Skincity kevätboksi ei pettänyt…

*mainos* Välillä käy oikeasti niin, että yritykset ilmoittavat boksien sisällön arvon hyvin lähelle todellisuutta vaikka kuinka verrattaisiin markkinahintaan. Se tarkoittaa, että kyseisen firman tuotteiden hinnat ovat kilpailukykyisiä verrattuna markkinoihin. Tällainen hyvä yllätys tuli vastaan, kun ostin Skincityn kevätboksin* sisällön arvoa tutkiessani. Luvattu arvo ei heittänyt montaa kymppiä. Heittoonkin luultavimmin syynä kilpailijoiden tarjoukset normaalihinnoista.

Tilasin itse Skincityn kevätboksin* heti, kun se julkaistiin. Boksi on limited edition, joten jos innostut hankkimaan suosittelen hipsimään ostoksille pikimmiten, niin varmistat itsellesi oman.

Skincity Limited Edition Kevätboksi 2021

Skincity kevätboksi - ei sikaa säkissä

Vaikka nautinkin yllätysboksien availemisesta, niin kun puhutaan lähes 50€ maksavasta boksista, niin mielelläni tiedän edes jotain sisällöstä ennen omaa ostopäätöstäni. Täysikokoiset tuotteet ovat itselleni tärkeimmät, koska ne määrittävät suurelta osin boksin todellisen arvon. Näytteissä taas arvostan kausiluontoisuutta eli sitä, että voin ottaa näytteet heti käyttöön ja tehdä niistä mielipiteen nopeasti, jos haluan hankkia sen tuotteen tulevaan kauteen.

Skincityn kevätboksin sisältö oli kokonaisuudessaan:

NORMAALIKOKOISET

Klairs – Fundamental Eye Awakening Gel (Skincity 36,00€)

make p:rem – Safe. me Relief Moisture Mask (Skincity 5,00€)

Skincity Essentials – Sun Protection SPF50 Stick (Skincity 16€, tarjous nyt 12,80€)

MATKAKOOT

SKINCITY skincare – Milky Moisture Toner, 50 ml (Skincity 9€)

SKINCITY skincare – Skin Cell Resurfacer, 10 ml (Skincity, suhteutettu hinta 9,33€)

Paula’s Choice – CALM Mineral Moisturizer SPF 30, 15 ml (Skincity 11€)

Kiehl’s – Ultra Facial Cream, 7 ml (Skincity, suhteutettu hinta 3,25€)

Dermaceutic – Radiance, 12 ml (Eleven, suhteutettu hinta 18,54€)

Peter Thomas Roth – Water Drench Hyaluronic Cloud Hydrating Eye Gel, 3 ml (Cocopanda, suhteutettuhinta 7,33€)

 

Ultrasun – Face SPF30, 25 ml (Lookfantastic, suhteutettu hinta 7,48€)

YHTEENSÄ: 119,73€

Klairsin silmänympärysvoiteen saa parilla kympillä iHerbiltä, mutta siihen tulee verot ja ALV päälle, jolloin hinta ei enää ole niin halpa. Vaikka laskisin boksin arvon iHerbin verottomalla hinnalla, niin boksin sisällön arvo jäi yli 100€. Muutoin täysikokoisissa, joista otin suhteutetun hinnan halvimman netistä löytyvän mukaan.

Mielipide Skincityn kevätboksin sisällöstä

Minusta boksin sisältö on mainio, vaikkakin hankintahinta on kallis, mutta valitut tuotteet ovat kohtuu hinnakkaita. Itse ei tulisi noita kaikki hankittua isokokoisina, joten näytekoot ovat juuri sopivat testattavaksi, onko kannattavaa hankkia kokonainen tuote. Myös luvattu hinta täyttyy hyvin lähelle, koska Skincityn* hinnat näyttävät olevan hyvin kilpailukykyiset markkinoihin nähden. Itse en kadu hankintaa ollenkaan!

Mutta tosiaan, jos sinulla ei ole vajausta silmänympärysvoiteessa tai aurinkotuotteissa omassa kosmetiikkavarastossa, niin tämä boksi ei välttis ole oma juttusi. Niitä tässä boksissa on riittämiin.

Jos haluat hankkia tämän löyhytyksen jälkeen Skincityn kevätboksin, niin klikkaa tästä ostoksille.*

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat