Skincity kausiboksi taas saatavilla

*mainos* SKICITYn kevään kausiboksi on nyt saatavilla!

Tämän boksin kotiutin itsellenikin, koska sisältö oli mielenkiintoinen ja koin sen olevan rahansa arvoinen.

Positiivinen yllätys on siis, ettet osta sikaa säkissä, vaan tämän hintaisessa boksissa on kiva tietää mitä saat. Joukossa on Skincityn omien brändituotteiden lisäksi Kiehl’siä, Klairsia, PeterThomasRothia ja Make p:remiä. Vaikka boksi lupaakin matkakokoisia testereitä, niin joukossa on täysikokoiset tuotteet useammalta brändiltä.

Kuva lainattu Skincityn sivuilta, kun omani ei ole vielä kotiutunut

Teemana boksissa on ihon preppaaminen kesään. Tuotteissa on useita aurinkotuotteita testiin, joka on mielestäni mainio ajatus, koska kyse on tyyriimmistä brändeistä, niin nyt ehtii hyvin testaamaan ne ennen kuin on aika ottaa ne kovaan käyttöön kesällä.

Tässä julkaistu tuotekattaus

  • SKINCITY skincare – Milky Moisture Toner, 50 ml
  • SKINCITY skincare – Skin Cell Resurfacer, 10 ml
  • Paula’s Choice – CALM Mineral Moisturizer SPF 30 (Normal to Dry Skin), 15 ml
  • Kiehl’s – Ultra Facial Cream, 7 ml
  • Dermaceutic – Radiance, 12 ml
  • Klairs – Fundamental Eye Awakening Gel, normaalikokoinen
  • Peter Thomas Roth – Water Drench Hyaluronic Cloud Hydrating Eye Gel, 3 ml
  • Ultrasun – Face SPF30, 25 ml
  • Skincity Essentials – Sun Protection SPF50 Stick, normaalikokoinen
  • make p:rem – Safe. me Relief Moisture Mask, 1 kangasnaamio

Minulle korealaisenkosmetiikan intoilijana on mukava nähdä kattauksessa Klairsin silmänympärysgeeli, jonka hinta on jo itsellään 36€ ja Make p:remin naamio (arvo 5€). Lisäksi mielenkiinnolla testaan Skincityn oman brändin tuotteita. En usko etä ihan tuo 143€ luvattu arvo tulee näillä tuotteilla täyteen, mutta koen 49€ hankintahinnan ylittyvän kevyesti.

Jos tilaat nyt boksin, niin saat vielä kaveriksi halutessasi Skincityn tilaajalahjan, jonka arvon luvataan olevan 37€.

Yksi kestävän kehityksen ylläpidon merkki on Skincityllä se, että voit myös halutessasi valita ekologisen pakkauksen tai jättää näytteet ja kaupanpäälliset ottamatta.

Valitessasi mitä tahansa tuotteita 29€ arvosta Skincityn verkkokaupasta saat tämän tilaajalahjan halutessasi kaupanpäälle.

Halutessasi voit myös käyttää superviikon tarjousta samalla: 

Koko valikoima klikkaamalla tätä linkkiä ja käyttämällä koodi ”SUPERSKINCITY”, saat -20% koko Skincityn valikoimasta 12-18.4.2021 (Tarjous ei koske tuotesettejä eikä sitä voi yhdistää muihin kampanjoihin tai jo alennettuihin tuotteisiin.)

Valitettavasti tämä boksi ei kuuluu tähän -20% tarjoukseen, mutta on sittenkin mielestäni arvoisensa hankinta. Varsinkin jo tulevalle keväälle on vielä aurinkotuotteet hakusessa.

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat