Projekti minit pois

Onko teillä muilla kertynyt nurkkiin erilaisia mini- ja matkakokoisia kosmetiikkatuotteita? Järjestelin kosmetiikka kaappeja ja huomasin, että minulle on kertynyt aikamoinen kasa erilaisia minejä viime vuoden aikana ja suurimpaan osaan en ole edes koskenut. Nyt aloitankin tälle vuodelle uuden projektin, jossa minit saavat hävitä ennen vuoden loppua. Eli nyt aloitetaan testaaminen ja saatte vuoden aikana kuulla tällä blogin puolella mitkä tuotteet olivat hyviä ja mitkä saavat jatkaa matkaa roskakoriin.

Mistä ja miksi minejä kertyy

Kuukausiboksit ja kauneusboksit ovat aika tasainen lähde erilaisia minejä. Omalla kohdallani ainakin ne ovat yksi syy niiden kertymiseen. Toisaalta jos on reilun kokoinen mini, jossa riittävästi tuotetta useampaan testikertaan, niin mini on mainio ratkaisu minulle, koska testaan paljon tuotteita vuoden aikana. Hyvin harvoin käytän tuotteet loppuun asti ennen tuotteen vanhenemista.

Monesti hankin myös kalliimmat tuotteet kuten Drunk Elephantin tai Glow Recipen mineinä, jotta säästän hankintahinnassa. Kalliiden tuotteiden kohdalla olisi harmistus iso, jos tuote ei olisikaan mieleinen. Tämän vuoksi olen kerännytkin paljon näitä kalliimpia brändejä mineinä, mutta haaste on ollut se että aloitan niiden kokeilemisen systemaattisesti.

Tästä postauksesta alkaa selkeä systemaattinen testaaminen ja samalla arvostelen tuotteet teille muutama kerallaan ja kerron meneekö tuote roskiin vai hankkisinko uuden isompana. Luonnollisesti toivon myös teidän kommentoivan postauksia, jos jokin tuote on kohdellut teidän ihoa paremmin kuin minun, koska eri tuotteet toimivat eri tavoin eri ihoilla. Luvassa on siis rehellisiä mielipiteitä minulta sekä toivon mukaan teiltä rakkaat lukijani.

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hanne - Never30again blogi

Moi, olen Hanne ja olet enemmän kuin tervetullut lukemaan minun ikäkriisiäni 30+ naisen ihokriisin muodossa. Rakastan korealaista kosmetiikkaa, mutta testaan kaikkea länsimaalaisista luonnonkosmetiikan kautta korealaiseen. Mitä oudompi tuote, sitä paremmat kiksit saan sen testaamisesta.

Seuraa somessa

Suosituimmat