Marja Entrich – luonnollista hyvinvointia iholle

*Kaupallisessa yhteistyössä Marja Entrich kanssa*

Olen bloggaaja aikojeni aikana tehnyt useamminkin yhteistyötä Maeja Entrichin kanssa. Minulle oli ilo kun he ottivat minuun jälleen yhteyttä yhteistyön merkeissä, koska yksi ultimaattinen suosikkituotteeni on ollut ehdottomasti heidän Koivunmahla & ruusunmarja -kasvovoide. Ei ollut vaikeaa tehtä päätös tehtä heidän kanssaan yhteistyötä ja esitellä teille sekä yritystä, että sen tuotteita lähemmin.

Saat koodilla "marjaentrich20" 20% alennuksen Marja Entrichin verkkokaupasta ostoksistasi 30.11.2021 asti. Tällä hetkellä myös ilmainen toimitus kaikille tuotteille.

Onko Marja Entrich tuttu brändinä?

Marja Entrich on monille ikää jo kerryttäneille ihmisille tuttu kotimainen brändi. Vuosien varrella monille on kehkeytynyt selkeät suosikit heidän valikoimastaan. Voisi melkein sanoa, että ne jotka ovat aloittaneet ME:n käytön vuosia sitten, käyttävät sitä edelleenkin.

Koko Marja Entrichin brändin taistalla on ajatusta siitä, että puhtaat luonnolliset raaka-aineet ovat iholle parasta. Alusta asti ME tuotteet ovat olleet 100% kasvipohjaisia, koska niiden nähtiin edistävän ihon omaa toimintaa, kimmoisuutta ja kuulautta. Hän on selkeästi ollut trendin edelläkävijä, koska tänä päivänä luonnolliset raaka-aineet ilman ylimääräisiä lisäaineita on trendien aallon huippua. Kuitenkin suurin tuotteiden kehityksen taustalla on ollut hänen intohimonsa luoda laadukasta ihonhoitoa.

Vielä tänä päinäkin nämä periaatteet kulkevat tuotteiden kehityksessä mukana. Tänä vuonna brändin puikkoihin hyppäsi Anna-Stiina Ahomäki. Hänen ajatuksenaan on, että luonnonkosmetiikan avulla ihoon saadaan ihan omanlaista hehkua, joka ME:n tuotteilla on mielestäni saavutettavissa.

Marja Entrichin tuotteet

Marja Entrichin valikoimassa on luonnonkosmetiikkaa koko perheelle ihonhoidosta hiustenhoitoon. Lisäksi valikoimassa on lisäravinteita tukemaan luonnollista hyvinvointi sekä sisäisesti että ulkoisesti. Ihonhoidon osalta valikoima on hyvin napakka, mikä minusta on aina hyvä asia, koska silloin brändi on sijoittanut yksittäisiin tuotteisiinsa enemmän ajatusta ja tuotteet usein laadukkaampia.

ME-tuotteet eivät ole halvimmasta päästä, mutta ovat ihan samassa hintaluokassa muiden vastaavien kotimaisten ihonhoitobrändien kanssa. Yllä olevalla alekoodilla hinta on oikeasti todella hyvä verrattuna tuotteiden laatuun.

Marja Entrichin tuotteiden kehityksessä ei käytetä eläinkokeita ja tuotteet ovat 100% kasvipohjaisia. Niiden teho perustuu kylmäpuristamalla valmistettujen raaka-aineiden käyttöön. Kylmäpuristamisen ansiosta raaka-aineet säilyttävät mahdollisimman paljon antioksidantteja ja vita,iineja itsessään. Tuotteet suunitellaan ja tuotetaan Suomessa Brändin omissa tiloissa. Näin voidaan taata tasainen laatu läpi koko tuotantoketjun.

Marja Entrich Facial Skin Lotion yllätti positiivisesti käytössä

Mihin tuotteisiin olen itse tykästynyt...

Jo tehdessäni ensimmäisen keran bloggaajan alkutaipaleellani yhteistyötä Marja Entrichin kanssa, ihastuin heidän Koivunmahla&ruurunmarja -kasvovoiteeseen. Siitä on kuultu minun kanavallani vaikka kuinka monta kertaa. Se on täydellinen tuote suomalaiseen vuoteen, koska se käy kaikkiin vuodenaikoihin. Tässä tuotteessa on kaikki mitä suomalainen iho tarvitsee omasta mielestäni. Koivunmahla on kosteuttajana vailla vertaansa, kun taas ruusunmarja palauttaa kimmoisuutta ihoon antioksidanttiensa kautta.

Marja Entrich Koivunmahla&ruusunmarja kasvovoide
Marja Entrich Avokado-öljy

Toinen itselleni tuttu ja paljon käytetty tuote on Avokadoöljy, joka ehkä vähän huijaa pakkauskoollaan. Pieni puteli on riittäisa ja pakkausuudistuksen jälkeen pumppupakkaus on aivan täydellinen käytössä. Pumppu säännöstelee tuotetta järkevästi. Näin ollen tuotetta ei kulu turhaan läträämiseen. Itse käytän tätä monitoimituotetta kynsinauhoihin ja ihon pakkasen kuivattamiin kohtiin. Välillä jopa päänahkaan kun se tahtoo pakkasilla päästä kuivahtamaan.

Uutena yllättäjänä pääsin kokeilemaan Facial Skin Lotionia (kasvovettä), joka ei pettänyt laadussaan. Aluksi hämäännyin hieman nimestä, koska tuote ei ole millään lailla paksua, vaan kevyttä ja helposti ihoon imeytyvää. Ruusunöljy luo tuotteeseen freesin ruusuntuoksun (ei sellainen tunkkainen). Ruusuöljy yhdistettynä merileväuutteeseen saa mun ihon nauttimaan olostaan. Tuote kestää myös kerrostamisen, jolloin seerumin käytön tarve jää mielestäni pois.

Loppuajatukset Marja Entrich tuotteista

Omasta mielestäni Marja Entrich tuotteet ovat erittäin laadukkaita ja tarkkaan suunniteltuja luonnonkosmetiikaksi. Niihin on käytetty vuosi kymmeniä aikaa suunnitteluun ja kehitykseen. Oma talvikuiva ihoni nauttii näistä tuotteista ja voin suositella tuotteita. Uudet pakkaukset ovat tehneet tuotteille ehdottomasti hyvää. 

Varsinkin nyt kun tuo tarjous hilaa hintaa hieman alaspäin ja tuotteisiin on mahdollista päästä tutustumaan vähän edukkaammin.

Saat koodilla "marjaentrich20" 20% alennuksen Marja Entrichin verkkokaupasta ostoksistasi 30.11.2021 asti. Tällä hetkellä myös ilmainen toimitus kaikille tuotteille.

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat