Tammi-Helmikuun käytetyt

Välillä yksi lyhyt ja simppeli postaus eli mitä tammi-helmikuussa on tullut käytettyä pois. Yhteensä 24 tuotetta tuli tiensä päähän mun käytössä näiden kahden kuukauden aikana. Näistä osa on mun minit pois -projektia, jossa ollut tavoitteena saada mahdollisimman monta miniä loppuun vuonna 2021. Ne esittelen erikseen myöhemmin Mini-projektissa.

Edelleenkin vuonna 2021 on tavoitteeni hallita kosmetiikka kokoelmaani, eikä että se hallitsee mua ja mun makuuhuonetta. Viime vuonna kävin kokoelmaa läpi ja olen hankkiutunut eroon isosta määrästä kosmetiikkaa jo ihan hävittämällä ja lahjoittamalla pois. Nyt systemaattisuus tulee mukaan kuvioon kaikkien tuotteiden suhteen, koska en halua tuhlata hyvä tuotteita hukkaan.

Tammi-helmikuun käytetyt naamiot

Naamioiden kohdalla isoa osaa näytteli tammi-helmikuussa uuden Chok Chok Boxin naamiot, joista kirjoitinkin kokonaisen postauksen, jonka voit lukea täältä. Selkeästi kahden ensimmäisen kuukauden ajatuksena on ollut ihon kosteuttaminen ainakin kangasnaamioiden suhteen.

Omiksi suosikki naamioiksi nousivat jos ennestään ihastuttanut TOO COOL FOR SCHOOLin Egg Cream Mask, joka on super kosteuttavat ja hoitava iholla näin talvikeleillä. Lisäksi LALARECIPEn Glow Face Moisture Mask, joka oli näiden kahden kuukauden ehdoton yllättäjä uutuus minulle. Juurikin talvikeleihin sopiva naamio. Tästä löytyy syvemmin ajatuksia täältä.

Toisaalta ihana oli huomata, ettei oikeastaan yksikään näistä saanut hylkytuomiota minulta testissä. Jokainen kuvan naamio on testaamisen arvoinen ja erittäin oivallinen tuote kasvojen kosteuttamiseen. Jokainen toki omalla tavallaan.

Tammi-helmikuussa käyttämäni naamiot

Toisaalta olin valinnut naamiot hyvin valikoivasti, niin, että osun vain oikeasti mielenkiintoisiin yksilöihin, joten ei tullut yllätyksenä, että tykkäsin suurimmasta osasta. Jos näistä pitäisi yksi valita, joka ei niin miellyttänyt tai oli hitusen pettymys, niin tuo STAR SKIN Nourishing & Brightening 2-step Oil Sheet Mask. Minulla oli ehkä sen suhteen isommat odotukset, kuin mitä se pystyi antamaan itsestään tällä kertaa. Lisäksi on on kovassa joukossa tällä kertaa arvioitavana.

Käytetyt ihonhoitotuotteet tammi-helmikuussa

Tammihelmikuussa loppuneissa tuotteissa ei ole mitään varsinaista teemaa. Koetin käyttää loppuun värikosmetiikanpuolelta meikkivoiteita, joissa oli tippa pohjalla. Muutoin kyse on normaalista käyttö tuotteista. Ihonhoitotuotteista suosikkini on GLAMGLOW Instamud, josta voit lukea lisää täältä. Tästä tuotteesta olen tykännyt ja se päätyikin syystä suosikit 2020 listalleni joulukuussa 2020. Se vain yksinkertaisesti toimii ja viimeinen korahdus tästä purnukasta tuntui sydämessä asti. YVES ROCHER Winter Apples suihkusaippua taas valloitti ihanalla karamellisella omenan tuoksullaan. Muut tuotteet olivat perus käyttötuotteita, jotka toimivat hyvin arjessa.

Värikosmetiikan puolella tyhjien selkeä teema on meikkipohja. Koetin tyhjätä tuotteita, joista tykkään, enkä halua niiden menevät huonoksi vain koska en halua niiden loppuvan. Nämä kaikki kolme ovat oikeasti vertaansa vailla, mutta ESTEE LAUDER Double Wear Nude on by far paras meikkivoide ikinä. Se on jopa kaikkien tuntemaan lasipurkissa olevaa Double Wear Stay-In-Placea parempi minun mielestäni. Tämä tikku on alelöytöni yli vuoden takaa ja maksoin siitä about 15€, joten ehdottomasti hintansa väärtti. MAKEUP REVOLUTION Conceal & Define peitevoide on koostumukseltaan ja pysyvyydeltään ensiluokkainen, mutta jostain syystä olen ostanut C0.1 sävyn, joka ei karvoille kyllä minulla sovi yhtään (käytän yleensä C1 sävyä), mutta luomien pohjustusaineena se toimii mainiosti.

Yhteenveto tähän mennessä kulutetuista tuotteista 2021

Kangasnaamiot: 6

Ihonhoito: 3

Hiukset: 6

Meikit: 3

Minit: 6

YHTEENSÄ: 24 tuotetta

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

One Response

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat