Lululun – J-Beautyä korealaisittain

[osa tuotteista saatu] Kun puhutaan kangasnaamioista, niin lähestulkoon poikkeuksetta mielletään tuotteen olevan korealaista alkuperää. Lululun on poikkeus tässä kategoriassa tuoden siihen tuulahduksen japanilaista ajattelua. Lululunin kangasnaamiot ovat olleett omalla ostoslistallani jo vuosia, mutta koronan myötä, kun Ebay ei ole ollut nopea ja helppo hankintapaikka, niin niiden hankinta on jäänyt. Yllätyksekseni löysin helmikuussa Lululunin naamiopakkaukset Sokokselta ja olihan niistä muutama ”pakko” napata testiin, koska sain ne nyt yliviivattua mun hankintatoivelistalta.

Lululun - The beauty of healthy skin is not hidden behind makeup

Kuten otsikosta huomaatte, niin Lululunin brändin takana on ajatus ihosta, joka voisi vain olla kaunis oma itsensä, eikä sitä piilotettaisi meikin taakse. Tämä on mielestäni osuva ajatus brändin takana ja se kiehtookin itseäni. Kuka meistä ei haluaisi säästää meikkaamiseen käytetyn ajan? Tietämättäni tästä ajatuksesta brändin takana hiivin Suomen pr-tilaisuuteen tyylikkäästi ilman pohjustusmeikkiä.

Lululunin tuote linjaan kuuluu pääasiallisesti kangasnaamioita, jotka nyt rantautuvat Suomeen, mutta niiden lisäksi löytyy muita ihonhoitotuotteita ja perinteisiä naamioita. Brändin valikoimassa on kangasnaamioita luomupohjalta ikääntyvälle iholle, mutta kaikkia yhdistää se, että raaka-aineet on tarkoin valittuja ja luonnollisia.

Brändin kangasnaamiot on tituleerattu Japanin myydyimmiksi kangasnaamioiksi. Mikä on tunnusomaista Lululunin tuotteille on, että ne on useimmiten monipakattuja, jolloin naamioiden pakkaausjäte vähenee huomattavasti. Yhtä aikaa ei kuitenkaan tingitä naamioiden laadusta.

Lululun lanseeraustilaisuus 10.3.2022

Nordic Beauty Inc järjesti yhteistyössä Bloom Agencyn kanssa 10.3 maukkaan aamulanseeraustilaisuuden ,jossa pääsimme tutustumaan tuotteisiin. Japanilaiseen teemaan sopivasti tilaksi oli valittu Forumissa sijaitseva Momochi. 

Oli kyllä pitkästä aikaa virkistävää haastaa itsensä sosiaaliseen kanssakäymiseen muiden vaikuttajien ja toimijoiden kanssa. Tilaisuus oli lämminhenkinen ja Nordic Beauty Incin tiimi esitteli tuotteitta innokkaasti. Olihan kyseessä pitkästä aikaa jotain uutta markkinoille. Koronan vuoksi kotimaiseen kosmetiikkaan jämähtänyt kauneus scene kyllä kaipasi jotain tällaista. Tai ainakin minä kaipasin.

Lululun tuotteita lanseerattiin Suomen markkinoille neljässä eri tuotelinjassa, Lululun Pure, Lululun Precious, Lululun Over 45 ja Lululun Premium. Kaikkia tuotelinjoja on saatavissa 1kpl, 7kpl ja 36kpl pakkauksissa. Tästä poikkeuksena Over 45 -sarja, joka on tarkoitettu tehohoitona käytettäväksi useana päivänä peräkanaa, joten sitä ei saa yksittäin pakattuna. 

Itselleni yllättävintä oli, että naamiot on suunniteltu nopeaan käyttöön. Ne eivät tarvitse kuin 5-10min tarjotakseen optimaalisimman hoidon iholle. Lisäksi tuoksuttomia tuotteita etsiville on hyvä uutisia, brändillä on myös tuoksuttomia tuotteita.

Ensi fiilikset Lululunin tuotteista - Lululun Premiun testissä

Koska Lululun valikoimassa on niin monta eri tuotelinjaa, niin esittelen ensimmäisenä teille Lululun Premiumin tuotteita, joissa on aivan ihanat koukuttavan hedelmäiset tuoksut (paitsi Hokkaido Laventelissa). Vaikka tuotteissa on tuoksu, niin tuoksu on kohtuullinen, eikä kiusaa nenää. Minut hurmasi ehdottomasti Yamanashi Nagano, jota testasinkin jo Instagramissa, sekä youtubessa testissä oleva Hokaido Melon. Mutta voin myöntää, että Hokkaido Laventelissa oli aivan liian puhdas laventelin tuoksu ja se työnsi kyllä minut pois. Se voisi kuitenkin olla oivallinen iltaisin levottomalle nukahtajalle.

Naamio saattaa aluksi tuntua hieman kittanalta, mutta sen kolmikerroksinen kangas kestää hitaan venytyksen, jolloin pohjoismaalainen iso naamakin saa koko mitaltaan naamiota. Nenä osa on auttamattomasti liian lyhyt , ainakin minun jalosukuiselle nenälleni, mutta se ei ole minua koskaan haitannut. Vaikka naamioita on pakkauksessa 7 kappalaetta, niin kaikissa on hyvin seerumia. Ne pysyvät kosteina sen tarvitun 10 minuuttia, joka tapaa parhaan hoitavuuden. Jos sen yli unohdut unelmoimaan tämä naamalla, niin kyllä se alkaa kuivahtamaan.

Sanoisin  Lululun Premiumien sopivan muutaman kerran viikossa naamioivalle, koska ne kosteuttavat ihoa, niin hyvin, ettei ole tarvetta sarjamaskaukselle. Toisaalta ne toimivat varmasti hyvin kuivan ihon tehokuurina esim. viikon ajan tuoden ihoon aimo annoksen kosteutusta.

Lisäksi jos nautit usein kangasnaamioista, niin näillä Lululun naamioilla saat jätteen määrää vähenemään, kuitenkaan tinkimättä naamioiden laadusta.

Mistä Lululunin naamioita voi ostaa

Itse löysin omat Lululunin naamiot Sokokselta, mutta alla lista verkkokaupoista, joista voisi löytää näitä naamioista. Osa linkeistä on affiliaattilinkkejä, ne on merkitty *-merkillä. Niiden käyttö ei maksa sinulle mitään, mutta jos päädyt hankkimaan jotain, niin saan yritykseltä pienen komission.

Nobe Beauty

Lyko*

Sokos

Stockmann

Yeppo

 

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

One Response

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat