Tikusta asiaa – Skincity ihonhoito tikut

*mainos* Tällä viikolla hemmotellaan kosmetiikan hankkijoita hyvillä tarjouksilla, joten minun blogini muuttuu alehaukkojen paratiisiksi, koska kaivelen teille parhaat tarjoukset esiin. Viikko on toteutettu yhteistyössä Adtractionin sekä heidän affiliaattiyhteistyökumppaneiden kanssa. Tämän viikon aloittaa SKINCITY*, jonka tarjous on tällä viikolla:

Koko valikoima – 20% koodilla SUPERSKINCITY ja käyttämällä tämän blogitekstin linkkejä (Tarjous ei koske tuotesettejä eikä sitä voi yhdistää muihin kampanjoihin tai jo alennettuihin tuotteisiin). Tarjous voimassa 12.-18.4.2021.

Mikä ihmeen Skincity Essentials

Skincity Essentials on Skincityn* oma brändi, jonka sisältä löytyy tuotteita sekä helppoon ja vaivattomaan ihonhoitoon sekä ihonhoitorutiinia täydentäviä apuvälineitä, joilla tehostat ihonhoitotuotteiden tehoa. Näiden lisäksi valikoimassa on tyylikkäät meikkipussit ja meikkien säilytysratkaisut. Tuotteet ovat hinta-laatusuhteeltaan edullisia, mutta toimivat mielestäni mainiosti arjen ihonhoitorutiinissa. Omia suosikkejani ovat Skincity Stick- ihonhoitotikut.

Skincity Stick - ihonhoitoa puikosta

Tässä onkin sitten mielenkiintoinen setti tuotteita, joihin ei ihan heti tulisi ajatelleeksi sopivan tikkumuoto, mutta kumma kyllä tässä tapauksessa ratkaisu on mielenkiintoinen ja osassa tuotteissa jopa toimiva. Skincity Sticks on kokoelma, jossa on tuotteet mini-ihonhoitorutiiniin:

  • Pre-Cleansing Oil Stick
  • Charcoal Deep Cleanser Stick
  • Coffee Grain Exfoliator Stick 
  • Cooling Moisture Toner Stick
  • Hydrating Serum Oil Stick
  • Sun Protection SPF50 Stick

Valikoima on kompakti, mutta riittävä esimerkiksi reissaajan arkeen. Toisaalta jos haluat pelkistetyt tuotteet, jotka toimivat, niin nämä ovat oikeasti kohtuu hintaisia ja toimivat ainakin minun ihollani. Vaikkakin tikkumuotoinen kasvovesi tuntuukin todella hassulta ajatukselta.

Oma ehdoton suosikkini on Coffee Grain Exfoliator Stick, jossa yhdistyy kuorinta sekä syväpuhdistus. Tikussa on jumalainen tuoksu, kuin maitokahvi aamulla, joka nostaa mieltä yhtäaikaa kun tikku puhdistaa ja kuorii ihon. Yhtä aikaa kahvin kofeiini supistaa laajentuneita ihohuokosia. Mielestäni 9€ hintaan hyvä arjen monitoimituote. 

Hydrating Serum Oil Stick ja Cooling Moisture Toner Stick ovat olleet itselläni testissä, enkä voi sanoa etteivätkö ne toimi. Kasvoveden kohdalla omat aivoni eivät vain taivu ajatukseen, että sen olomuoto on kiinteä. Vaikka se leviää iholle vaivatta kiinteästä muodosta, niin itse en pääse sen olomuodosta yli. Tuote itsessään on hyvin kosteuttava ja matkustukseen täydellinen, koska se ei vuoda laukkuun. Samoin öljyseerumi on mielenkiintoinen tuttavuus kiinteän koostumuksensa vuoksi. Kuitenkin 14€ hintaan erittäin varteenotettava vaihtoehto, kun reissaa. Näistö kolmesta vähiten suosikkini on öljyseerumi, mutta siihen osittain syynä oma nirsoiluni öljyjä kohtaan.

Mitä muuta nappaisin tästä alesta

Saattaisin mielenkiinnosta täyttää Skincityn* oman IHOTESTIN, joka löytyy sivujen ylälaidasta ja katsoisin mitä heidän kosmetologinsa ehdottaisivat minun iholleni, kun mennään kohti kesää. IHOTESTI on täysin ilmainen palvelu, eikä velvoita ostamaan ehdotettuja tuotteita, mutta nyt voit käyttää linkkejäni ja koodia ”SUPERSKINCITY” ja säästää ehdotuksista sen 20%, joka on tämän viikon tarjouksena.

Itselläni, kun on Foreon UFO2 käytössä, niin tankkaisin nyt -20% tarjouksella siihen käypäsiä naamioita, joista oma suosikkini on Collageniä sisältävä Youth Junkie. Toki jos Foreon kätkättimet muutoin kiinnostavat, niin tuo 20% alennus on ihan hyvä alennus niistä. Foreon omilla sivuillakin niistä saa maksimissaan 30% alennuksen Black Fridayna. Itselläni on ollut käytössä sekä tuo UFO2 että FOFO mini ja molemmat ovat ihan mainioita laitteita, jos kokee että ne innostavat pidempään puhdistus- ja hoitorutiiniin. Ne ovat eräällä tapaa pieniä spamomentteja arjessa kyllä.

Myös COOLAn aurinkotuotteet ovat varteenotettavia vaihtoehtoja, koska ne ovat erinomaisia urheileville ja paljon vedessä aikaa viettäville persoonille. Nämä tuotteet kestää iholla todellista kulutusta. Itse punakkana, noin 15 minuutissa auringossa palavana, olen pärjännyt tällä kuvan voiteella uima-altaassa ja sen reunalla 3 tuntia palamatta, joka on suoritus vesiolosuhteissa mille tahansa voiteelle. Vaikkakin tuo kuvan puteli on suunniteltu kasvoille, niin itse läträsin koko proppaan ja toimi kuin unelma. 

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat