Lumenen kulmatuotteet testissä

Sain testiin Somessa.comin kautta Lumenen kulmatuotteita muutama viikko sitten. Luonnollisesti mielenkiinnolla otin ne testiin, koska olen aiemmin käyttänyt Lumenen kulmakynää, mutta kulmageeli ja nämä Eyebrow Definerit ovat minulle uusia. Kynät ovat hyvää peruslaatua, mutta itse en pidä kynistä, kun niitä pitää teroittaa kokoajan, joten mielelläni testasin näitä rullattavia yksilöitä.

Ja mullahan ei ole kulmakarvoja kovinkaan paljoa ja ne ovat yhtä vaaleat kuin omat hiukseni, joten kulmissa on värjäys valmiina, jotta saan edes jotain näkyviin kuviin.

Ai, niin ne mielipiteet….

Lumene Longwear Eyebrow Definer - miellyttävä tuote, mutta onko hintansa arvoinen

Lumenen Longwear Eyebrow Definer oli lähetyksessä itselleni se mielenkiintoisin tuote, koska olen ihastunut monen halvemman kilpailijan vastaaviin tuotteisiin. Olisi mielenkiintoista nähdä pystyykö tämä tuote kilpailemaan niitä vastaan paremmalla laadulla, joka selittää melkein 3 kertaa korkeamman hintalapun. Definer löytyy viidessä sävyssä, joista löytyy aika mukava sävyvalikoima jokaiseen makuun. Pakkaukseen on lisätty työstämisen helpottamiseksi myös harja, joka tuntuu asialliselta ja helpottaa ehdottomasti käyttöä, kun kaikki tarvittava on samassa pakkauksessa.

Lumene Longwear Eyebrow Definer vasemmalta oikealle: Taupe, Ash Brown, Rich Brown
Lumene Longwear Eyebrow Definerissa on myös harja mukana

Sävyt ovat hyvin suomalaiseen ihoon ja hiustenväriin sopivat. Vaalein on kai kohtalaisen vaalea, koska testiin saamani 2 Taupe on jo kohtalaisen vaalea ja sopi hyvin minun vaalealle kuontalolle. Mitä luonnollisemman haluat sitä vaaleampi itsellesi sopiva sävy on hyvä. Tämä on toki mielipide asia. Toiset tykkäävät tehdä ”lisä karvat” tummemmalla. Testiin saamistani kolmesta sävystä, Taupe, Ash Brown ja Rich Brown, Taupe oli punaiseen taittavin, joten minun punapään pohjaväri nautti sen tuomasta lisäsävystä. Miellyttävää on nähdä, että sävy joukossa on myös punertavampi sävy.

Itse kynäosa on kohtalaisen kova, mutta se jättää haaleita piirtojälkiä ihoon, jos tahtoo tummempaa jälkeä joutuu mielestäni painamaan turhan paljon. Eli nämä eivät ole raivokulmien tekijöiden valinta, mutta sopivat hyvin naturaalimman lookin hakijoille. Myös se, että terää ei ole ns. teroitettu ennakkoon vaan se on vain leikattu katki tuotannossa harmitti vähän, koska ensimmäiset kerrat menee tuotteen muotoiluun mieleiseksi ja siinä kuluu jonkin verran tuotetta hukkaan.

Lumene Longwear Eyebrow Definer

Tuotteen luvataan olevan pitkäkestoinen jo sen nimessä, mutta hankaustestissä tuote haalenee jokaisella kosketuksella iholta. Näin ollen en sanoisi, että se poikkeaa mitenkään kilpailijoiden vastaavista tuotteista kestonsa puolesta. Jos et lähmi kulmiasi päivänaikana, niin tuote pysyy mainiosti paikallaan, ei se mihinkään karkaa. Se ei esimerkiksi lähde ihon rasvoittuessa liikkumaan mihinkään, jos et koske aluetta johon se on laitettu.

Harja on hyvä lisä pakkaukseen, vaikkakin itsellä se jää usein käyttämättä, jos käyttää kulmageeliä.

Itselläni ehkä potkii myös tuotteessa takaisin vähän sen hinta 10,90€, kun kilpailijan pehmeä helposti piirtävä harjallinen micro-browpencil on about 3,50€. Jos olen rehellinen, en ole ihan varma onko laatu niin hyvää, että tuote voittaa käytössä halvemmat kilpasiskonsa. Jos haluat tukea kotimaista tuotantoa, niin tuote on hyvä hankinta, mutta jos kotimaisuus asteella ei ole sinulle merkitystä, niin ostaisin halvemman kilpailijan.

Lumene Nordic Chic Eyebrow Fixing Gel

Kulmageelit on kummallinen tuoteryhmä, koska olen itse löytänyt ne vasta ihan hiljattain ja todennut arjessa toimiviksi. Mikä siinä on, että omaan silmääni ojennuksessa olevat kulmat on kivemmat kuin aamun ”wash and go” -kulmat? Aloitin värillisistä ja nyt viime aikoina ihastunut ihan kirkkaisiin . Omalla kohdallani olen kuitenkin osunut erittäin hyviin tuotteisiin, joten voin olla Lumenen Nordic Chic Eyebrow Fixing Geliä kohtaan hieman epäileväinen, mutta katsotaan toimiiko se.

Tämän tuotteen kuvaus Lumenen verkkosivuilla on hieman mielenkiintoine, koska sen luvataan muotoilevan ja täydentävän kulmakarvoja. Kyseessä on kuitenkin kirkas kulmageeli, joten voin luvata että se ei täydennä mitään. Jos ei ole karvoja mitä laittaa ojoon, niin ei tämä tuote niitä taio mistään lisää. Tarvitse yllä olevan kulmakynän kaveriksi, jos haluat tuuheuden tuntua näkymään. Ja nämä tuotteet toimivat erittäin hyvin yhdessä luomaan tuuheamman ja tummemman kulman.

Pakkauksen harja on minusta juuri oikean kokoinen. Ei liian pieni, mutta ei mikään ripsiväriharjankokoinen, josta olin tykästynyt. Harja nappaa hyvin kulmakarvoihin kiinni. Geelin kuivahtamista joutuu hetken odottamaan, mutta sen jälkeen kulmat pysyvät sillä hyvin mintissä ulkoillessakin, joten tässä kohtaa Lumenen kulmatuote täyttää lupauksensa ja sanoisin tuotteen olevan kokeilemisen arvoinen. Ei se ihan parhaimmille pärjää, mutta hyvä arkikäyttötuote mielestäni. Toisaalta tässä tuotteessa taas 9,90€ hinta on laatuun nähden todella asiallinen ja arkikäyttöön sopiva. Tämän voisin hyväksyä omaan meikkipussiini ehdottomasti.

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat