Maria Nila Color Mask

*Tuote saatu* Maria Nilan COLOUR REFRESH sävyttävä hiusnaamio on ollut kaapissani jo pidemmän aikaa odottamassa sellaista fiilistä, että marjapuuron vaaleanpunainen voisi olla mieleeni. Yllätyksekseni yhtenä päivänä tartuin tuotteeseen ja hupskeikkaa ruskea pohjani sai punertavan sävyn. Yllätyin positiivisestä kuinka hyvin se näkyy kohtuu tummassakin pohjassa. Missään kohtaa tämä sävy DUSTY PINK ei ole liian räikeä. Mielestäni tämä on täydellinen hillitty kesäsävy.

Maria Nila Color Refresh - Dusty Pink

Maria Nilan tuottee ovat valloittaneet omaa sydäntäni, jo todella vaaleaa hiusta ylläpitäessä. Heidän Silver -sarjansa on ihanan hoitava ja pitää kuontalon kylmänä. Olen myös kuullut monilta seuraajiltani Instagramissa, että tämä brändi on valloittanut hiustenhoitorutiineja. Tämän vuoksi kun Marsaanalta tarjosivat testin heidän color maskia, niin en kieltäytynyt. Päädyin valitsemaan sävyn Dusty Pink, koska tuolloin minulla oli hyvin vaalea pohjaväri ja uskoin tämän olevan upea siinä. Kuitenkin tuote unohtui kaappiin ja kuontalon pohjasävy vaihtui tummemmaksi. Ajattelin aluksi, ettei tämä toimisi, mutta päätin kuitenkin kokeilla, koska muuten tuote olisi taas kaapissa pitkään odottamassa vuoroaan.

Naamio on hoitonaamio, joka käytetään shampoopesun jälkeen kosteaan hiukseen hoitoaineen asemesta. Samalla kun se sävyttää vaalean hiuksen, se hoitaa hiusta ja poistaa sähköisyyttä. Helppo käyttää, mutta muistathan laitta hansikkaat käteen, koska tämä sävyttää kynnet yhtä nopeasti nopeasti kuin hiukset.

DUSTY PINK sävynä on mielestäni hyvin miellyttävä, mutta jos tahdot siitä vielä pastellisemman, niin sen voi sekoittaa saman sarjan valkoiseen sävytteeseen, jolloin sävy vaalenee entisestään. Itsellään se on hyvin ruismarjapuuromainen, kuten kuvista näkyy.

On kuitenkin muistutettava, ettei ole kyse mistään color maskien -kuningattaresta, joka tekisi ihmeitä. Se ei peitö harmaita, mutta ylläpitää kampaajan taikomaa kaunista sävyä. Lupaus tuotteella kestoksi on 3-4 pesua, mutta omalla kohdallani sävy huuhtoutui yhdessä pesussa pois, joka hieman harmitti, koska kyse ei ole kuitenkaan mistään halvasta sävytteestä yli 15€ hinnasta puhuttaessa. Hoitavuus on minusta juuri Maria Nila luokkaa eli todella kosteuuttava ja korjaava.

Itse en välttämättä hankkisi tätä sävytettä uudestaan, koska se ei pysy omassa hiuksessani niin hyvin kuin odottaisin tämän hintaluokan tuottellta, mutta eräs seuraajani kertoi Instagramissa, että tuote pysyi hänellä todella hyvin. Eli hiuslaadulla on väliä. Itse pidän siitä, että Maria Nilan COLOR REFRESH tuotteet ovat sekoitettavissa keskenään, jolloin jokainen voi sekoittaa juuri itselleen sopivan sävyn ylläpiton tai uudeksi sävyksi.

Mistä Maria Nilaa saa ostettua?

Maria Nila ei ole enää millään tapaa vaikeasti saavutettava brändi suomessa. Moni kampaamo pitää sitä valikoimassaan, mutta myös verkkokaupat ovat alkaneet promoamaan sitä tiiviimmin. Alla muutamia paikkoja mistä voit hankkia Maria Nilan tuotteita. Linkit ovat affiliaattilenkkejä, jos perässä on *-merkki.

Lyko*

Nordicfeel.fi*

Eleven*

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat