Sosu, Let Them Talk – hitti kesähuulille

Nappasin Beyondin Kaisan livestä vähän aika sitten Sosun Let Them Talk… – huultenhoitosetin, jossa on sekä kuorinta, että hoitava huulikiilto samassa pakkauksessa. Sosu on itselleni täysin tuntematon brändi, joten odotukseni eivät olleet kovinkaan korkealla. Hankin setin enemmän kannattaakseni kotimaista yrittäjää, jonka videoista tykkään.

Hyvin hoidetut huulet - paremman näköinen huulipuna

Jos olet joskus kärsinyt krupuisesta huulipunasta, varsinkin mattaisten liquid lipsitckien kanssa, niin ratkaisu on tavallista aktiivisempi huulten hoitaminen. Kuiviin huuliin auttaa kuorinta ja hoitavat huulituotteet iltarutiinissa. Kuorittuihin huuliin imeytyy hoitavat aineet paremmin. Mun suosikit tähän mennessä olleet Jeffree Starin huulten kuorinnat sekä Klavuun Nourishing Care Lip Sleeping Pack.

Itse tosiaan tykkään tehdä kuorinnan iltaisin, toiset taas ennen huulipunan laittamista. Tämä on mieltymys kysymys ja mitä tuotteita tykkäät käyttää. Ajatus on kuitenkin se, että ensin kuoritaan vanha krupu pois ja sen jälkeen huulille annetaan hoitava tuote. Jos kuorit ennen huulituotetta, niin pyyhit huulituotteen vain sitten pois, jotta se ei häiritse huulituotteen levittymistä ja pysymistä paikalla.

Huulten hoitoon pätee ihan sama sääntö kuin ihonhoitoon: Kun hoidat sen kuntoon, niin meikki näyttää paremmalta ja sen levittäminen on helpompaa.

Sosu Let Them Talk -huultenhoitosetti hurmaa helppoudella

Sosu Lip Scrub meinasi ensin saada minulta totaalisen teilauksen, kun se ei tuntunut kuorivan ollenkaan. Onneksi annoin sille muutaman chaanssin, niin huomasin ettei siinä ole sokeria riittävästi puikon alussa vaan se tuntuu painoneen vähän pinnasta, jonka jälkeen kuorinta alkoi toimimaan. Sanoisin, että tämä puikko on juurikin ennen meikkausta kuorinnan haluavalle persoonalle täydellinen, koska sama puikko kuorii ja hoitaa huulet. Samalla kuin pyörittelet puikkoa huulilla, niin siitä irtoaa voidemaista hoitoainetta ihoon, joka kosteuttaa tehokkaasti. 

Hoitavina ainesosina puikossa on ruusunmarjaöljy ja E-vitamiini. Näiden hoitavien ainesosien lisäksi tuotteesta löytyy makadamiaöljyä ja auringonkukkaöljyä. Yllättävän monta hoitavaa öljyä löytyy inci-listasta. Ainoa miinus minusta on, että hyvään tuotteeseen on lisätty turhaan tuoksu, jolla ei ole mitään hoitavaa vaikutusta. Tuotteella on kirpsakka vadelman tuoksu.

Vaikka scub on jo itsessään hoitava ja muutaman kerran viikossa käytettynä tuo jo tuloksia, niin päivittäiseen käyttöön voisin suositella setin Nourishing Lip Glossia, jossa E- ja Q10-vitamiineja. Ei nämäkään huonoja hoitavia aineita.

Hiilikiilto lupaa olla myös sävyä muutava koostumukseltaan. Itselläni se  ei muuta sävyä huulilla. se ei mielestäni ole huono asia. Huulilla kiilto tuntuu vähän viilentävältä ja incissä onkin mentholi yhtenä raaka-aineena. Kiilto ei tunnu tahmaiselta huulilla ja pysyy aika kivasti paikallaan minun mielestäni arjessa. Ihan ok tuote minun mielestäni, mutta tuo scrubi on kyllä tämän pakkauksen tähti minun mielestäni.

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat