Maaliskuun CHOK CHOK BOX – hyvää tasaista suoritusta

*tuote saatu* Kokoskinin CHOK CHOK BOX *jatkaa vakuuttavaa suorittamista sisällön suhteen. Toistoa on tullut vasta näytekokoisissa tuotteissa. Täysikokoisissa on ollut hyviä tuotteita, jotka on helppo lisätä olemassa olevaan ihonhoitorutiiniin. Maaliskuun boksi ei herättänyt minussa mitään överi ilon tunteita, mutta syynä siihen ei ollut mielestäni sisältö, vaan se että edellinen boksi oli mielestäni niin hyvä, että sen parantaminen olisi haaste. Tämän boksin sisältö on kuitenkin mielestäni hyvässä suhteessa boksin hintaan nähden ja tuotteet mielenkiintoisia.

Yksi kuukauden kosmehetkistä on, kun CHOK CHOK BOX ilmestyy noudettavaksi

Maaliskuun CHOK CHOK BOXissa hyviä käyttötuotteita

Maaliskuun CHOK CHOK BOX* jatkaa hyvää tuotekuratointia ehdottomasti. Tuotteissa on jonkin verran toistoa matkakokoisissa, mutta täysikokoisissa on minusta ollut erittäin hyviä valintoja. Kangasnaamioissa valinnat ovat osuneet kaikissa kolmessa boksissa nappiin. Olen päässyt kokeilemaan useita erilaisia naamioita, joita en olisi kokeillut muuten välttämättä.

Maaliskuun boksin teemana on

”Green is always in”

Maaliskuun boksin tuotteet:

 • PURITO From Green Cleansing Oil (täysikokoinen)
 • BENTON Deep Green Tea Toner (matkakoko)
 • BENTON Deep Green Tea Serum (matkakoko)
 • JUMISO Have a Good Cream Snail&Centella (matkakoko)
 • BENTON Aloe Soothing Mask Pack
 • BEAUTY OF JOSEON Centella Asiatica Calming Mask
 • PACK AGE Don’t Worry Healing Mask
 • PURITO Centella Green Level All in ONe Mild Pad (näyte)
 • JUMISO Super Soothing Cica & Aloe seerumi (näyte)
Maaliskuun CHOK CHOK BOXin sisältö

PURITOn kevyt öljyputsari on mielestäni ollut mainio valinta, koska kesä on tulossa ja aurinkosuoja on hyvä poistaa kunnolla, ettei iho tukkeudu. Lisäksi tuote on kohtuu arvokas hankkia (normaali hinta 28,95€) eli sitä ei välttämättä tulisi ihan ensimmäisenä hankittua, kun korealaista kosmea alkaa testailemaan. Minusta tuote on hyvä valinta ajatellen veteraanikäyttäjiä ja uusia innostujia. Itselläni se osui täydelliseen hetkeen, koska minulla loppuu edellinen kevyt öljyputsari juuri.

Kangasnaamiot ovat jälleen mielenkiintoisia ja kaikki minulle uusia, joten innolla odotan niiden testaamista. BEAUTY OF JOSEONin naamio on mielestäni mielenkiintoisin, mutta kaksi muuta tulevat hyvin lähellä. BENTONin kasvovesi ja seerumi ovat hyvä valinta boksiin. Varsinkin kun ne on yhdessä yhtä aikaa testissä. JUMISOn kasvovoide on hyvin kevyt, eikä siinä ole paljoa tuotetta, muta toki kiva testattava, koska JUMISO on itselleni vielä hieman tuntemattomampi korealaisen kosmetiikan brändi.

Mikä fiilis CHOK CHOK BOXista 3 kuukauden jälkeen

Minusta CHOK CHOK BOXin* tuotteet on valittu hyvin ja jokaisen boksin arvo ylittää heittämällä 34,99€/kk hinnan. Tuotteet ovat olleet tähän asti mielenkiintoisia ja erilaisia. Minusta boksissa parasta on ollut se, että jos matkakokoiset tuotteet ottaisi heti boksin saavuttua käyttöön, ne kuluisivat pois ennen seuraavan boksin saapumista. Näin ollen kertymää olisi vain täysikokoisista tuotteista, jotka ovat tähän mennessä:

 • ISNTREE Green Tea Fresh Emulsion
 • BEAUTY OF JOSEON Glow serum
 • PURITO From Cleansing Oil

Mielenkiintoista on nähdä saadaanko vuoden aikana kasaan koko 10 askeleen ihonhoitorutiini täysikokoisista. Nyt suunta näyttää erittäin hyvältä ja monipuoliselta. Näillä sisällöillä olisin valmis ottamaan jopa vartalovoiteen lähitulevaisuudessa *vink, vink*, koska ne ovat itseltäni loppumassa.

Maaliskuun CHOK CHOK BOXin täysikokoinen tuote oli PURITOn From Green Tea Cleansing Oil

Sisällössä on selkeästi joka kerta tietty brändi vähän enemmän esillä, joka voi toisia harmittaa, mutta kun tämä sama brändi ei toistu boksista toiseen tuotteissa, niin mielestäni tyyli on hyvä. Tulee testattua täsmästi tietyn brändin juttuja ja saa muodostettu vähän paremmin mielikuvan brändistä tulevia hankintoja ajatellen.

Miten voin tilata oman CHOK CHOK BOXin?

Varsinkin jos olet vast ikään innostunut korealaisesta kosmetiikasta, etkä oikein osaa päättää mistä aloittaa tuotteiden hankinta, niin tämä boksi on täydellinen aloitus korealaisen kosmetiikan uralle. Toisaalta boksi on ollut hyvä näin himokäyttäjänkin silmissä. Olen päätynyt testaamaan tuotteita, joita en olisi välttämättä itse hankkinut.

Boksin hinta on 34,99€/kk ja sen saa tilattua helposti KOKOSKINin verkkokaupasta.* Boksi on jatkuva kuukausitilaus, mutta voit keskeyttää tilauksesi ihan milloin vain, kun tuntuu että purkkia ja putelia alkaa kertymään liikaa nurkkiin.

Oletko sinä jo tilannut CHOK CHOK BOXin? Jos olet, niin mitkä fiilikset ovat?

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat