Pihistä K-beauty edition 1: Skinfood vs Klairs

Ne, jotka ovat minua pidempään seuranneet, tietävät rakkauteni Skinfoodin Black Sugar Mask Wash Off kuorintanaamiota kohtaan. Se on kukkinut siitä asti, kun sen ensimmäisen kerran hankin ihan oman K-beauty hypeni alkumetreillä. Sen jälkeen sitä on tullut kulutettua vähintään purkki per vuosi tahtia. 

Pihistäminen K-beautissä on kohtuu helppoa, koska brändit imitoivat toistensa myydyimpiä tuotteita lähes poikkeuksetta jossain määrin. Usein myös tyyriimpia länsimaalaisia brändejä dupataan, joten pienellä vertailulla voit löytää säästöjä niihinkin verrattuna. Kääntöpuoli on myös, että kokeilu voi mennä ihan totaalisen metsään, joten varaudu pettymykseen. Jos rakastamasi tuote on kohtuu hintainen, älä lähde vaihtamaan. Mielipaha on suurempi kuin hyöty.

Itselleni sattui ihan sattumalta kaksi eri hintaluokkaa olevaa tuotetta tontille yhtä aikaa, kun Wishtrendiltä hankitussa Klairsin tuote setissä oli identtinen tuote omaan K-beauty suosikkiini verrattuna. Yllätyksekseni tämä verrokkituote on lähes identtinen käytössä, mutta näiden kahden tuotteen hintalaput eroavat toisistaan huomattavasti. Näin ollen saatiin ensimmäinen pihistä-teksti omaan blogiini.

SKINFOOD Black Sugar Mask Wash Off vs. KLAIRS Gentle Black Sugar Facial Polish

SKINFOOD Black Sugar Mask Wash Off

K-beautyn kulttituote vuosien takaa. Aikanaan tämä tuote sai somessa sellaisen hypen aikaiseksi, että tuote oli koko ajan loppuunmyyty ympäri maailman. Sittemmin Skinfoodin notkahduksen jälkeen se ei ole palannut K-beauty suosioon, mutta jäänyt omaksi suosikikseni jäädäkseen. Tuote on kuitenkin Skinfoodin omien verkkosivujen mukaan heidän myydyin tuote edelleenkin vaikka sitä ei somessa enää hypetetäkään.

Naamiossa on mustaa sokearia sekä macadamiaöljyä ryyditettynä sheavoilla. Eli sisältö on vahvasti kuoriva ja kosteuttava. Mustassa sokeissa on luonnollista glykolihappoa eli tuotetta käyttäessä kannattaa myös jättää se hetken hieromisen jälkeen 10 minuutiksi iholle. Saat samalla sekä mekaanisen- että hellän happokuorinnan. Inci on kohtuu lyhyt korealaiseksi vain 16 raaka-ainetta.

Hinta: 10-20€ riippuen mistä hankit. Ulkomailta tilattuna hinta pyörii tuossa 10€ vähän päälle ja kotimaasta parin kympin luokassa, jos sattuu löytämään.

KLAIRS Gentle Black Sugar Facial Polish

Haastajana tässä kaksikossa minun kannaltani on Klairsin tuote, mutta tarvitsee myöntää, että se yllätti olemalla hyvin samanlainen kuin Skinfoodin suosikkini. Käytössä näiden kahden ainoa ero on mielestäni, että tämä Klairs on hieman juoksevampi, jonka vuoksi se levittyy iholle mukavammin. Voisin melkein sanoa, että tätä Klairsin versio on dube tuolle Skinfoodille, mutta voiko dube olla originaalia kalliimpi?

Iholla tämä kuorintatuote on inan hellempi, luultavimmin siksi että sen koostumus on on vähemmän sokerinen. Kosteuttavina raaka-aineina on karpaloöljy ja lakritsi sheavoin lisäksi.

Hinta 20-30€ luokkaa riippuen hankkiiko kotimaasta vai maailmalta. Tarkastushetkellä iHerb möi työtetta jopa noin 17€ hintaan, joka on Klairsin tuotteeksi kova hinta.

Skinfood INCI: Sucrose, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Glycerin, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Ethylhexanoate, Lanolin, Stearalkonium Hectorite, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Caramel, Sorbitan Laurate, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin, Water, Fragrance

Klairs INCI: Caprylic/Capric Triglyceride, Sucrose, Cetyl Ethylhexanoate, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Tocopheryl Acetate, Candelilla Cera, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Polysorbate 20, Microcrystalline Wax, Cetyl Alcohol, Molasses, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Powder, Fragrance, Carapa Guaianensis Seed Oil, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil

Kun hinta ratkaisee...

Molempien tuotteiden kohdalla sisällys on kohtuu saman tyylinen ja Klairsin tuote voisi olla hyvinkin Skinfoodin tuotteen dube, kuten yllä mainitsin. Klairsin tuote kuitenkin kustantaa seilun 10€ enemmän. Toki pakkauskokokin on 10g enemmän, mutta se ei perustele korkeampaa hintaa.

Oma vaakakuppini putoaa tuohon Skinfoodiin vain meidän yhteisen historian takia. Tulen toki Klairsinkin tuotteen käyttämään pois, koska se ei ole huono tuote. Eli voisin sanoa, että näitä kahta vertaillessa hinta ratkaisee myös kumman otan. En osaa perustella itselleni, miksi maksisin sen 10€ enemmän toisesta.

Kumman sinä olisit valinnut?

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat