Mihin ihonhoitotuotteisiin olen tarttunut usein?

Les is more, on ollut mun motto viime aikoina ihonhoidossa. Tää ei todellakaan ole huono juttu, koska viimeisen vuoden aikana on korealaisen kosmetiikkabuumin tuoma 10 askeleen monisyinen ihonhoitohyllunmylly pikkuhiljaa laantunut. Ei sitä vaan arjessa jaksa käyttää 10 eri putelia ja purnukkaa. Viikonlopuisin ja vapaapäivinä voi sitten tehdä vähän monisyisempää ihonhoitoa, mutta arjessa nopeeta ja huoletonta.

Ihoa on ihan turha hoitaa liikaa

Kangasnaamiot on tehneet uuden tuleman itselläni taas pitkän tauon jälkeen. Ne on vaan helppoja ja nopeita käyttöää. Nykyään kun niitä ei enää haudota 20 minuuttia vaan pikainen 5 minuuttia riittää. Muutoin mun suosikeissa on pannutustuotteita ja voiko sanoa ikisuosikkeja. Yllättynyt olen siitä kuin loppupeleissä halvalla hoidan tällä hetkellä naamaa. Ne muutamat laadukkaat tuotteet korvaa useamman putelin, jonka seurauksena rahaa kuluu vähemmän.

Tuotekuorman vähennyttyä on ihokin voinut paljon paremmin. Toki joulun sokerikoukun loppuminenja aurinko ovat syitä, mutta koitetaan kuulostaa hyvältä. Stressaan vähemmän ihostani. Toki testaan uusia tuotteita, mutta koetan joko uittaa ne rutiiniin tai sitten päätän nopeasti ovatko ne pidemmän kokeilun arvoisia.

Ikuisuus tuotteet putsareissa

Nämä kaksi putsaria ovat olleet mun pannutuspainajainen. Ne ei vain tyhjene mitenkään, vaan niistä tuntuu sikiävä lisää tuotetta, vaikka tuubi tuntuu tyhjältä, mutta en luovuta niiden kanssa. Ne käytetään loppuun. Molemmat ovat olleet ihan arkikäytössä. Myös hellänahkaisia suosittelisin tutustumaan tähän, koska pH 5,5 ei myöskään ärsytä ihoa ja tuo raaka-aineiden vähyys on aina hyvästä. Itselleni tämä on puteli, josta en luovu ennen kuin vika tippa tirahtaa.

Make p:rem Low-irritatant and mild acid Foam -putsari on ihanan hellä ja riittoisa käytössä. Vähän vie pitkälle ja siinä on bonuksena pehmeä pienikuplainen vaahto. Eli jos ei välitä turhista raaka-aineista ja et välitä tukehtua vaahtoon naamaa pestessä, niin tää on sun tuote.

Tony Moly Vital Vita 12 Jelly Cleanser on taas tuote, joka osoittaa sen, että tuotteita pitää käyttää useammin kuin kerran, jotta niistä voi tehdä päätöksen tykkääkö vaikko eikö. Se on kaivettu mun ”ei tykkää” -laatikosta, kun sen koostumus ei ollut mun mieleen aluksi. Nyt en tohdi luopua siitä, kun tykkään siitä tuntumasta iholla. Tässä on reippaamman kokoiset kuplat pestessä ja jos läträät tuubista liikaa nassuun, niin ihan varmasti saa huuhdella naamaa pitkään.

Laiskuus on muun ihonhoidon punainenlanka

Kuten tuolla introssa sanoinkin, niin ihonhoidon osalta olen olut aika pienellä käypä viimeisten kuukausien ajan. Nautin siitä, että iho on hyvinvoivan näköinen ja se kaipaa hoitoa joka päivä monella tuotteella. Näihin kolmeen tuotteeseen olen tarttunut viime aikoina kangasnaamioiden lisäksi.

Djusie Acid Bloom Balancing Essence on ullättänyt minut ihan totaalisesti. Hyvä esimerkki kotimaisen luonnonkosmetiikan monitoimituotteesta. Odotin sen olevan vähän liian öljymäinen minulle, mutta minun ihoni on ihastunut siihen. Tällä tuotteella korvaa hyvin ihonhoitorutiinissa kasvoveden ja seerumin. Tämän kaveriksi ei tarvitse muuta kuin voiteen.

Voiderintamalla on selkeä kaksikko, jotka tyhjenee tällä hetkellä käytössä. Marja Entrich Koivunmahla ja ruusunmarja voide on ollut suosikkini jo pitkään. Toki nyt kesää kohden se joutuu väistymään ja antamaan tilaa kevyemmille voiteille kuten Pulpe de Vie ”The Cream”, joka on kulunut melkein loppuun parissa kuukaudessa. Pulpe de Vien voide on ihanan kesäinen jo tuoksultaan, hento persikan tuoksu vie joka käyttökerralla kesään. Vaikka voide on kevyt, niin se jaksaa kosteuttaa pintakuivaa ihoa riittävästi varsinkin kun on käytetty kangasnaamioita ennen sitä.

Kangasnaamioissa olen osunut useimmiten Lululunin naamioihin, niiden lyhyen vaikutusajan vuoksi. Lisäksi niiden 7 kappaleen monipakkaukset ovat täydellisiä sarjakäyttöön, koska roskaa tulee huomattavasti vähemmän. Lisäksi niiden tuoksut ovat valloittavia tuota violettia pakkausta lukuun ottamatta, joka jää minulta käyttämättä. Over 45-sarja on oivallinen sarjatuote ja tehokosteuttaja iholle, kun yöpakkaset tekee pahojaan iholle.

Mitkä on sun luottotuotteet arjen ihonhoidossa?

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat