Mun TOP 5 kasvovoiteet 2022

Kasvovoiteiden TOP 5 elää itselläni vuodenaikojen mukaan. Kuitenkin jos voide ujuttaa itsensä tälle listalle, se yleensä pitää kutinsa sillä kunnes se loppuu käytössäni. Esimerkiksi Marja Entrichin Koivunmahla & Ruusunmarjavoide, joka loppui vuosi takaperin putosi pois, mutta nyt kun sain uuden samanlaisen tontille se nousi heti takaisin TOP 5 listalle. Hyvä esimerkki loppuneesta pudonneesta on Huxleyn Secret of Sahara Cream: Glow Awakening , joka loppui talvella ja ei sen vuoksi löydy tältä listalta. Yksi harmistus, joka ei ole palannut hintansa vuoksi hyllyyni on ollut Estee Lauderin Revitalizing Supreme Cream, jolle ei ole vielä löytynyt voittajaa, mutta en osaa perustella itselleni sen noin 100€ hintaa millään järkeväksi. 

TOP5 kasvovoiteeni 2022

Tällä hetkellä listalla on aika monipuolisesti erilaisia tuotteita, kun ollaan kevään korvalla ja päivään on jo voinut vähän himmata voiteen tuhtiuden kanssa. Toisaalta koitin valita objektiivisesti ne tuotteet, joihin olen aktiivisesti tarttunut viimeisen 6kk aikana kameran edessä ja päivittäisessä käytössä. Joukkoon mahtuu korealaista kosmetiikkaa ja  luonnonkosmetiikkaa. Yllätyksekseni joukkoon ei uinut tällä kertaa yhtään länsimaalaista brändiä. Tähän syynä varmasti kotimaisten kova taso ja oma mieltymykseni korealaiseen kosmetiikkaan.

TOP 3-5 kasvovoiteista

TOP vitosen alareuna on kokonaan korealaisen kosmetiikan valloittamaa. Aiemmin mainitsemani Huxleyin voide olisi varmasti noussut tuonne TOP2 sarjaan, mutta sen paikan tässä viiden kärjessä on ottanut ihan uusi nimi. Voisin pitää tätä voidetta täydellisenä yllättäjänä, koska se on tullut minulle käyttöön vasta reilu kuukausi sitten ja mennyt heittämällä kärki viisikkoon. Kyse no ROVECTINin Clean Lotus Water Creamistä, joka on kevyt, mutta super kosteuttava voide. Sopii päivään ja iltaan, eikä rullaa meikkiä laitettaessa. Koostumus on geelin ja voiteen välimaastossa tuubista tullessa, mutta iholla muuttuu vesimäiseksi ja imeytyy ihoon salamannopeasti. Tuotteessa on kevyt tuoksu, mutta ei ylitsevuotava parfyyminen.

Rovectinin voiteen lisäksi ISNTREEn Green Tea Fresh Emulsion on aivan mahtava kesää kohden ehdoton voide. Sen ultra kevyt, mutta kosteuttava koostumus on vailla vertaansa. Siinä ei myöskään ole tuoksua omasta mielestäni, joten sopii moneen makuun. Kesällä vihreä tee on hyvä raaka-aine ihon rauhoittamiseen päivän kuormasta.

Viimeisenä korealaisena TOP 5 listalle pääsee tuoksuton PURITO Centella Unscented Recovery Cream, joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Se on muotiraaka-aineiden kokoelma tuote sisältäen Rohtosammakonputkea (centella) sekä Niasiiniamidia. Tästä voiteesta on mielestäni olemassa tuoksullinenkin versio, mutta kasvovoiteen osalta arvostan tuoksuttomuutta, vaikka ihoni ei välitä kumpaa käytän toistaiseksi.

TOP 2: LAPONIE Face Cream

Kun sukelletaan kohti lista kärkeä, niin sitä hallitsee puhtaasti kotimaisen brändit. Kotimainen kosmetiikka on ollut nyt useamman vuoden niin kovassa nosteessa, että kilpailun myötä tarjolla on erittäin korkealaatuisia tuotteita. Toki ne ovat myös hintansa puolesta edellisiä korealaisia tyyriimpiä. Näiden kahden voiteen kohdalla oli itsestään selvyys, että ne ovat listalla kärjessä.

Kakkoseksi jää tällä kertaa Laponie of Skandinavian Face Cream. Pakkauksen lause: 

There are days when your face needs a drink – and a hug, kuvailee tuotetta erittäin hyvin. Se on yhtä aikaa kosteuttava ja hoitava. Tuote on geeli-voide muodossa, ultrakevyen tuntuinen, mutta sen kosteuttavuus on ilmiömäinen. 40ml tuubi kestää pitkään, koska tuote levittyy hyvin ohuelti iholle.

TOP5 kasvovoiteet 2022 koostumukset

TOP1: Marja Entrich Koivunmahla & Ruusunmarjavoide

Kasatessani tätä TOP-listaa, niin yksi tuote oli selkeä ykkönen ja se oli Marja Entrichin Koivunmahla & Ruusunmarjavoide, joka on kerran kulutettu loppuun ja oli silloisessa muodossaan vanhassa pakkauksessa suosikkini. Saitte silloin kuulla tuotteesta paljon ja se vieraili usein rutiineissani. Nyt se on palannut ja on edelleenkin yhtä hyvä kuin mitä muistin. Se sisältää yhtä oman ihoni rakastamaa kotimaista raaka-ainetta koivunmahlaa, joka on super kosteuttava raaka-aine.

Tämä voide on näistä viidestä voiteesta tuhdein koostumukseltaan. se on täydellinen talvivoide ja jää minulta hieman noiden muiden alle kesäisin. Kuitenkin aina kun iho kaipaa palauttelua, niin palaan tämän voiteen äärelle, koska sen hoitavuus ja kosteutus on vailla vertaansa. Sen tuoksu tulee raaka-aineista, jonka vuoksi se tuoksuu hyvin vahvasti ruusunmarjalle, joka tuntuu jotenkin oudolta, koska sen tuoksu on niin harvinainen kosmetiikassa. 

Miten sen sanoisi kauniisti, mutta sopi hyvin vanhemmalle iholle, joka alkaa jo rupsahtaa 

ja tarvitsee tukea pysyäkseen freesinä ja elinvoimaisen näköisenä. Toimii varmasti hyvänä ennaltaehkäisijänä vanhenemista vastaan myöskin, koska totuushan on että hoitamalla ihoa voidaan ennaltaehkäistä paljon ikääntymisen merkkejä.

Lopullinen TOP5 ja mistä näistä saa hankittua...

Alla oleva lista on oma järjestykseni näille voiteille ja vinkit mistä niitä voi hankkia. *-merkityt linkit ovat affiliaattilinkkejä, joiden kyttö ei maksa sinulle mitään, saan pienen palkkion, jos joku niiden avulla hankkii tuotteen.

TOP1: Marja Entrich, Koivunmahla & Ruusunmarjavoide (Marja Entrich verkkokauppa)

TOP2: Laponie of Skandinavia, Face Cream (Laponie Skandinavia verkkokauppa, Biodelly*, House of Organic*)

TOP3: PURITO Centella Unscented Recovery Cream (Kokoskin)

TOP4: ISNTREE Green Tea Fresh Emulsion (Kokoskin)

TOP5: Rovectin Clean Lotus Water Cream (Wishtrend)

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

One Response

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat