Kohti kesän luonnollista kevyttä meikkiä

*Mainos, osa tuotteista saatu Madaralta, teksti sisältää affiliaattilinkkejä*

 

MADARAlla* on tällä hetkellä koko valikoima tarouksessa -30%. Tarjous ei koske tuotepaketteja tai lahjakortteja.
 
Itse olen hyvin peittävän meikin ystävä, koska olen kokenut aina, että ihoni on niin huonossa kunnossa, että mieluummin peitän sen kuin annan sen näkyä. Avasin kuitenkin muutama kuukausi sitten MADARAn* sävyttävän päivävoiteen, joka antaa juuri sen vähän värin tasoituksen ja luonnollisen lopputuloksen mitä itse kaipaan. Testasin myös heidän multituotettaan, johon ihastuin yllätyksekseni.

Kuvan kevyt kesämeikki on tuotettu niin vähillä tuotteilla, että yllätyin täysin itsekkin. Pohjana on MADARAn* Moon Flower Rose Beige – Tingting Fluid. Poskilla, luomilla ja huulilla on MADARAn* Guilty Shades multi-tuote. N’m’ kaksi ovat täydellisiä reissutuotteita kesään ja talven lomamatkoille.

Lisää otsikkotekstisi tähän

MADARAn* sävyttävä päivävoide, Moon Flower Rose Beige – Tinting Fluid, on täydelinen tute, jos haluat ihollesi terveen kevyen päivityksen ja vähän peitettä päivän menoihin. Tämä voide jättää kauniisti kesän kesakot näkyviin altaan, mutta tasoittaa epätasaista väriä. Tuote ei ole meikkivoiteen vahvuista, vaikka se häivyttääkin pieniä värieroja.

Tuote hoitaa ihoa yhtäaikaa kuin päivävoide. Sen sisällysluettelossa on monia hoitavia ainesosia kuten jojobaöljy, kehkukkauute, Kamomillauute ja Ruusunmarjauute. Illalla iho ei ole väsynyt meikkituotteen käytöstä, vaan hidetun oloinen. Kevyt koostumus on mielestäni paras asia tuotteessa. Itse yllätyin kuinka tasaisesti se levittyy ja sulautuu ihoon. Jopa oma talvivalkoinen ihoni sai terveen päivettyneen olomuodon.
 
Vaikka kuinka on kyse hoitavasta tuotteesta, niin on hyvä muistaa pestä se pois päivän päätteeksi.

Multituote poskille, luomille ja huulille

MADARAlla* on myös täydellinen matkatuote jokaiselle, joka ei halua kuljettaa mukanaan montaa tuotetta. Guilty Shades multi tuotteet poskille ja luomille.

Kuvassa olen käyttänyt Heat 64 -sävyä poskille, luomille ja huulille. Nestemäisestä tuotteesta saat väriä ohuesti poskille tai kerrostamalla luomille intensiivisempänä. . 

Kokeilin tuotetta rajauskynän kera myös huulille ja kuten näkyy, niin toimii tässäkin käytössä hyvin.

Heat 64 on sävynä hyvin persikkainen ja sopii täydellisesti päivettyneelle kesäiholle. Ohuempana kerroksena myös tarvella, jolloin poskipunana antaa hotavaa hehkua poskille. Tuotteessa on hieman kiiltoa, joka luo luonnollista hekua.

Tuote oli helppo työstää iholle. Itse suosittelen hieman tuhlaamaan tuotetta ja työstämään sitä hieman ensin kädellä ennen kuin lisää sen iholla. Jopa minä, joka en yleensä nestemäisistä tuotteista tykkää, tykästyin tähän sen sävyn ja helppokäyttöisyyden puolesta.

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat