Mun suosikki: LUXIE siveltimet

*Mainos, osa tuotteista saatu Nobe Beautyltä, teksti sisältää affiliaattilinkkejä*

Törmäsin LUXIEn siveltimiin ensimmäisen kerran jos toista vuotta sitten, kun sain ensimmäisen siveltimen jonkun jenkkien kuukausiboxin mukana. Ihastuin sen laatuun, vaikka en sen kaksipäisyydestä niin välittänyt. Tykkään säilöä siveltimeni purkissa ja kaksipuoliset vähän kärsii, jos eivät ole lappeellaan. Lisää LUXIEn siveltimiä sain viime vuonna muistaakseni Boxycharmin mukana. Siilloin sain 3 kasvosivellintä, joista olen pitänyt. Itselläni on kaksi lempi sivellinsarjaa, joita olen kerännyt laatikoihin: Morphe ja Luxie. Onko sinulla lempi siveltimiä omassa kokoelmassasi, joihin luotat jokaisessa meikissä.

Mikä LUXIE?

LUXIE on kohtalaisen uusi brändi kosmetiikkamarkkinoilla. Se on lanseerattu ensimmäisen kerran vuonna 2014, jolloin markkinoille päästettiin brändin ikoninen vaaleanpunainen ja ruusukultainen sarja. Tämä sarja on edelleenkin myynnissä, joten on helppo kerätä osa kerrallaan sopiva sivellin. 

Tämän vaaleanpunaisen sarjan rinnalle on nyt luotu myös ergonomiset PRO-sarjan siveltimet, joissa väritys musta ja tumma grafiitti metalliosissa. Lisäksi lanseerataan aikaajoin Limited edition -sarjoja, joissa eri värejä ja kuoseja.

LUXIEn kaikki siveltimet ovat synteettisiä ja koko brändi on luotu tarpeesta saada oikeasti toimiva, laadukas synteettinen sivellin. Nyt 6 vuotta myöhemmin pieni Kaliformialainen yritys on laajentunut globaaliksi brändiksi, jonka alla myydään erillaisia meikkausvälineitä. Sivellinvalikoima on laajentunut muutamasta siveltimestä kymmeniin erillaisiin, joista löytyy varmasti mieleinen malli jokaiseen tarpeeseen. Brändi myös kehittää kokoajan uusia sivellinmalleja markkinoille.

Kaikki sarjan siveltimet ovat vegaanisia ja cruelty free eli niitä voi hankkia ja käyttää huoletta.

Ovatko LUXIEn siveltimet hintansa-arvoisia?

LUXIE on pikkuhiljaa saanut jo kulttimaineen piirteitä sivellinmarkkinoilla. Niiden laatua kehutaan monesta suunnasta ja itse voin allekirjoittaa nämä kehut. Siveltimet on pehmeitä iholla ja se onkin varmaan ainoa tekijä, miksi ne ovat omassa kokoelmassa päässeet Morphen siveltimien vierelle.

LUXIEn siveltimistä luomivärisiveltimet ovat oma suosikit ja suosittelen aloittamaan brändin tuotteiden keräämisen juuri niistä. Luomiväriseveltimet ovat niin silkkisen pehmeitä iholla. Lisäksi ne keräävät hyvin pigmenttiä luomiväripaletista. Värin pakkaaminen on helppoa ja nopeaa. Lisäksi ne sopivat hyvin häivyttämiseen.
Kasvosiveltimien kohdalla haen vielä hieman omia suosikkeja ja nämä siveltimet hukkuvat aika ajoin pois käytöstä. En ole vielä löytänyt niille kaikkia niiden omia käyttötarkoituksia, koska olen tottunut tietyn mallisiin siveltimiin tietyissä meikkauksen osa-alueissa.
Siveltimet kestävät myös hyvin pesua. Olen pessyt omia iäkkäämpiä siveltimiä kymmeniä kertoja, eikä niistä ole irronnut karvoja vielä yhtään. Pesun jälkeen ne näyttävät uitetuilta koirilta, mutta anna kuivua rauhassa, niin voit pörhöttää kun ne ovat kuivia.

Toki muistutan aina siitä, että jos merkkivälineet tuntuvat hinnakkailta, niin niitä kannattaa hankkia maltillisesti tarjouksista. Kun tiedät hyvin normaalihinnan, niin voit seurata helposti tarjouksia ja tarttua tilaisuuteen, kun osut hyvän tarjouksen kohdalle. NOBElla* on tälläkin hetkellä LUXIEn sivellinseteissä todella hyviä tarjouksia, joista näitä siveltimiä saa nyt kohtuuhintaan.

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat