Testissä Vuohelman syksyn uutuudet

Sain viime syksynä ilon tehdä yhteistyötä Instagramin puolella Vuohelman kanssa. Kuten blogilleni on yleistä, niin tykkään testata tuotteita pidempään ennen kuin kerron niistää täällä, joten nyt on aika esitellä Vuodelman viime syksyn uutuudet, Ruusumaito-tuotteet, tälläkin, kun olen niitä niin pitkään käyttänyt, että voin kertoa rehellisen mielipiteen niistä. Voin kertoa, että yksi tuotteista valloitti ihonhoitorutiinini ja päätyi vuoden 2020 parhaisiin tuotteisiin.

Alla kaksi syksyn uutuustuotetta tarkemmassa syynissä.

Vuohelma - ihonhoitoa vuohen maidosta

Yksi asia mikä minua kiehtoi Vuohelmassa ja sen tuotteissa, on se, että heillä tehdään puhtaasti sitä omaa juttua eli ihonhoitotuotteita vuohen maidosta. Jokaisesta tuotteesta löytyy tätä mielenkiintoista raaka-ainetta, joka on muuten iholle erittäin hyvää.

Vuohelman tuotteissa on vahvasti läsnä ekologisuus ja arvot. Arvot ovat hyvin samanlaiset muiden luonnonkosmeettisten tuottajien kanssa. Vuohelma on Suomen Ekoyrittäjien jäsen ja raaka-aineissa pyritään suosimaan lähituottajien tuotantoa. Toki pitää aina muistaa, että ihan kaikkea ei saa Suomesta, mutta minusta jo pyrkimys antaa kuvan, että raaka-aineet pohditaan tarkkaan jopa alkuperää myöden. Tuotanto on pientä, jolloin laatu korkea laatu voidaan taata jokaiseen tuotteeseen.

Vuohelman syksy 2020 uutuudet

Vuohelman tuotteisiin ei myöskään lisätä ylimääräistä. Tuotteet tuoksuvat raaka-aineilta, mitä ei pidä kavahtaa, koska jos ollaan rehellisiä vuohenmaidon tuoksu ei ole kaupunkilaisnenään se miellyttävin. Mutta jos tämän asian osaa siirtää mielessään sivuun ja keskittyy olennaiseen, niin tuotteet ovat erittäin laadukasta pientuotantoa ihoa ajatellen.

Yksi asia, joka minut yllätti Vuohelmaan tutustuess, oli vuohenmaidon vaikutukset ihoon ja millainen semi super food se on iholle. Vuohenmaito sopii varsinkin herkkäihoisille, mutta miksi ei myös muille. Ikääntyvälle iholle se voisi myös olla hyvä ratkaisu, koska se stimuloi ihon omaa uusiutumista. Lisäksi siinä on luonnollisesti A-vitamiinia ja seleeniä, joilla on todettu olevan hyvä vaikutuksia ihoon ja hiuksiin. Maitohapot myös tasoittavat ihon pH:ta, joka taas edesauttaa muiden valittujen raaka-aineiden imeytymistä ihoon.

Yksi vuoden 2020 valloittavimmista tuotteista Kaura & Ruusumaito kosteusvoide

Vuohelma Kaura & Ruusumaito kosteusvoide

Vuohelman Kaura & Ruusumaito kosteusvoide valloitti minun syys ihonhoitorutiinin heti ensi kokeilusta. Se on täydellisen hoitava ja kosteuttava voide varsinkin talvikäyttöön. Tuhti ylellisillä raaka-aineilla ladattu voide hellii ihoa ärsyttämättä sitä. Voide sisältää raaka-aineita, kuten vuohenmaitoa, ruusuvettä, mangovoita, manteliöljyä, auringonkukkaöljyä, kaurasilkkiä ja hyaluronihappoa.

Voide on hyvin tuhti koostumukseltaan, mutta imeytyy ihoon nopeasti levityksen jälkeen. Levittäessä tuntuu, ettei se oikein imeydy, mutta hetki levityksen jälkeen iho imaisee tuotteen ja ihonpinta jää samettisen pehmeäksi. Voide sopii sekä iltarutiiniin että aamun meikin alle, kunhan annat sen imeytyä hetken.

Pumppu pakkaus saa myös omat pisteeni, koska se pitää voiteen bakteerittomana, ihan siinä missä tuote on helppo annostella. 20€ hintakaan ei mielestäni ole paha, kun katsoo raaka-ainelistaa. 

Kaupunkilaisen tuoksuhaaste - Vuohelman Ruusu & Kamomillamaito kasvovesi

Toinen testiin saamani tuote Vuohelman syksyn lanseerauksista oli Ruusu & Kamomillamaito Kasvovesi, jossa on myös Vuohelman tuotteilla tunnusomaista vuohenmaitoa.

Ilman ylimääräisiä ainesosia, tute on täydellinen herkemmälle ihotyypille. Tuotteen tuoksut tulevat aidosti raaka-aineista. Ruusu- ja kamomillavesi ovat taidokkaasti yhdessä vuohenmaidon kanssa. Voin sanoa, että tässä tuotteessa tuoksuu vuohenmaito hyvin vahvasti, jota ei pidä kaupunkilaisen nenän säikähtää.

Näiden lisäksi aloe vera ja glyseriini hellivät ihoa. Jos näillä raaka-aineilla ei tehdä kosteuttavaa ja rauhoittavaa ihmettä, niin on isoja haasteita ihonhoidossa.

Koostumus on ohutta, joten talvikuivalle iholle hyvä kerrostaminenkin onnistuu tällä tuotteella, eikä se lähde rullautumaan kerrosten myötä. Tuoksu toki leijuu hetken pidempään iholla. Muutoinkin pakkaus ei ole liian iso, jolloin tuote tulee käytettyä ajoissa pois.

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat