KotiSpa: Kocostar Home Spa Kit

Koronan myötä ihonhoito on varmasti muuttunut osalla meistä. Osalta on jäänyt kauneushoitolapalveluiden käyttö vähemmälle ja sen vuoksi iho kaipaa vähän extra huomiota välillä. Tässä yksi mielestäni asiallinen kotispa tuote, jolla voi itseään hemmotella kotosalla.

NOBE Beautyllä* on myynnissä kaksi erilaista Kocostarin maski pakausta,joista valita. Toinen on Home Spa Kit ja toinen on Bestsellers Kit. Kumman tahansa valitsee, ei osu kauas hyvästä tuloksesta. Kocostarin normaalimaskit, ei slice maskit, ovat erittäin hyvälaatuisia ja mukavia kotikäyttöön. Näissä kahdessa pakkauksessa saat hyvän alen kappalehinnoista ja saate kerralla huokeaan hintaan useamman maskin eritarkoituksiin. Tulee helpommin kokeiltua enemmän uusia tuotteita myös muualle kroppaan kuin naamaan.

Kocostarin Homespa Kit on oiva lahja myös

Koronan myötä tulleeseen käsienpesun myötä kädet on niin kuivat, että niiden tehohoitaminen on tarpeen itse jokaisella. Lisäksi kesä tulee pian ja jalat tarvitsevat hoitoa. On aika huomata myös niiden tarpeet, jotta sandaalikelit voi ottaa vastaan heti, kun niitä on tarjolla. Toki niihin on Suomen vuodenaikojen vaihtuvuudella useampi kuukausi aikaa, mutta mieluummin aloittaa valmistautuminen ajoissa kuin vasta juhannuksena. Ai, niin ja voi unelmoida uusista sandaaleista näitä maskeja käyttäessä. Tai mitä parempi, niin näiden ”hautuessa” voi tilata jostain verkkokaupasta sopivat ilman, että tarvitsee kotisohvalta nousta.

Kocostarin Home Spa Kitissä on kaksi maskia jaloille, yksi kasvoille ja yksi käsille. Tuota kuorivaa jalkamaskia ei kannata pelätä, eikä epäillä sen toimimista. Sen vaikutusaika on viikko eli älä huoli jos iho ei kuoriudu jaloista ihan heti käytön jälkeen. Viikon päästä toivoisit, etteivät jalkasi kuoriutuisi, kun kuollut iho lähtee isoina levyinä jaloista. Mutta usko pois jalat ovat kuin jalkahoidossa käynnin jäljiltä, kun käytät tuon kosteuttavan jalkamaskin kun ihon irtoaminen on lakannut.

Sopivasti noiden jalkamaskien kanssa voi hoitaa kädet ja kasvot niille tarkoitetuilla maskeilla. Pakkauksessa on juuri sopiva määrä tuotteita kotona käytettäväksi. Lisäksi tosiaan kun hankit pakkauksena maskit, niin saat ne huomattavasti edukkaammin.

Pakkausta myy esimerkiksi Nobe Beauty, jonka verkkokaupassa pakkauksen hinta on 15,90€.

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hanne - Never30again blogi

Moi, olen Hanne ja olet enemmän kuin tervetullut lukemaan minun ikäkriisiäni 30+ naisen ihokriisin muodossa. Rakastan korealaista kosmetiikkaa, mutta testaan kaikkea länsimaalaisista luonnonkosmetiikan kautta korealaiseen. Mitä oudompi tuote, sitä paremmat kiksit saan sen testaamisesta.

Seuraa somessa

Suosituimmat