Kokoskin uusi K-beauty box sai nimeksi Chok Chok Box

Tammikuussa Kokoskin lanseerasi ensimmäisen K-beauty kuukausiboxin, joka myöhemmin sai nimekseen CHOK CHOK BOX. Tilausvaiheessa joulukuussa boksi oli vielä hyvin mystinen ja tilasinkin sen ihan sokkona ilman mitään tietoa sen suuremmin sisällöstä. Näin ollen koko boxin sisältö oli minullekin totaalinen yllätys.

Ainoa puhtaasti K-beautybox, jonka olen löytänyt tähän mennessä on ollut Beauteque Monthly. Lisäksi olen testannut No Make No Life -boksi, joka sisältää sekä korealaisia että japanilaisia tuotteita. Molemmat erittäin varteenotettavia ja hintaluokaltaan samoja kuin Chok Chok box, mutta tuleva kesällä voimaan astuva Tullimuutos kääntää hankinnat mieluiten kotimaisiin, kun maahantuontikulut nousevat.

Mikä ihmeen CHOK CHOK BOX?

Tammikuu 2021 Chok Chok Box sisältö

CHOK CHOK BOX on Suomen ensimmäinen puhtaasti K-beauty tuotteita sisältävä kuukausittain ilmestyvä boksi. Kestotilaajana saat joka kuukausi yllätyksenä kotiisi korealaisen kosmetiikan ihanuuksia. Kokoskinin sivuille boksin sisältöä ei suuremmin avata, joten minä päätin ottaa yhteyttä Kokoskinin verkkokaupan takana häärivään Olgaan, jotta saisin oman mielenkiintoni boksia kohtaan tyydytettyä.

Olga kertoi, että boksissa on joka kerta vähintään yksi täysikokoinen tuote sekä delux matkakokoisia tuotteita (1-2kpl) testiin. Näiden lisäksi boksissa on aina kolme erilaista yllättävää kangasnaamiota, joita ei välttämättä ole myynnissä ihan jokaisessa kotimaisessa korealaista kosmetiikkaa myyvässä verkkokaupassa. Joukkoon lisätään korealaiseen tapaan myös näytteitä Kokoskinin valikoiman tuotteista. Puhtaasti ei luvata jokaiseen boksiin meikkituotteita tai korealaisia härpättimiä.

Itse hurrasin mielessäni, kun on lähes puhtaasti ihonhoitoa sisältävä boksi. 3 kangasnaamiota tulee kuukauden aikana käytettyä ja delux matkakoot on kivoja testata vähän kalliimpia tuotteita ennen ostopäätöstä.

Mitä tammikuun CHOK CHOK BOX sisälsi?

Tammikuun Chok Chok Boxissa oli kangasnaamioita Lalarecipeltä, Isntreeltä ja Dr. Molalta

Tammikuun CHOK CHOK BOX tuli juuri sopivasti kuun lopussa ja sormeni syyhysivät saada boxin käsiini ja päästä hypistelemään . Varsinkin kun ihonhoitoa oli luvassa koko boxin osalta, niin olin entistäkin enemmän innoissani sen avaamisesta.

Boxissa oli tammikuussa nämä tuotteet:

 • Täysikokoinen ISNTREE Green Tea Fresh Emulsion
 • Delux matka: HEIMISH All Clean Green Foam
 • Näyte: HEIMISH All Clean Balm
 • Näyte: HEIMISH Black Tea Mask Pack
 • Naamio: LALARECIPE Glow Moisture Mask
 • Naamio: DR MOLA Green Fruits & Veggies Smoothie Sheet Mask
 • Naamio: ISNTREE Spot Saver Mugwort Gauze Mask
 •  

Erittäin mielenkiintoiset tuotteet on valittu ensimmäiseen boxiin. Toki inan yksitoikkoinen Isntree ja Heimish painotteinen, mutta toisaalta Heimishin matkakokoiset on just hyviä testata, kun on kyseessä kohtuu arvokkaat tuotteet hankkia. Itseasiassa niistä kaksi oli sellaisia mitä itse en ole testannut, joten osui ja upposi kuitenkin omalla kohdallani, vaikka kritisoin. Kangasnaamiot ovat kaikki kolme minulle täysin tuntemattomia, joten mielenkiinnolla lähden niitä testaamaan. Varsinkin Lalarecipen naamio kutkuttelee testaamaan.

Tammikuun boksi oli vielä pakattu hieman vaatimattomammin, mutta helmikuusta lähtien Chok Chok Box saa oman jalansijan korealaiseen tapaan tyypillisessä vaaleanpunaisessa laatikossa. Vaikka itse en laatikolta kaipaa ihmeellistä, niin on se virittäytyminen tunnelmaan. Uskon että nostaa varmasti fiiliksiä.

Jos vertaat toki tämän sisältöä aiemmin mainitsemieni ulkomaanihmeiden hintaan, niin vielä on hieman kirittävää, mutta minusta kotimaiseksi tuotteeksi hinta-laatusuhde on oikeasti kohdillaan. Tuotteita ei ole liikaa, vaikka boksi ilmestyy kerran kuussa, tulee kaikki suurin piirtein käytettyä, jos täysikokoiset tuotteet on valittu aina eri tuoteryhmästä.

Miten CHOK CHOK BOXin voi tilata

Chok Chok boxin tilaaminen  on tehty helpoksi, kuten lähes minkä tahansa kuukausiboksin tilaaminen. Eli klikkaat itsesi KOKOSKINin verkkokauppaan ja klikkaat sieltä K-BEAUTY BOX ja pääset tilaamaan boksin. Ensimmäisen boksin saat aina tilaus kuuta seuraavassa kuussa eli nyt helmikuussa, kun tilaat niin saat maaliskuun boksin.

Teille ihanille lukijoilleni sain maaliskuun boksia varten koodin ”NEVER30AGAIN”, jolla saat ensimmäiseen boksiisi pienen extra lahjan LALARECIPEn Heart Goggle Moisture Maskin muiden boksin ihanuuksien lisäksi. Tämä tarjous vain koodiani käyttäville 28.2. mennessä tehtyihin tilauksiin. (Koodi on affiliatti koodi, sen käyttö ei maksa sinulle mitään, mutta yritys maksaa minulle pienen korvauksen)

 

Hypistelläänkö yhdessä maaliskuussa korealaisia ihanuuksia?

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

4 Responses

 1. Onko tämä kotimainen boxi sellainen että kannattaa ottaa pidemmäksi ajaksi? Millaiset toimituskulut?

  1. Hei Satu,
   Tässä boksissa ei ole pidempiaikaisesta rahallista hyötyä. Tilaus on jatkuva, mutta sen voi irtisanoa ihan milloin haluaa.
   Hinta 34,99€/kk sisältää postikulut eli mitään lisäkuluja ei tule päälle.

  1. Tää oli mielenkiintoinen uutuus, olin itseasiassa itse tilannut boksin ennen kuin sovimme yhteistyöstä, koska oma kiinnostus heräsi heti testaamiselle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat