Lykon Lovables Get Eggcited! palautti uskon kauneusbokseihin

[mainos] Halleluja… lopultakin kauneusboksi, josta voin sanoa, että arvo ja hinta kohtaa toisensa. Lyko Lovables Get Eggcited! pääsiäisboksi räväytti nyt tauluun täyden 5/5 arvosanat heittämällä. Brändikattaus on mitä mainioin: Linda Hallbergin LH Cosmeticsia, Physicians Formulaa, Cliniqueta ja Starskiniä sekä monia muita high end brändejä. Lisäksi tuotteiden sävyt eivät ole mitään jämä erää vaan kevääseen sopivia sävyjä. Boksin lupaus on Lykon sivuilla tälle 34,90€ maksavalle boksille on, että tuotteiden arvo olisi 170€, joka ensisilmäyksellä varmasti täyttyy.

Lyko Lovables Eggcited!-kauneusboksi yllätti myös pakkauksellaan

Boksin sisältö kokonaisuudessaan:

 • Glöd by Sophie Elise Sheet Mask
 • Clinique High Impact Mascara, 7ml, Black.
 • Bioderma Sensibio Foaming Gel, 100 ml. 
 • Björk Forma Torr Textur, 100 ml
 • IsaDora Wonder Nail, 6 ml, Lavender Silk.
 • Starskin Glowstar Foaming Peeling Puff
 • Exuviance Triple Microdermabrasion Face Polish, 10 g
 • Lumene Nordic-C Glow Renew Night Serum, 30ml
 • Algologie Crème des Vagues, 50 ml
 • Physicians Formula Murumuru Butter Lip Cream SPF 15, 3.4 g.
 • LH Cosmetics Fantastick Multi-use Lipstick SPF 15, 2 g., sävyssä I Die. 
Lyko Lovables Get Eggcited!-boksin sisältö kokonaisuudessaan

Mikä on minun mielipiteeni Lykon Lovables Get Eggcited!-boksista

En ollut boksia hankkiessani ajatellut sen kummemmin siitä kirjoittaa, koska yleensä se myydään niin nopeasti loppuun ettei siitä paljoa ehdi mainostamaan. Nyt kuitenkin huomasin, että sitä oli vielä, paketin minut saavutettua, jäljellä, niin onhan tätä hypetettävä! Vain yksi näytekokoinen tuote ja kaikki muut tuotteet täysikokoisia! Eikä mitään pilipali brändejä, niin kuin viime aikoina on kuukausibokseissa nähty, vaan kunnon brändejä. Toki hinta on vähän korkeampi, mutta olen valmis sen maksamaan jos sisältö on tätä luokkaa.

Itselleni mielenkiintoisin tuote oli suoralta kädeltä Linda Hallbergin LH Cosmeticsin poskipuna-huulipunamonitoimituote. Sävykin näytti älliseltään kivalta kesäiseltä korallilta. Ihonhoitotuotteista mielenkiintoisin oli Starskinin kuorinta puhvi. On sellainen kätkätin, että minä innostun tuollaisista. Kolmantena nostona tekisin tuon Cliniquen ripsivärin, joka oli boksissa sävyssä musta, kun yleensä näistä bokseista saa outoja sävyjä, joita koitetaan hävittää. Tällä boksissa oli kaikki sävyt kivat ja tuotteet oli selkeästi valittu ajatuksella sopimaan yhteen hyvässä tasapainossa.

Jo nuo koslme tuotetta, joska valitsin omiksi suosikeikseni ylittävät boksin 34,90€ hinnan heittämällä, jonka vuoksi olen hyvin tyytyväinen boksin sisältöön. Miellyttävää oli myös se, että pakkaus oli myös osa käyttötavaroita ja tulee itsellä varmasti jonkinlaiseen käyttöön reissatessa.

Kuten jo introssa sanoin, niin arvosanani on ehdoton 5/5 tälle boksille!

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat