Tammi-Maaliskuun roskat

Systemaattinen tyhjentäminen alkaa pikkuhiljaa tuottamaan tulosta. Hyviä minejä alkaa pikkuhiljaa tippumaan roskiin käytettynä. 2021 löysin monia oikeasti hyviä minejä ja olen niitä pyrkinyt kuluttamaan loppuun, jotta eivät menisi hukkaan. Loppuvuodesta kangasnaamiot jöivät jotenkin unholaan, mutta vuoden vaihteen siivouksen myötä mielenkiintoiset naamiot ovat päässeet testiin ja olen löytänytkin muutamia ihan helmiä muutamassa kuukaudessa.

Kangasnaamioiden hurmaa

Maaliskuussa löysin kangasnaamiot jälleen kuukauden kangasnaamiotekstien kautta. Löysin mielestäni maaliskuulle todella mielenkiintoiset 3 naamiota, joista voit lukea tarkemmin tästä blogitekstistä. Yhteensä kulutin 3 kuukauden aikana 8 kangasnaamiota, joista suurimman osan maaliskuussa. Maaliskuussa tuli myös kulutettua Lululunia, mutta, koska heidän naamiot ovat monipakkauksissa, ne eivät vielä tyhjentyneet tälle kuulle roskiin. Niistä voit kuitenkin lukea lisää tästä blogitekstistä.

Näiden roskien joukosta parhaat naamiot olivat mielestäni Maaliskuun naamioiden yllättäjät Wishtrendin Natural Vitamin 21,5% Enchancing Sheet Mask, joka elvyttää ja kirkastaa ihoa ilmiömäisesti mielestäni. Samoin tekee Huangjisoon Red Fruits Brightening M.A.S.K. Näiden lisäksi haluaisin mainita kuukauden naamio postauksen ulkopuolelle jääneen Rovectinin Lotus Calming Sheet Maskin, joka rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa ihanasti. Naamio itsessään on super ohut ja ”ärsyttävä” asetella naamalle, mutta sen kestää, kun naamion seerumi on niin mielettömän hoitava. 

Jos jossain törmäät johonkin näistä kolmesta naamiosta, niin suosittelen tekemään ostopäätöksen ja ottamaan testiin.

Muut kuvaan päätyneet kangasnaamiot eivät ole huonoja, mutta edustavat hyvää perussettiä. Eivät saa minussa hihkumista aikaiseksi.

Minien hävitys jatkuu...

Olen jo muutaman vuoden ottanut testiin mieluummin minin kuin täysikokoisen, jos minulla on ollut vaihtoehto valita tarjottaessa. Myös ostopäätöksiä tehdessäni olen tiedostanut, että en voi käyttää kaikkia tuotteita loppuun, joten valitsen hankkiessani myös minejä, jos sellainen on tarjolla. Näin ollen minien määrä kokoelmassani on kasvanut exponentiaalisesti. Viime vuoden ”minit pois” – projekti jotenkin vähän epäonnistui oman innostukseni laannuttua, mutta jatketaan sitä näiden roskapostauksien joukossa tämäkin vuosi.

Mineissä on huomattava määrä kivoja tuotteita loppuun saatettuna. Näistä ehkä mainitsemisen arvoinen voisi olla St. Yves Fresh Skin Apricot Scrub, joka on maailmalla ihonhoitobloggaajien parjaama kasvojen kuorinta tuote, mutta minä norsunnahkoineni rakastan sitä. Olen jopa ostanut tästä uuden täysikokoisen itselleni käyttöön. Myös Benton Deep Green Tea Serum ansaitsee maininnan, kosma se on hyvä riittoisa ärtyneen ihon yleisseerumi. Siinä hinta-laatusuhde on kohdillaan. 5ml minikoko kesti itselläni pitkään ja tyhjiöpakkaus helpotti koko pakkauksen tyhjäksi käyttöä. Ja jos nyt jonkun tuotteen jättäisin hankkimatta käytön jälkeen, niin se olisi Frank Bodyn Kahvi Scrub. Ihana kahvituote, mutta hemmetti kun se jättää kylppärin sotkuiseksi käytön jälkeen. Minusta tuotetta myös hukkaantuu hirveästi tuotteen kuivan koostumuksen vuoksi.

Yhteenveto ja yllättäjät sekä suosikit

Mitä meni tyhjänä roskin

YHTEENSÄ 33 tuotetta

joista

8kpl oli kangasnaamioita

1kpl hiustenhoitoa

15kpl minejä

9kpl muuta ihonhoitoa

Tähän lukuun teki paljon, se että löysin siivouksessa pinen määrän BP Hairin Hydrating Shampoota ja Quick Maskia minikokoisina kaapistani ja päätin käyttää ne ensin pois, ennen kuin aloitan täysikokoiset isot pakkaukset.

Kasan varsinainen musta hevonen oli Ritualsin GLOW-seerumi, jolta en odottanut mitään, mutta jo ensikosketuksesta mun ihoni rakasti tätä tuotetta. Se kirkastaa ja tasoittaa ihoa yönylikäytössä huomattavasti ja tuo pikkuputeli (10ml) riitti todella pitkään käytössä! Toinen yllättäjä mitä olen hillonnut omassa matkapussikassani pitkään oli Korresin Pomegranate Balancing Cream-Gel, joka on hyvä perus kasvovoide. Ei liian tuhti, eikä liru, vaan just sopiva. Kosteuttaa ihoa todella hyvin. Saattaisin harkita täysikokoisen hankkimista, jos ei olisi muita jonossa. Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä on mainittava TonyMoly Banana Hand Milk, jolta odotin ärsyttävää makeaa banaanin löyhkää, joka putelista hyökkää ensimmäisenä vastaan kun sen avaa. Mutta tuo tuoksu häviää iholla hyvin nopeasti ja jäljelle jää ihana tuhti kosteuttava käsivoide. Varsinkin talveen erittäin varteenotettava tuote.

Luonnollisesti joukossa on myös vanhoja tuttuja, joita olen saattanut kehua jo matkalla aikaisemmin. The Ordinary Salicylic Acid 2% Masque on ollut muistaakseni joskus suosikkilistoillani. Se on epäpuhtaan ihon ihmenaamio. On hyvin vahva tuote, joten ei missään nimessä herkkäihoisille tai jos iho on rikki millään tapaa. Muutoin ihan tähtituote, kuorii ja syvä puhdistaa yhtä aikaa. Toinen tuote, joka on mainittava on Marja Entrich Kuorintavoide, joka on hellävarainen mekaaninen kuorinta yhdistettynä kosteuttavaan naamioon. Tätä voisin suositella herkempi ihoiselle mekaaniseksi kuorintatuotteeksi. Mekaanisen kuorinnan jälkeen, kun tämän jättää iholle hetkeksi, niin siitä imeytyy hoitavat ainesosat ihoon ja saat kaksi kärpästä samalla iskulla.

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

One Response

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat