Kuukauden kolme kangasnaamiota, huhtikuu

Maaliskuun hyvä kangasnaamioiden käyttötahti tyssäsikin sitten huhtikuussa ja kangasnaamiovarastoni verotus väheni huimasti. Jos maalikuussa kului 10 naamiota, niin huhtikuussa hyvä jos 5. Näin ollen jäi hyvin vähän valittavaa teille tällä kertaa, mutta uskon saaneeni kerättyä kolme ihan erilaista ja eri hintaista esimerkkiä teille.

Esittelyyn valikoitui tässä kuussa 

MIZON Dust Clean Up Deep Cleansing Mask

BEAUTY OF JOSEON Centella Asiatica Calming Mask

EYENLIP Salmon Oil Moisture Essence Mask

Kun kangasnaamio istuu täydellisesti kasvoille. Kuvassa Beauty of Joseonin Centella Asiatica Calming Mask

MIZON Dust Clean Up - kangasnaamio

Tämä naamio on yksi mielenkiintoinen karvanaama-naamio. Se vain saa joka kerta hymyilemään kupliensa kera. Kyse on siis syväpuhdistavasta naamiosta, joka kuplii kasvoilla. Näitä ei ole korealaisissa sheet maskeissa montaa, vaikkakin niistä koitettiin saada trendiä joskus pari vuotta sitten. Se ei vain ottanut tuulta alleen vakaassa sheet maskien kannattajien joukossa.

Naamio lupaa syvä puhdistaa kuplavaahdollaan ihohuokosia naamion ollessa kasvoilla. Lisäksi se lupaa jättää ihon pehmeäksi. Se täyttää nämä molemmat lupauksensa hyvin minun mielestäni. Naamiossa oleva runsas glyseriini pitää kasvot kosteutettuina, vaikka kupliva vaahto puhdistaakin tehokkaasti. Kun naamion jämät pesee kasvoilta pois, ei jää iho yhtään kiristämään. Tämä on jokaisen käyttökerran jälkeen yllätys minulle. Siksi palaankin ostamaan tämän naamion yhä uudestaan.

Mizonin kuplanaamio jättää ihon aina kosteutetun tuntuiseksi, vaikka kuplat vievät kaiken kertyneen lian ja rasvan mennessään. Naamion ainoa ongelma on, että kun kuplia muodostuu, et voi touhuta kotihommia yhtä aikaa tämän naamion kanssa, vaan pitää oikeasti relata vaakatasossa fiilistellen epämääräistä raksetta ja poksetta kuunnellen. Toisaalta sekään ei ole huono asia ottaa vähän hitaammin välillä.

Arvosana 5/5

Mizonin naamioita saa todella laajasti Suomesta eri verkkokaupoista. 

BEAUTY OF JOSEON Centella Asiatica Calming Mask - tekee mitä lupaa

Beauty of Joseonin Centella Asiatica Calming Mask valloitti minut heti kun sen asetti kasvoille. Ohuenohut läpikuultava naamio on hyvin kostea ja pitää kosteuden hyvin läpi koko käytön. Naamio lupaa kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Mitä upeinta on huomata, että raaka-ainelistalla centella uute on jopa toisena eli sen prosentuaalinen määrä on huomattava tuotteen painosta. Lisäksi naamio sisältää useampaa kasviuutetta, pantenolia sekä hyaluronihappoa. Hyvin mielenkiintoinen sisätö, mutta tiettävästi ihoa rauhoittavia uutteita oli useita ihan siinä missä kosteuttaviakin.

Vaikka naamio on ohuenohut, se pysyy hyvin naamalla ja istuu niin hyvin naamalle. Ainoa kohta missä jää vajaaksi, on nenäkappale, joka nyt jää lyhyeksi usein korealaisissa naamioissa. Iho on jälkeenpäin ihanan rauhoittunut ja kosteutettu. Naamio ei lupaa mitään sellaista mitä se ei tee, joten ihan helmi 3€ hintaansa mielestäni. Plussa myös siitä, ettei naamiopakkaukseen ole ohuesta naamiosta huolimatta laitettu lisäroskaksi mitään tukimuovia. Toki avaaminen vaatii malttia, mutta kun aloituskohta löytyy, niin naamio taituu hyvin auki.

Arvosana 5/5

Beauty of Joseonin tuotteita Suomessa myy Kokoskin.fi*

EYENLIP Salmon Oil Moisture Essence Mask

Tämä naamio on ollut vuosi takaperin varmaan yksi minun suosikki naamioistani, mutta maku kehittyy vuoden aikana kun testaa satoja tuotteita hyvin paljon. Olin oikeastaan valinnut tämän siksi mukaan tämän kuun listalle, koska muistin sen olevan niin hyvä, mutta miten kävikään….

Kyse on siis yhdestä Suomen halvimmasta kangasnaamio brändistä. Voi melkein sanoa, että myös koreassa. Eyenlip on Beautynetkorean oma brändi, jota saa hankittua heidän sivuiltaan senteillä. Kuitenkin tämän naamion sisällys ei ole tuoksua lukuun ottamatta ihan kuraa. Hinta-laatusuhde on kohdillaan tässä naamiossa ja olen itse käyttänyt näitä kymmeniä vuosien aikana.

Kuitenkin edellisestä kerrasta on pitkäaika ja se mihin petyin on naamion paksuus. Tämän tuotteen hinta-laatusuhde kompuroi tässä. Lisäksi se ei pysy paksuutensa vuoksi kosteana kovinkaan pitkään mikä oli itselleni pettymys. Pakkauksessa itsessään on reilusti seerumia, mutta selkeästi naamio ei ime sitä riittävästi koko tehoajaksi.

Tämä kyseinen naamio ei siis pääse omalle suosikkilistalleni enää harmillisesti, vaikkakin sen tehoaineena oleva glyseriini ja hyaluronihappo ovat hyviä raaka-aineita, joista ihoni pitää. Tuoksu on myös hyvin tömäkkä ja ohjaa varmasti hankintavalinnassa joitain.

Arvosana 2/5

Eyenlip kangasnaamioita myy maailmalla Beautynetkorea eli jos tilaat sieltä muuta ja haluat kokeilla tätä, niin nappaa samalla. Tuote maksaa heillä tarjouksessa vain senttejä. Suomessa näitä myy halvimmalla Kärkkäinen.

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

One Response

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat