Patchology Smartmud – sotkuton savinaamio

Viime vuonna lanseerattiin Suomeen Pachologyn tuotteet, joiden joukossa on omanlaisia tyylikkäillä pakkauksilla varustettuja ihonhoitohelmiä. Olen saanut nyt rauhassa testata niistä osaa ja viimeisiä näytteitä on nyt viety testeissä. Jostain syystä olin jättänyt ennakkoluuloissani SMARTMUD maskin viimeisten joukkoon, mutta sainkin yllättyä positiivisesti.

Minun ihoni harvoin tykkää savinaamioista suuremmin, koska se ihan imaisee saven suoraan ihohuokosiin syvälle. Yleensä saan pestä vaahtoputsarilla monta kertaa ihon maskin jälkeen. Tässä siis tausta miksi yleensä välttelen savipohjaisia naamioita.ihn

Patchology - at the speed of you

Brändin ideana on ollut kehittää tuotteita, jotka pysyvät sinun vauhdissasi mukana. Tavoite on luoda tuotteita, jotka veisivät vain 5 minuuttia maksimissaan päivästäsi aikaa. Tuotteiden raaka-aineisiin on panostettu, mutta aina niitä suunnitellessa idea on se, että oli miten kiire tahansa, niillä on aikaa hoitaa ihoa.  Raaka-aineissa on pyritty siihen, että ne toimisivat nopeammin ja tehokkaammin, jotta aikaa ihonhoitoon menisi vähemmän. Vähän niin kuin kosmetiikan terveellistä pikaruokaa.

Patchologyn ihonhoitotuotteet ovat ihanissa pakkauksissa

Patchologyn tuotteet ovat aivan ihanissa herkuissa pakkauksissa mielestäni. Itse ihastuin pakkauksiin heti ja ne ovat vedonneet minuun.

Miten Smartmud toimi

Osa näkikin tämän tuotteen yllätyksen minulle Instagramin stooreissa, kun vähän arvoin mitä testataan ja päädyin tähän pakkauksen vuoksi. Odotukset eivät olleet epäluulojeni vuoksi kovinkaan korkealla, mutta annoin mahdollisuuden tuotteelle.

Patchology Smartmud savinaamio - helppoa ihonhoitoa

Ensinnäkin mikä tässä tuotteessa on erilaista on se että kyseessä on kangasnaamio ja savinaamio yhdessä. Tämä oli minusta todella outoa, koska olen niin tottunut savinaamion olevan joko jauhe tai voidemuodossa. Naamio oli naurettavan helppoa levittää naamalle, eikä sotkua tosiaan tullut.

Naamiossa on vaikuttavina aineina vulkaaninen tuhka, hiili ja kaolinsavi. Erittäin mainio yhdistelmä epäpuhtaalle iholle, mutta myöskin hyvin kuivattavat jos iho ei niistä välitä suuresti. Jämmää kuitenkin on tässä kangasnaamiomuodossa savi jäi iholla kosteaksi ihan loppuun asti ja mikä mahtavinta poistaminen oli helpompaa kuin voidemaisen tahnan. Ottaa vain reunasta kiinni ja irroittaa kangasnaamion naamasta. Tässä muodossa savi ei myöskään imeytynyt syvälle ihohuokosiin ja yksi kevyt vaahtoputsari kierros riitti ennen kuin pystyi jatkamaan ihonhoitorutiinin loppuun.

Tämän maskin jälkeen ihoni ei ollut rapsakan kuiva, kuten yleensä savinaamioiden jälkeen. Muutenkin lopputulos oli jo ennen loppu ihonhoitorutiinia, heleä ja rauhoittunut.

Minusta se täyttää Patchologyn ajatuksen helpommasta arki-ihonhoidosta täydellisesti ja itse laitan tämän hankintalistalle, kunhan saan kangasnaamiokokoelmani hupenemaan. Se on jälleen aika massiivissa mitoissa, vaikka olen systemaattisesti sitä pienentänyt.

Patchologyn Smartmudin jälkeen iho jää heleäksi

Mistä Patchologya voi ostaa?

Suomessa Patchology on kohtuu uusi, mutta sitä saa hankittua kyllä helposti mielestäni. Alla olevat verkkokaupat esimerkiksi myyvät sitä. Linkit, joissa *-merkintä ovat affiliaattilinkkejä.

Oletkaunis.fi*

Sokos

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat