Maalis-huhtikuun roskat

Maalis-huhtikuun kulutetut on jotenkin hyvin sekainen seurakunta erilaisia asioita. Perinteiset 3 kangasnaamion esittelysarjat on teille tulleet tutuksi, mutta niiden lisäksi on saatu loppuun purkkitavarasta 10 tuotetta sekä 1 värikosmetiikan tuote. Lyhyestä virsi kaunis, lähdetään raakkaamaan suosikit näistä alla.

Loppuun kulutettu ihonhoito

Lopputalven malliin käsirasvat alkavat pikkuhiljaa tippumaan käytettyihin. Nyt koitan saada ne rajattua kotona yhteen aukinaiseen ja käsilaukussa toiseen etteivät jää käyttämättä. PIELORin voide on oma suosikkini, mutta tuo CIENin vegaaninen ei jää sille paljoa. Molemmat varteenotettavia tuotteita hankkia uudestaan.

Eniten harmistusta on aiheuttanut tämä kuvan EOS huulivoide, joka on erittäin hyvä huulivoide, mutta hemmetti kun 1/3 tuotteesta jää tuonne purkkiin jälle. Millä te muutte kauvatte tuon pois, vai annatteko vaan jäädä?

Muutoin ihonhoidon puolelta ihania loppuneita ovat ehdottomasti HUXLEY Cleansing Foam, joka on jo toista vuotta minulla luottotuotteena. Ostaisin uuden, jos kokoelmassa olisi tarvetta vaahtoputsarille. Lisäksi TREACLEMOONin suihkuvaahdot ovat jumalaisia tuoksuiltaan. Saimme juuri tuon sitruunaisen taklattua loppuun. Ne ovat hinnakkaita, mutta todella riittoisia

Hiustenhoidon loppuneet

Hiustenhoidon puolella ei ole montaa loppunutta, mutta pitää nostaa esiin ehdottomasti tuo BRIOGEO Be Gentle, Be Kind Avokado ja kiivi naamio, joka on ihan jumalainen hiuksille. Tämä kuuluu jälleen niihin tyyriisiin tuotteisiin, joihin voin suositella sijoitettavan. Purkki on sijoitus, mutta kestää käytössä pitkään. Hiukset ovat sen jälkeen silkkisen pehmeät ja sileät. Myös päänahka on tämän jälkeen tyytyväinen. Maria Nilan Color Refreshistä kirjoitinkin ensi viikolle pidemmän blogitekstin. Muista tsekata se.

Loppuun kulutetut kangasnaamiot

Maaliskuun 3 kangasnaamiota

Huhtikuun 3 kangasnaamiota

Ylä linkit noihin tarkemmin arvosteltuihin kangasnaamioihin. Olinkin nimittäin tyylikkäästi nakannut maalikuun 3 esittelymaskia roskiin, joten puuttuvat tuosta kuvasta. Näiden 6 naamion lisäksi tuli kulutettua 3 erillistä, joista varmaan hauskin oli LALARECIPEn Hear Goggle Brightening Mask. Tehokas silmänympärysihon kosteuttaja geelimaski. Muut kaksi olivat vanhoja naamioita kokoelmassani, jotka eivät säväyttäneet enää minua.

Kuten näette niin mitään järkevää teemaa tässäkään kulutuksessa ei ole, mutta koetan tällä hetkellä rääpiä jo räävittyä kangasnaamio kokoelmaa vain loppuun, koska niitä on ollut satoja ja satoja. Nyt on ehkä alle 100 jäljellä.

Yhteenveto tähän mennessä kulutetuista tuotteista 2021

Kangasnaamiot: 15

Ihonhoito: 11

Hiukset: 8

Meikit: 4

Minit: 8

YHTEENSÄ: 46 tuotetta

Täällä tämän vuoden aiemmat käytettyihin liittyvät blogitekstit

Tammi-Helmikuu

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hanne - Never30again blogi

Moi, olen Hanne ja olet enemmän kuin tervetullut lukemaan minun ikäkriisiäni 30+ naisen ihokriisin muodossa. Rakastan korealaista kosmetiikkaa, mutta testaan kaikkea länsimaalaisista luonnonkosmetiikan kautta korealaiseen. Mitä oudompi tuote, sitä paremmat kiksit saan sen testaamisesta.

Seuraa somessa

Suosituimmat