Korres uudistaa pakkauksia, ensimmäisenä uudistuu Greek Yoghurt sarja

*tuotteet saatu* Kävin viime viikolla tutustumassa Korresin uuteen myymälään Helsingissä ja samalla lanseerattiin heidän uusi tuotepakkauksien uudistus yleisölle. Ensimmäisenä muutoksen tuuliin päätyi Greek Yoghurt -sarjan tuotteet, jotka saivat entistäkin freesimmät uudet valkoiset pakkaukset. Samalla kun pakkaukset muuttuvat, niin sisältö muuttuu tuttuna ja turvallisen, joten jos tämä sarja on ollut sinulla käytössä ja olet pitänyt siitä, niin ei hätää se tulee olemaan yhtä ihana edelleenkin. Sarja toki sai samassa uudistuksessa uuden tuotteen – Wike Awake Eye Gel -silmänympärysvoiteen.

Itselleni tämä sarja on täysin uusi. Korresilta olen testannut viimeisen vuoden aikana Black Pine sarjaa ikääntyvälle iholle ja olen pitänyt siitä paljon. Tämän sarjan odotan olevan hieman kevyempi koostumukseltaan ja keskittyneempi ihon kosteuttamiseen,. Nämä siis odotukset ilman mitään tutustumista tuotteisiin lähemmin. Jugurtti on kuitenkin ollut aina oma go to -tuote jos poltan ihoni, joten nämä sopivat varmasti omalle iholleni mainiosti.

Korres Greek Yoghurt -sarja sai uuden tuotteen: Wide Awake Eye Gel

Samalla, kun Korresin Greek Yoghurt -sarjan tuotteiden pakkaukset uudistuvat, saa tuoteperhe myös uuden jäsenen: Wide Awake Eye Gel -silmänympärysvoiteen. Voide sisältää samoja kreikkalaisen jugurtin pro- ja prebiootteja. kuin muut sarjan tuotteet. Sen lisäksi tuotteessa on kofeniia, kvionoa peptidejä sekä kukkauuteita. Tuotteen luvataan vaalentavan tummia silmänalusia kofeiinin avulla, kvionoa peptidit taas puolestaan auttavat laskemaan silmänympärysalueen turvotusta.

Tuotteen rulla pysyy kivasti viileänä ja auttaa levittämään ohuen geelimäisen voiteen helposti herkälle silmänympärysiholle. Itse suosin tätä pakkaus tyyliä, koska olen aika ”kovakourainen” voiteiden levittämisessä. Lisäksi tykkään jo heti alkuun kuulan viileydestä iholla, joka antaa heti freesin fiikiksen.

Mitenkäs muut Greek Yoghurt -sarjan tuotteet

Korresin Greek Yoghurt -sarjaan kuuluu uutuus silmänympärysvoiteen lisäksi kaksi erilaista voidetta: normaali- ja sekaiholle sekä kivalle iholle. Näiden lisäksi löytyy myös vaahtoava puhdistusvoide sekä kaksi erilaista naamiota. Käytännössä sarjassa on kaikki mitä tarvitset ihonhoitorutiiniin, vaikkakin jään kaipaamaan kasvovettä.

Sarjan tuotteiden päävaikuttavana ainesosana on jugurtti, joka sisältää runsaasti vitamiineja ja probiootteja, joka auttavat ylläpitämään ihon mikrobiomia ja luonnollista suojaa. Greek Yoghurt -sarjan tuotteiden luvataan rahoittavan ja tasapainottavan ihoa välittömästi saaden sen näyttämään ja tuntumaan terveemmältä. Kosteutuksen tulisi viipyä iholla 48 tuntia. Sarja sopii kaikille ihotyypeille, mutta sitä suositellaan erityisesti herkälle, kuivalle ja stressaantuneelle iholle.

Itse sain testiin lähes koko sarjan, poislukien naamiot. Vielä en ole ehtinyt kuin ensikosketuksen ottamaan näihin tuotteisiin, joten vielä en sano juuta enkä jaata niiden hyvyydestä. Sen vin sanoa, että tuotteet tuntuvat iholla hyvin kepeiltä, mutta kosteuttavat tehokkaasti. Iho tosiaan rauhoittuu niistä. Voidekaan ei ole liian tuhti, vaan sopiva päivävoiteeksi meikin alle. Palaan näiden tuotteiden tuntuu myöhemmin, kun ehdin niitä testaamaan kunnolla.

Korres Lasipalatsi muuttanut Lönrotintinkatu 43:see ja muuttu samalla Lönkka43:seksi

Samalla kun tuoteperheet alkavat uudistumaan, on Korresin Helsingin liike Lasipalatsista muuttanut Lönrotinkadulle, jotta on valoisammat rauhalliset tilat, jossa asiakas voi rauhassa nauttia hyvästä asiakaspalvelusta ja henkilökunnan avuliaisuudessa mikä tulee tuotteisiin. Verkkokauppa ei ole menossa mihinkään ja tutu turvalliset suosikki tuotteet ovat sen lisäksi tarjolla esimerkiksi Sokokselta ja Stockmannilta.

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat