Mun K-beauty suosikki Huxley

*mainos* Eittämättä minun omien korealaisenkosmetiikan suosikki brändien joukossa on ollut jo pitkään Huxley. Heidän tuotteet ovat vain sopineet täydellisesti mun iholle, vaikka aluksi en niitä hankkinut, koska minusta niitä hypetettiin somessa aivan liikaa. En uskonut niiden toimivat oikeasti. Toisaalta kokeiltuani olen pystynyt perustelemaan niiden korkean hinnan itselleni, koska ne vain ovat hyviä minulle.

Tällä viikolla Nobe Beautylla on tarjous, jossa saat yli 50€ ostoksista 10€ alennuksen klikkaamalla tätä linkkiä ja käyttämällä koodin ”SUPER10” ostoskorissa. Tarjous voimassa 12.-18.4.2021.

Tarjouksen voi yhdistää jopa heidän Outletin tuotteisiin eli kurkkaa tästä blogitekstistä mun vinkit mitä korealaistakosmetiikka sieltä kannattaa haalia:

Blogissa: Noben outletissa helmiä

Mikä ihmeen Huxley

Huxley on moderni, hyvin konstailematon korealaisen kosmetiikan brändi. En vielä sanoisi, että sillä on kulttimaine, mutta se on menossa kohti sitä varsinkin länsimaissa. Raaka-aineista tärkein on viikunakaktuksen siemenistä puristettuun öljy, joka on hyvin kosteuttava raaka-aine. Näin ollen Huxleyn tuotteet ovat hyviä kuivalle iholle.

Huxleyn ideologia brändinä on hoitamaan ihon ongelmia, joita urbaanissa ympäristössä aiheuttavat ilmansaasteet ja stressi. Tässä he ovat onnistuneet mielestäni mainiosti. Koska Saharan kuiva ilmasto on hyvin samanlainen kuin meidän kuiva talvi-ilmamme, niin tuotteet ovat sopineet hyvin suomalaiselle iholle. Muutenkin brändinä Huxley on pyrkinyt olemaan innovatiivinen ja kulkenut omaa tietään. Viimeaikoina uusia tuotteita ei ole syydetty tusinatavarana markkinoille, mikä on normaalia kasvaville K-beauty brändeille, 

vaan he ovat uskoneet siihen mitä tekevät yksi hyvä tuote kerrallaan. He eivät hyppää trendien kyydissä, vaan ovat pidättäytyneet omassa ideologiassaan hyvin tiiviisti. Tämän seurauksena tuotevalikoima on tiivis ja toimiva juuri siinä mihin se on tarkoitettu – ihon kosteuttaminen.

Miten olen päätynyt "keräilemään" Huxleytä

Minun Huxley suosikkini kasvovesi ja oil-like -seerumi

Moni suomalainen bloggaaja ja korealaisen kosmetiikan käyttäjä puhunut Huxleyn puolesta jo vuosia. Itsekin päädyin käyttämään sarjan putsaria ja kosteusvoidetta jo toista vuotta sitten. Pian niiden jälkeen tuli kokoelmaan myös naamio. Vaahtopuhdistusaineen kanssa olen jo loppusuoralla ja rasva tuntuu olevan niin riittoisa. ettei se lopu millään. Näille ilmestyi seuraksi myös kasvovesi. Yhteenkään tuotteeseen en ole ollut pettynyt.

2020 löysin myös Huxleyltä tuotteen ,joka ei ihan toiminut ihollani, mutta pääsin testaamaan toista, joka korvasi tämän paremmin kuin uskoinkaan. 2020 parhaiden kosmetiikkatuotteideni listalla oli jopa kaksi eri Huxleyn tuotetta!

Olen siis aloittanut Huxleyn hyvin maltillisesti, mutta 2020 sen testaaminen ja keräily hyllyyn pääsi ehkä vähän käsistä. Tässä kohtaa on sanottava, että Huxleyn tuoksusta pitää tykätä, jotta sitä kerää useamman tuotteen hyllyyn, koska tuoksu on tietynlainen, eikä välttämättä miellytä kaikkia.

Yksi omista suosikeistani Secret of Sahara Toner: Extract It lisäksi löytyy ehdottomasti Secret of Sahara Oil Essence: Essence-like, Oil-like . Nämä kaksi ovat minun go-to tuotteet Huxleyn valikoimasta, vaikkakin pidän muistakin tuotteista.

Näillä kahdella tuotteella voit kosteuttaa helposti ja vaivattomasti arjessa talvikuivankin ihon. kasvovesi toimii upeasti 7 skin methodiin, kun taas seerumi ei ole yhtään öljyinen iholla, vaikka nimi vähän sellaista voisi viitatakin. Seerumi sopii kaikille ihotyypeille mielestäni juurikin koostumuksensa vuoksi. Kasvovesi taas ei rullaa edes kerrostettuna meikin alla, joten super-kombo mielestäni. Näistä en luovu pelastustuotteina, kun iho pääsee lehahtamaan jonkin muun tuotteen testaamisesta.

Tämä helmi Huxleyn setti on nyt tarjouksessa Noben verkkokaupassa

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat