Loppuvuoden 2021 loppuun käytetyt

Viime vuonna jäi kokonaan ylläpitämättä roska postauksia, mutta kurkataan tässä postauksessa mitä kaikkea tuli kulutettua loppuun loppuvuoden 2021 aikana eli toukokuusta joulukuuhun. Mielestäni onnistuin kohtuullisen hyvin kuluttamaan loppuun tuotteita, joista pidän, koska teemoitin loppuvuoden suosikkien loppuun kuluttamiselle, jotta ne eivät menisi vanhaksi.

Myönnän kuitenkin tehneeni joulukuussa 2021 täyden kosmetiikka varaston siivouksen, jossa hävitin kiitettävän lähes 30 kiloa kosmetiikkaa, joka oli avattu ja mennyt vanhaksi. Tässä kohtaa muistutan, etten bloggaajana voi lahjoittaa avattua kosmetiikkaa vieraille. Toki tutu käyvät kierrättämässä paljon tuotteita minulta itselleen, kun tuntevat minut.

Näin sain varastoa järkevämmäksi ja uskoisin se myös kirvoittavan enemmän mielipiteitä tuotteista, jotka jäivät jäljelle. Joudun nimittäin myöntämään, että ahdistuin sitä purkkien määrästä ja tuntui, ettei mikään kiinnostanut. Nyt alkuvuodesta uutuudet ovat tuntuneet uusilta tuttavuuksilta, eikä vain pahvilaatikoilta tukkimassa makuuhuonettani.

Vanhasta kosmetiikasta luopuminen on myös hyvä siinä mielessä, että osasta ei ollut enää tietoa milloin avattu ja sen vuoksi saattaa ärsyttää ihoa. Toki olin säästänyt paljon jotta kirjoitan joskus mielipiteen blogiin, mutta kun sitä ei ollut tapahtunut yli vuoteen, niin oliko tuote oikeasti tärkeä minulle? En usko. Näin ollen nyt mennään paljon pienemmällä kosmen määrällä, josta toivon mukaan valikoituu teille mielenkiintoisimmat tänne. Lupaan lopultakin kirjottaa ”Hits & Shits” sarjaa.

Paljonko käytin tuotteita vuonna 2021?

Perus työarjessa käyttää usein mielellään tiettyjä samoja tuotteita. Näin kävi myös minulle. Loppuneissa on selkeästi omia suosikkejani vuosien varrelta, jotka päätin lopultakin käyttää pois.

2021 KÄYTETYT TUOTTEET

Kangasnaamiot: 25

Ihonhoito: 68

Hiukset: 13

Meikit: 12

Minit: 16

YHTEENSÄ: 134 tuotetta

Tässä linkki alkuvuoden 2021 käytettyihin tuotteisiin:

Tammi-Helmikuun 2021 käytetyt

Maalis-huhtikuun 2021 roskat

Loppuun kulutetuissa näkyy selkeästi addiktiot

Loppuvuodesta 2021 on selkeästi huomattavissa kaksi addiktiota kulutetuissa tuotteissa. En sanoisi ettenkä olisi tiennyt näiden addiktioiden olemassa olosta… Kulutin 8 kuukauden aikana 10 käsirasvaa ja 9 huulivoidetta loppuun. Huulivoiteita taisim ennä aluvuonnakin ihan samaa tahtia, mutta koronan myötä olen koettanut olla huulirasvojen osalta järjestelmällisempi. Niitä ei hillota taskuissa vaan tyhjätään aina kotiin tulessa pöydälle.

Käsirasvat oli kyllä minulle ihan yllätys, että niitä kuluu tuota tahtia. Näin se vain, kun dokumentoi kulutuksensa, realisoituu paljonko tiettyjä tuotteita käyttää. Pielorin käsirasvat ovat hyviö ja tuo persikana ja sitruksen tuoksuinen on, kuten näette oma suosikkini. Niitä myös jäi nurkkiin hieman erinnöisistä syistä ja kun kyse oli jo ennen nurkkiin jääntiä itseni tykkäämästä tuotteesta niin käytetään ne pois.

Miten kävi miniprojektille?

Kaikki projektit ei vaan ota tuulta alleen ja niin voisin sanoa käyneen mun miniprojektille. Kuitenkin pitäänee sanoa, että sain jopa 16 tuotetta kulutettua niistä pois. Mineissä haasteena on ehkä se, että, jos tuote on minimä huono, niin ei sitä tule loppuun kaluttua vaikka kuinka yrittäisi. Se tulee vain nakattua roskiin, jolloin se ei päädy tähän käytettyjen listaan ollenkaan.

Muutoin täytyy myöntää, että olen enenemässä määrin ottanut itselleni testiin minejä ennemminkin kuin täysikokoisia, 

koska silloin tuota poisheittoroskaa tulee huomattavasti vähemmän, jos tuote ei miellytä.

Mineistä mainitsemisen arvoinen on Swartzkophin Ultime Marula Finishing Oil. Erittäin hyvä hiusöljy, varsinkin kun latvat ovat kuivahtaneet. Tämä tuote avasi mun maailman hiusöljyille. Jopa tällainen rasvoittuvan päänahan omaava yksilö voi niistä nauttia.

Suosikit vuoden 2021 lopun käytetyistä tuotteista

Aah! Tämä on ihana osa tätä blogi tekstiä, koska tällä on tällä kertaa monia omia suosikkejani. Syynä tähän on, että päätin 2021 käyttää pois useita pitkäaikaisia suosikkejani, koska pelkäsin niiden menevän vanhaksi ja hyvä tykkäämäni tuote menisi roskiin. Ennemmin käytin aikaa niiden käyttöön pois ja se tuotti tulosta paljonkin.

Kaksi tuotetta näistä on olleet selkeästi sellaisia, jotka olivat liian pitkään kaapissa, koska tykkään niistä vain niin paljon: Isntree Real Rose Calming Mask ja Senja Nordic Nectar. Isntreen ruusumaskin on ollut minun HG tuotteeni siitä lähtien kun se ilmestyi omaan kokoelmaani ja se on toiminut täydellisesti symbioosissa The Ordinaryn AHA + BHA kuorinnan kansa, joka myöskin kuuluu suosikkeihini. Senjan Nordic Nectar on taas hyvä esimerkki kotimaisesta huipputuotteesta, joka korvaa sekä kasvoveden että seerumin rutiinissa heittämällä.

Scubeja oli kuluneen vuoden 2021 aikana aika monta loppuneissa, koska niiden kohdalla toteutin selkeää systeemiä ”älä avaa uutta ennen kuin edellinen on käytetty”. Täältä suosikkeja ovat Bernard Cassieren suklaa kuorinta kasvoille ja tietenkin Skinfoodin Black Sugar Mask Wash off, jotka vain ovat hyviä iholle ja niiden tuoksut ovat valloittavat. Tuoksuista puheenollen tuo Flow Cosmeticsin CocoLemon vartalokuorinta on jumalaisen tuoksuinen. Ainoa mikä estää mua sen päivittäisessä käytössä on sen hinta!

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat