättää ihanan kosteutetun ihon jälkeensä. Puhdistuskakkuja löytyy useampi vaihtoehto erillaisille ihotyypeille, joten löydät varmasti oman suosikkisi näiden joukosta.

Catteco Turni Shampoopala

2. Sija CATTECO shampoo palat
Kun puhutaan hiustenhoidosta, niin ette varmaan ylläty, kun kerron Cattecon shampoopalojen olevan parhaita. Olen niitä käyttänyt niin monta vuotta, että voin sanoa puhtain sydämin niiden olevan erittäin hyviä. Itse pidän uuden mallin paloista enemmän kuin alkuperäisista, jotka eivät nekään ole huonoja. Kyse on vain makuasiasta. Cattecon valikoimassa on kaikille hiustyypeille sopivia shampoopaloja, joten niistä on helppo löytää oma suosikkinsa. Tyrni-shampoopala on oma suosikkini shampoo pohjaisista paloista, kun taas öljypohjaisista suosikkini on nokkosta sisältävä pala. Molemmat toimivat erittäin hyvin käsiteltyyn hiukseen. Cattecon shampoopalat ovat myös erittäin edukkaita kotimaisiksi tuotteiksi.

1. Sija SENJA Nordic Nectar
Kertaheitolla kosteuttava kasvovesi essence. Tässä hoitovedessä yhdistyy kaikki Suomen luonnon marjojen parhaat puolet sekä koivunmahlan kosteuttava vaikutus. Yksikerros tätä tuotetta on kuin  olisit lisännyt kosteuttavan seerumin ihollesi. Marjojen antioksidantit ennaltaehkäisevät vanhenemisen merkkejä ja koivunmahla kosteuttaa ihoa. Jos jokin kotimainen tuote pitäisi hankkia, niin tämä olisi minun ykkösvalinta. Pakkaus tuntuu pieneltä, mutta vain muutama tippa tuotetta riittää ihon kosteutukseen, jos teet sen käsin. Tämän tuotteen kohdalla vanulappu on mielestäni tuhlausta, tuotetta päätyisi hukkaan aivan liikaa.

Onko sinulla kotimaisen kosmetiikan luottotuotteita, joista et luopuisi?

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat