Mistä K-beautyä: Wishtrend testissä

Tämä kuu taitaa olla yhtä korealaisen kosmetiikan löyhyttämistä. Syynä tähän on puhtaasti se, että olen pitkästä aikaa antanut itselleni luvan hankkia kosmetiikkaa ja mitä muuta hankkisin kuin K-beautyä. Korealaiset verkkokaupat ovat olleet aikalailla suomalaisen kukkoron rajamailla viime aikoina, koska ”halpoja” rahteja ei ole saanut ei sitten yhtään mistään. Tämän vuoksi olen kytännyt huimia tarjouksia ennen kuin olen ostanut.

Wishtrend ei ole ollut aiemmin omassa K-beauty tutkassani, koska olen kokenut saavani kaiken tarvittavan Beautynetkorealta, mutta Beautynetkorean nostettua rahtihinnat taivaisiin olen ollut avoimempi ajatukselle tilata muualta. Facebook on myös lahjakas salakuuntelija ja se tuuppasi minulle Wishtrendin mainoksen juuri oikealla hetkellä, koska…

… heillä oli uusille asiakkaille kohtuu hyvä tarjous. Tai oikeastaan ihan TÖRKEEN HYVÄ tarjous! Sitähän ei minun alehaukka sulaton  persaukseni voinut missata. Lupaus oli, että uudet asiakkaat saavat liittymällä postituslistalle -50% kupongin kaikista Wishtrendin hinnoista. Ja kun heillä on tarjolla useita brändi- ja ihonhoitopaketteja -30% hinnalla jo valmiiksi, niin sain kaavittua I’m Fromia ja Klairsia notmi korealaisen kosmetiikan hintatasolla.

Ihan hullun halvalla I'm From ja Klairs tuotteita

Molemmat I’m From ja Klairs ovat ihan tuhottoman hintaisia Suomessa. Lisäksi ne ovat kalliita myös maailmalla, joten kun rahdit on lisättynä hintaan, niin en ole raaskinut vain testaamisen ilosta niitä hankkia. Nyt oli kuitenkin molempien brändien paketit tarjolla eri tuottein ja valitsin nämä kaksi settiä. Hintaa ostoksille tuli noin 88€ rahteineen ja tulleineen.

Lisäksi sain 5$ lisähintaan testiin kasvovoiteen ja 5 kangasnaamiota uudelta nousevalta brändiltä – Rovectin. 

I’m Fromin 4 tuotteen tuotepaketin alkuperäinen hinta oli 113$, mutta se oli tarjouksessa 67,80$. Päädyin maksamaan tästä setistä 34,40$. Klairsin 5 tuotteen setin alkuperäinen hinta oli myöskin 113$, josta oli tuolloin tarjous 79,10$. Kun lisäsin tämän samaan tilaukseen, niin alekoodilla tälle setille jäi hintaa 39,55$.

Verrokiksi Clairsin E-vitamiini naamio on Skincityllä 37€ ja I’m Fromin Rice toner Yeppolla 32,99. Eli sain 9 tuotetta näiden kahden hinnalla.

Wishtrendiltä tilamaaninen helppoa ja vaivatonta

Itse koin, että Wishtrendiltä tilaaminen oli helppoa ja vaivatonta. Ihan kuin olisin tilannut Suomesta kotimaiselta yritykseltä. Maksu hoitui nopeasti Paypalilla, jota käytän aina ulkomaan ostoksiini. Näin suojaan luottokorttitietoni vastaanottajalta ja vähennän riskiä luottokorttivarkauteen. Ei mitään ongelmia Suomeen tilaamisen kanssa. Rahtikulut olivat vakiot 30$, joka on nyky tilanteessa ihan kohtuullinen rahtikulu. Toki ei kannata mitään muutamaa tuotetta tilata, vaan pitää suunnitella mitä hakee. Wishtrend ei ole suomalaisille impulssiostopaikka, mutta hyvin varteen otettava korealaisen kosmetiikan hankintakohde.

Oma pakettini tuli DHL:n kyydissä noin viikossa. Tilasin 28. helmikuuta ja paketti saapui 7. maaliskuuta. Tämä paketti tuli läpi ilman tullausta tai ainakaan sitä ei minulta vaadittu. Samoin tuli pari kuukautta sitten tullut Jolsenkin paketti. Yhteistä näille kahdelle paketille oli, että ne tulivat DHLn kyydissä. En kuitenkaan sanoisi 100 varmaksi, että tullitta tulee läpi eli varaudu hintojen päälle tullauksesta tuleviin kuluihin.

Wishtrendin valikoima

En sanoisi Wishtrendin valikoiman olevan kovinkaan laaja. Toisaalta heillä on niistä valituista brändeistä koko olemassa oleva valikoima. Eli jos etsit jotain heidän valikoiman brändeistä, niin heillä on lähes poikkeuksetta kaikki tuotteet tarjolla. Jopa hypessä olevaa I’m Fromia oli kaikki nousussa olleet tuotteet, mukaan lukien naamiot, joiden löytäminen on ollut haasteellista viime aikoina. 

Wishtrendin tunnetut brändit: Klairs, COSRX, I’m From

Lisäksi heidän oma linjansa by Wishtrend, jonka tuotteet ovat laadukkaita in house brändiksi.

Lisäksi heillä on seuraavat Suomessa tuntemattomammat brändit: ELMT, Jungle Botanics, Skin&Lab, Eclair, Rovectin, Chasin’ Rabits ja Soo Good.

Joukossa on uudempia nousevia brändejä sekä vanhoja vankkoja K-beauty brändejä laajoilla valikoimilla. Verkkokaupan best sellerit tulevat selkeästi isoilta brändeiltä. by Wishtrend tuotteita ei kannata ohittaa, niissä on ihan oikeita helmiä joukossa.

Oletko sinä tilannut aiemmin Wishtrendiltä? Mitä tykkäsit?

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat