Simppeli ihonhoitorutiini luonnonkosmetiikalla

*kaupallinen yhteistyö House of Organic kanssa*

Luonnonkosmetiikka voi olla sekakäyttäjälle, kuten minä hyvinkin pelottava ajatus, mutta yhtä aikaa vähän kutkutteleva. Olisi kiva muuttaa kosmetiikka kuormaa iholla paremmaksi.

Ensimmäiset askeleet luonnonkosmetiikkaan ovat hyvin haastavia, koska luonnonkosmetiikan ympärillä velloo paljon ideologioita, kuten kemikaalikuorma, ekologisuus, zero waste tai eläinkokeettomuus. Luonnonkosmetiikan ideologiat ovat viidakko, mutta ne kaikki lähtevät käyttäjistä ja intohimoisista tuottajista, joilla on tahtotila parantaa kosmetiikkaa. Sinun ei tarvitse kerta heitolla muuttaa omaa ajatustasi kosmetiikasta, mutta voit aloittaa kokeilemalla tuotteita olemassa olevien tuotteidesi rinnalla. Tutustu pikkuhiljaa tarjontaan ja tuottajien ajatuksiin tuotteidensa takana, niin et saa totaalista luonnonkosmeähkyä.

Ihan niin kuin synteettisessäkin kosmetiikassa, tulet osumaan misseihin, joista ihosi ei pidä. Erotus on että usein luonnonkosmetiikassa missi on inan kalliimpi kukkarolle, jonka vuoksi House organicsin Luononkosmetiikkapäivien kaltaiset alennuspäivät ovat hyvä paikka bongata uusia testattavia.

Simppeli ihonhoitorutiini luonnonkosmetiikalla

Omakohtainen huomioni ihonhoidon tuhteen luonnonkosmetiikassa on ollut, että usein luonnonkosmetiikassa jo kasvovedet ovat niin hoitavia, että seerumin voi melkein jättää pois rutiinista. Tämä antaa mahdollisuuden sijoittaa inan kalliimpaan tuotteeseen kasvoveden kohdalla. Niistä on todella paljon hyviä laadukkaita vaihtoehtoja tarjolla luonnonkosmetiikassa. Hyvä kasvovesi yhdistettynä laadukkaaseen voiteeseen. Luonnonkosmetiikassa less is more ehdottomasti. Eli älä hanki huumassa 700 putelia, vaan tutustu rauhassa brändeihin ja kokeile tuote kerrallaan.

Vaikka olen kosmetiikkabloggaaja, niin olen hyvin laiska välillä ihonhoidon suhteen. Nautin huolettomasta ja nopeasta toiminnasta arjessa ja kun on aikaa hemmottelen itseäni. Esittelen alla oman luonnonkosmetiikan ihonhoitorutiinin kaikessa simppeliydessään.

Sain valita House of Organicin valikoimasta muutamia luonnonkosmetiikkatuotteita, jotta voin testata jälleen jotain uutta ja antaa teille mielipiteeni, jotta teidän olisi helpompi valita uusia tuotteita itsellenne. Pidin valintojeni kanssa mielessä kokoajan simppeliyden. Päädyin valitsemaan kaksifaasisen JOIKin Refreshing Facial Tonerin sekä BYBIn Night Nutrition -voide.

Kesäiho ei mielestäni tarvitse näitä kahta enempää, jos ei iholla ole ongelmaa. JOIKin kasvovesi on ihana yhdistelmä öljyä ja kasvovettä juuri oikessa suhteessa, kunhan muistaa sekoittaa putelin joka käyttökertaa ennen. Tuotteessa yhdistyy tyrni ja aloe vera, jotka kirkastavat ja kosteuttavat ihoa. Tuoksujen puolesta en ehkä ihan hurraa piparmintun voimakkaasta tuoksusta, mutta se pienentää greipin eteeristen öljyjen kanssa ihohuokosia. Iho on tämän jälkeen ihanan freesi. Tämän tuotteen ihanin puoli on, että se korvaa vaivatta seerumin myös ihonhoitorutiinissa.

BYBIn voide taas on on juuri riittävän tuhti iltarutiiniin. Aamuissa en yhdistäisi sitä JOIKin kasvoveteen. Ne ovat tuhteja yhdessä. BYBIn Night Nutrition palauttaa ihoa loistavasti yön aikana. Siinä yhdistyy lehtikaali-, porkkana- ja sitruunaproteiinien sekoitus. Tämä on yhdistelmä antioksidanttirikkaita ainesosia, joiden korkeat A-, E- ja C-vitamiinipitoisuudet vahvistavat, suojaavat ja korjaavat ihoa unen aikana. Täydellinen tuote varsinkin kuivaihoisille, mutta oma sekaihonikin tykkää siitä vallan.

Molemmilla tuotteilla tänään tarjoushinta

Nämä molemmat tuotteet ovat tarjouksessa House of Organicsin Luonnonkosmetiikkapäivillä tänään.

JOIK Refreshing Facial Toner tänään 15€ (norm. 20,90€)

BYBI Beauty Night Nutrition -voide tänään 26€ (norm. 37,90€)

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hanne - Never30again blogi

Moi, olen Hanne ja olet enemmän kuin tervetullut lukemaan minun ikäkriisiäni 30+ naisen ihokriisin muodossa. Rakastan korealaista kosmetiikkaa, mutta testaan kaikkea länsimaalaisista luonnonkosmetiikan kautta korealaiseen. Mitä oudompi tuote, sitä paremmat kiksit saan sen testaamisesta.

Seuraa somessa

Suosituimmat