Kuukauden kolme kangasnaamiota, maaliskuu

Viime kuussa oli mukava tehdä Chok Chok Boxin kangasnaamioista syvempiä arvioita, joten inspiroiduin siitä tekemään joka kuisen sarjan, jossa esittelen kolme erilaista naamiota vähän lähemmin teille. Vaikka kangasnaamioita kuluu minulla talvisaikaan jonkin, niin myönnän että ne unohtuvat välillä taustalle, jos on paljon muita mielenkiintoisia tuotteita. Koetan valita sarjaan erilaisia ja eri hintaisia, jotta sinä saisit ajatuksia mistä aloittaa kangasnaamioiden testaaminen.

Tässä kuussa syyniin pääsivät: 

  • KOCOSTAR Waffle Mask Blueberry
  • PAPA RECIPE Bombee Green Honey Mask Pack
  • PIXI BEAUTY Plump Collagen Boost

Valitsin kolme ihan erilaista naamiota, joiden kaikkien tarkoitus on kosteuttaa ja palauttaa ihoa talven kuivattavien ilmojen jälkeen. Joukkoon osui myös yksi oma suosikki vuosien varrelta, jonka päiväykset alkoivat lähestyä.

KOCOSTAR Waffle Mask Blueberry - ihana tuoksu

* tuote saatu* Ah, miten ihana tuoksu tässä naamiossa on! Se tekee hyvän mielen jo heti kun pakkauksen avaa. Olen muutaman Waffle Makin ja niiden naamio tuo tarhamuistot pintaan, kun se on kuin vohvelikangas. Itse naamio sitoo ihan hirveästi kosteutta vohvelitaskuihin ja sen vuoksi naamio pysyy pitkään kosteana.

Naamio lupaa kosteutusta ja suojaa. Siinä on mustikkauutetta, joka sisältää paljon suojaavia antioksidantteja. Mustikkauute myös tasoittaa ja rauhoittaa ihoa. Sen sovitaan myös sopivan kaikille ihotyypeille.

Itse pidän naamiosta paljon, juurikin sen seerumin määrästä ja miten hyvin se pysyy kosteana läpi sen naamalla pitoajan. Helposti voit pitää naamiota 30min ja ainoa kohta mikä kuivuu on nenän alla oleva kaistale. Naamio rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa todella hyvin. Suosittelen toki käyttämään alle hyaluronihapposeerumin, jolla takaat kosteuden sitoutumisen ihoon. Ainoa miinus voi olla joillekin tuotteen tuoksu, joka on korealaiseen tapaan vahva.

Arvosana on 4,5/5

Tätä naamiota myy esimerkiksi (linkit ovat affiliaattilinkkejä): Nobe *, Lyko*, KICKS*, Oletkaunis.fi*

PAPA RECIPE Bombee Green Honey Mask Pack

Tämä kangasnaamio pääsi ihan vaivihkaa mukaan sivuuttaen yhden toisen jo alkukuusta valitsemani naamion, ihan vain siksi että sen raaka-ainelista on hyvinkin outo. Naamio sisältää nimenmukaisesti hunajauutetta, propolisuutetta, royal jelly -uutetta. Näiden lisäksi tuotteessa on lakritsinjuuriuutetta, inkivääriuutetta, teenlehtiuutetta, greipinsiemenuutetta ja avokadouutetta. Lista vihreistä asioista raaka-aineissa on hyvinkin pitkä, josta yllätyin, koska odotin hunajamaskia. Lisäksi nämä vaikuttavat raaka-aineet ovat hyvin alussa raaka-ainelistassa. Toki kosteuttavina raaka-aineina ovat edukkaat glyseriini ja pantenoli.

Kangasnaamio on kohtuullisen paksu tuntumaltaan, mutta seerumia on hyvin mielestäni. Kuivuu toki noin 15 min nenän alueelta. Istuvuus on mielestäni 5/5, koska jopa naamion nenäosa on riittävän pitkä länsimaalaiseen isoon päähän.

Tämän kangasnaamion jälkeen iho on ihanan kosteutettu ja se saa kyllä luvattua glowta mielestäni käytöstä. Seerumi on kyllä niin tuhti, etten lisäisi kuin kevyen voiteen päälle, jos käytän aamulla. Illalla voi laittaa tuhdimpaa, mutta en näe sitä välttämättömänä.

Arvosana on 5/5

Tätä kangasnaamiota ei valitettavasti saa vielä Suomesta. Itsekin olen sen saanut muistaakseni Beauteque Monthlystä aikanaan. YesStyle suomalaisille tutuista K-beautyverkkokaupoista myy tätä.

PIXI Plump Collagen Boost

Tämä naamio on taattua Pixie laatua ja on ollut oma suosikkini jo vuosien ajan. Valitsin sen nyt mukaan, koska haluan osoittaa, etteivät kaikki hyvät kangasnaamiot ole välttämättä korealaisia. Toki nämä naamiot ovat tämän kolmikon kalleimmat hinnaltaan, mutta mielestäni hintansa. arvoisia.

Naamiossa on peptidejä, collagenia ja Omega öljyjä, mutta pää kosteuttajana on glyseriini, jota sitoo ihoon tuotteessa oleva hyaluronihappo. Eli kyse on ikääntyvän ihon pelastajanaamiosta. Ainakin itse tukeudun tähän kun tuntuu, että iho tarvitsee vähän extra huomiota.

Tämän naamion istuvuus on varmasti tästä kolmikosta huonoin, koska nenäosa ei todellakaan riitä isolle klyyvarille mitenkään päin aseteltuna. Naamio on myös hyvin leveä, mutta pystysuunnassa se jää inan vajaaksi, mutta leveys antaa mahdollisuuden vähän venytellä. Naamio pysyy kuitenkin todella hyvin kosteana vaikka kangas on paksuhkoa. Tämä ei kuivu edes nenän alueelta 20 minuutissa (vaikkakin naamiota suositellaan pidettävän 10-15min).

Iho tuntuu ihanalta tämän naamion jälkeen. Kosteutettu ja palauteltu olo säilyy yli päivän, jos aamulla käyttää. Iho ei jää tahmaiseksi, vaan seerumi imeytyy hyvin.

Arvosana on 5/5

Pixin kangasnaamioita myy Pixin oma verkkokauppa (Brexitin myötä en tiedä mistä toimittavat), Lyko*, Lookfantastic, Eleven

Kuukauden kangasnaamio yhteenveto

Olen selkeästi maaliskuussa löytänyt jälleen kangasnaamioiden jalon maailman. Jotenkin olin niiden helppouden unohtanut viime aikoina. Nämä kolme valintaa, jotka nostin esille tämän kuun käytetyistä, ovat hyviä esimerkkejä kangasnaamioista. En muista milloin viimeksi olisin antanut yhden kuukauden aikana näin hyviä arvosanoja kangasnaamioille.

Pixin naamio on ollut suosikkilistallani pitkään, mutta epäilen nyt, että sen edelle kiilaa kyllä tuo Paparecipen naamio, joka oli täydellinen yllättäjä.

Oliko jokin näistä naamioista sinulle tuttu?

Mikä on muuten sinun suosikki kangasnaamiosi?

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

One Response

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat