Kevyttä kesämeikkiä, uutuuksia ja vanhoja suosikkeja

Kesämeikkiä uusilla hankinnoilla ja vanhoilla suosikeilla olisi tänään aiheena. Kesän kevyet sävyttävät päivävoiteet ja voidemaiset tuotteet ovat jotain mitä en aikaisemmin arvostanut kovinkaan, mutta viime kesänä hurahdin totaalisesti. Läträsin lähes koko kesän sävyttävää päivävoidetta ja voidemaisia poskipunia yhdistettyä kevyeen silmien meikkaukseen. Huulituotteita ei kyllä tullut monesti kokeiltua, kun työmaalla oli maskipakko. Nyt kutkuttaa jo kokeilla erilaisia kiiltoja ja huulivoidemaisia huulipunia.

Kuten varmaan tiedätte jo, niin oma motoni on, että mieluummin hyvä ihonhoito kuin meikillä epätasaisuuksien peitto. Nautin itse omien kesakoitteni olemassa olosta. En ole niin aina tehnyt, mutta pikkuhiljaa hyväksyn ne mitä minulla on luonnostaa ja toiset tekemällä tekee. Kevään aurinkoiset ilmat ja ulkoilu ovat tuoneet kesakkoni esiin oikein kunnolla, joten mitä niitä peittämään. Tällainen kevyt meikki oli viime kesän minun go to -meikki. Tämän tekeminen kestää vain 7 minuuttia. Saman ajan kuin kahvi valuu. Sen enempää en suo meikille, kun on aamu ja lähtöä tehdään noin puolisen tuntia.

Kevyt kesämeikki jokapäiväiseen käyttöön

Alla olevassa tekstissä saattaa olla affiliaattilinkkejä, joiden käytöstä saan komission. Nämä linkit on merkitty tekstiin *-merkillä. Niiden käyttö ei maksa kuluttajalle mitään. Kaikki tekstin tuotteet on itse hankittuja.

Pohjana Dermosilin 2-in1 Tinted Moistirizer

Pohjaksi tähän ensimmäiseen viritelmään valitsin itselleni kokonaan uuden Dermosilin tuotteen 2-in-1 Tinted Moisturizerin, joka on kevyesti sävyttävä päivävoide. Voiteesta 99% on luonnollisia raaka-aineita ja se kosteuttaa ihoa ja tasoittaa pieniä sävyvirheitä. Auringonkukan siemenöljy hoitaa ja pehmentää ihoa, skvalaani ja glyseriini kosteuttavat tehokkaasti, aloe vera rauhoittaa ja C-vitamiini suojaa ihoa. Ei sinällään huono päivävoide.

Dermosil 2-in-1 Tinted Moisturizer antaa iholle kesäkuulautta

Voide antaa antaa yhtä aikaa kuulaan ja hyvinvoivan ihon. Tuote lupaa olevan puolipeittävä, itse sanoisin, että kyse on vain kevyesti värieroja tasoittavasta tuotteesta .

Putelista tullessaan voide on kohtuu harmaan oloinen, mutta älkää antako sen hämätä, koska iholle levitettäessä se sulautuu ihoon mainiosti antaen sen lupaaman kuulauden iholle. Voide tuntuu myös iholla miellyttävältä. Vaikka itse olen mattaisen pohjan suosija, niin kesäisin tällainen kevyt voide on erittäin nopea. On vain muistettava pohjustaa silmäluomet ennen silmämeikkiä, koska tällä pohjalla itsellä rasvoittuu luomet pahasti.

Tämä voide jää ehdottomasti käyttöön tälle kesälle, sen verta kivalta se tuntuu ensikosketuksella. Hintakaan ei räjäytä kenenkään pankkia, koska se kustantaa 9,50€ eli korvatessaan voiteen ja meikkipohjan se on oiva matalakuluinen korvike.

Klikkaa tästä Dermosilin verkkokauppaan*.

Muut tuotteet uusia ja vanhoja suosikkeja

Muutoin tämän päiväiseen meikkiin valikoitui vanhoja suosikkeja sekä muutama uutuus, jotka ovat uineet tänä keväänä meikkipussiini:

  • Pitkäaikainen suosikkini ja viime kesän ehdottomasti käytetyin tuote: Catrice The Fresh Nude Collection – paletti 010 Newly Nude (Lähinnä nykyään The Coral Nude Collection Eyeshadow Palette 010*)
  • Poskilla ja huulilla monitoimituote LH Cosmetics Fantastic Lipstic SPF15, Sävy I Die (Bangerdeadilla* tarjouksessa 13,90€)
  • Highlighterina Sleek Highlighting palette 032 Solstice 
  • Clinique High Impact Mascara
  • Estee Lauder Double-Wear Stay-in-Place Brow Lift Duo Sävy 04 Blonde
  • Lumene Nordic Chic Eyebrow Fixing Gel

Kuten näkyy, niin kohtuu kevyitä tuotteita valitsin tällä kertaa. LH Cosmeticsin monitoimituote huulille ja poskille on aivan ihana. Aluksi tuntuu, että se on vähän liian räikeä, mutta kun sen blendaa, niin täydellinen kesä sävy. Huulilla tuote on kosteuttava ja plussa on ehdottomasti aurinkosuoja, jota itse kaipaan kaikilta tuotteilta iholla kesäaikaan varsinkin.

Clinique High Impact Mascara löytää jokaisen ripsen

Tuo Catricen luomiväripaletti on jo ollut monta vuotta oma vuosittainen suosikkini arkimeikin tekoon. Siinä on juuri niitä sopivia päivettyneen ihon sävyjä, joita kesällä kaipaa. Hinta-laatusuhde paletti on mahtava, kun se kustantaa about 7€. Kokeilin myös ensikertaa Cliniquen High Impact Mascaraa. Se sen harja oli erittäin paljon minun mieleeni, juuri oikean kokoinen ja harjas löysi jokaisen ripsen. Se ei ole mikään super-megamahtava tuuheuttaja tai ripsien pidentäjä, mutta näyttäisi arkeen aika kivalta. Nyt jouduin kulmiin sipaisemaan vähänn sävyä, kun en ole laiskuuttani värjännyt kulmiani moneen viikkoon. Taitaa tullaa tämän illan projekti siitä.

Sleekin voidemainen highlighter yllätti positiivisesti. Pakkauksessa se taittoi violettiin, niin vähän karsastin sitä, mutta se hävisi iholle luonnolliseksi lopputulokseksi. Lumenen kulmageeli on ollut minusta hyvä arkituote, vaikkakin ei ole parhaita mitä olen kokeillut.

Koko kesälookin kruunaa Bennao Designin tilaustyönä tehdyt makrame-helmikorvakorut. Koostaan huolimatta ne ovat kevyet.

Mitkä on sun luottotuotteet kesällä?

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat