Kevyttä kesämeikkiä, Sothys Athletics SPF 15

*tuote saatu* Sain jo viime vuonna testiin Sothyksen Athletics-sarjan sävyttävän päivävoiteen. Minulla oli aluksi haasteita löytää keino saada se kasvoille, niin, ettei se olisi liian tumma, koska tämä tuote tummenee mitä enemmän sille antaa lämpöä. Kuten kuvista huomaatte, niin se on jokseenkin liian tumma minun talvikalpealle iholle tällä hetkellä, mutta loppu kesästä se on täydellinen, jopa minun naamanahkalleni.

Sothys SPF15 Crème hydra-protectrice on Sothyksen viime keväänä lanseeraaman sporttisemman kotihoitosarjan yksi tuotteista. Siinä yhdistyy kosteuttava päivävoide, kevyt meikkivoide sekä aurinkosuoja. Monitoimituote, jolla saat loihdittua iholle kauniin kesän hehkun jo nyt keväällä. Yhtäaikaa voide hoitaa ihoa päivän aikana, kuten päivävoide ja suojaa sitä UV-säteiltä sekä sinivalolta.

Käytössä tuote on helppo, tuote levittyy iholle helposti. Valkoinen voide muuntuu iholla, sen lämmöstä ja työstämisestä, ihon väriin sopivaksi. Toki jos työstät tuotetta liikaa se tummuu ihoa tummemmaksi. Tuote vaatii pientä opettelua käyttöön. Itse olen tänä keväänä löytänyt Real Techniquesilta tämän levitykseen täydellisen siveltimen, jolloin käden lämpö ei tummenna voidetta liikaa.
 

Varsinkin vähän tummemmalle ihotyypille täydellinen tuote. Vaihtoehtoisesti tällä tuotteella on hyvä tukea esimerkiksi itseruskettavan jälkeen ihoa. Tuote kun ei rasita ihoa, vaan hoitaa sitä käytön aikana. Itse omaan hyvin vaalean FAIR ihotyypin, jolla tämä voide on hieman liian tumma näin keväällä, mutta loppukesästä se tulee olemaan täydellinen päivittäistuote omassa kosmetiikka arsenaalissa.

Kesämeikki ilman puuterituotteita

Tällä kertaa päätin loihtia kesämeikin ilman puuterisia tuotteita, jotta pohja voisi olla mahdollisimman rauhassa koko päivän, mutta näyttäisi heleältä. Tätä olen koittanut nyt tavoitella tämän kesän kesämeikeissä. Kevyttä, nestemäistä ja huoletonta. Sothysin sävyttävä voide on mainio pohja, koska siinä on jo jonkin verran aurinkosuojaa itse tuotteessa. Sittenkin lisäisin alle kerroksen omaa suosikki aurinkosuojaa varmistamaan, että iho ei pääse kärähtämään salaa alla.

Näillä tuotteilla päivettynyt kuultavat pohja
Pinch of Colourin highligter ja Makeup Factoryn huulikiilto Summer Melon

Valitsin Sothyksen pohjalle kaveriksi poskiin Makeup Factoryn Summer Melon huulikiillon, joka levittyihin poskiin kuin unelma ja antoi juuri sen vähän mitä päivettyneen pohjan lisäksi tarvitsi. Pinch of Colourin puikkomallinen todella vaalea korostussävy oli myös juuri sopiva tähän lookkiin.

Luomille vilahti Madaran Guilty Shades monitoimituote sävyssä 64 Heat, joka sopii myös poskille ja huulille tarvittaessa. Ripsiin sipaisin kohuttua Maybellinen Sky High ripsaria. Siitä oliko se hyvä en vielä kommentoi mitään, mutta kylläpäs on lähelle Lorealin Paradisen kanssa…

Lopputulois on omaan makuuni todella kevyt. Antaa kivasti kesakoille mahdollisuuden paistaa läpi, mutta luonnollisesti kaikki näpytkin näkyvät läpi. Toisaalta omasta mielestäni kesän paras meikki on hyvin hoidettu iho. Siksi nämä sävyttävät tuotteet ovat täydellisiä kesäkeleihin.

Mitä tykkäsit? Onko sinulla kesämeikkituotteita, joiden nimeen vannot?

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat