Kosmetiikkaunelma testissä

*teksti sisältää affiliaattilinkkejä* Olen koittanut pitää oman kosmetiikan unelmalistani lyhyenä, koska kosmebloggaanjana olen hyvin usein revennyt kuluttamaan aivan liikaa kosmetiikkaan. Jokin järki tässä hommassa on kuitenkin oltava. Estee Lauder Advanced Night Repair -seerumi on kuitenkin ollut listalla jo pidempään. Oikeastaan siitä lähtien kun hurahdin bloggaamisen alkuaikoina saman brändin Revitalizing Supreme+ -kasvovoide, joka on muuten ultimaattisen ihana voide iholla. Ja kyllä, se tekee ihmeitä koko sadan euron hinnallaan.

Estée Lauder Advanced Noght Repair -seerumi on ollut pikään kosmeunelmalistallani

Sain kuin sainkin mahdollisuuden testata tätä listani seerumia, kun Lyko* lähestyi yhteistyöajatuksella muutamia kuukausia sitten. Sain valita vapaasti tuotteita omien mieltymysteni mukaan ja Lykon* valikoimahan on tunnettu laajuudestaan sekä luksus-, marketti- että ammattikometiikan osalta. Yksi mitä heillä on valikoimissa poikkeuksellisen laajasti on luksusbrändien lahjapakkaukset, joiden hinta on hyvin huokea testaamista ajatellen, joten omaankin ostoskoriini osui Estée Lauderin Glow Non-Stop  -minisetti.

Luksusbrändien minit hyvä tapa kokeilla onko tuote hintansa arvoinen

Kun puhutaan luksuskosmetiikasta, niin harvalla meistä on tuupata kerralla 200-400€ luksusbrändin ihonhoitosettiin. Saatikka, jos ne tuotteet eivät sovikaan sinun ihollesi, niin hukkaanhan ne menevät. Itse tykkään enne  sijoittamista näihin kalliisiin brändeihin kokeilla mineinä tuotteet. Näin ei se sijoitus mene hukkaan. Ennen Revitalizing Supreme+ -kasvovoiteen hankintaan sain testiin minin, jonka kulutuksen jälkeen olin varma että noin 100€ tähän voiteeseen oli hyvä sijoitus omalla kohdallani.

Lykolla* on nytkin Esteelauderin valikoimassa olemassaan muutama hyvä minisetti, jossa pääsee testaamaan kokonaista ihonhoitorutiinia. Omassa setissäni, jota ei enää nyt ole tarjolla, koska se oli joulupakkaus, jonka bongasin Lykon ale-laarista*, on seuraavat tuotteet:

  • Perfectly Clean monitoimi puhdistustuote, 7ml
  • Micro Essence kasvovesi, 7ml
  • Advanced Night Repair -seerumi, 7ml
  • Revitalizing Supreme+ -kasvovoide, 15ml
  • Revitalizing Supreme+ -silmänympärysvoide 5ml

Näistä oma mielenkiintoni kohdistui puhtaasti tuohon seerumiin, koska olin testannut aiemmin putsarin, kasvovoiteen ja silmänympärysvoiteen. Pienihän tuo seerumi on tässä pakkauksesa, mutta sitä pääsee juuri sen verta testaamaan, että voi tehdä johtopäätöksen onko se sijoituksen arvoinen loppujenlopuksi.

Setin hinta oli 42,90€

Oliko Estée Lauder Glow Non-Stop -setti hankkimisen arvoinen?

Estée Lauder Glow Non-Stop -setin yllättäjä oli Micro Essence

Hinta oli tosiaan 42,90€ ja paketissa sai oli viisi eri Estée Lauderin tuotetta. Oma kokemukseni oli, että setti on arvoisensa. Varsinkin, jos sen löytää alelaarista, niin vielä parempi hinta-laatusuhde. Omalla tavallaan tämä setti oli matka memory lanelle itselleni. Jotenkin tuo seerumi jäi muiden tuotteiden varjoon setissä, mikä yllätti.

Jaa-a, mitä näistä menisi ostoslistalle loppujen lopuksi? VOIDE! Revitalizing Supreme+ -kasvovoide on edelleenkin yhtä upea kuin mitä muistot olivat vuosien takaa. Siihen sijoittaisin, varsinkin näin ihon ikääntyessä. Se vain tekee taikoja edelleenkin mun iholle.

Yllättäjä tässä setissä on tuo Micro Essence – kasvovesi. IHANA!!!! Ostaisin ehdottomasti kokonaisen tuotteen tämän pienen putelin perusteella. Iho jää pehmoseksi ja todella kosteutetun tuntuiseksi. Se on hyvin samanlainen muin Neogenin Micro Essence, johon olen myös rakastunut. Nyt meneekin vaikeaksi kumman hankin.

Se koko setin hankinnan syy, eli Advanced Night Repair -seerumi jäi jotenkin näiden kahden edellä mainitun jalkoihin. Se ei vain säväyttänyt lopuksi. Onko syys tuon minin minimaalisen pieni pipetti, johon ei mun nakkisormet tahdo taipua tai se ettei se tunnu tekevän iholla mitään, kun kunnian kantaa kasvovesi ja voide. Mutta tän kokeilun perusteella en sijoittaisi siihen välttämättä roposiani.

Estée Lauder Glow Non-Stop -setin paras tuote ehdottomasti Revitalizing Supreme+ -kasvovoide

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat