Kevyttä kesämeikkiä, Evolve Climat Veil testissä

*mainos* Kesää kohden, kun aletaan menemään, niin on hyvä aika aloittaa kevyiden sävyttävien pohjatuotteiden esittely ja testaaminen, jotta kesä ei mene niitä testaillessa ja sopivaa etsiessä. Itse olen jo viime vuonna testannut useita vaihtoehtoja ka kertauksena esittelen osan niistä teille tässä tulevien viikkojen aikana. Kuitenkin on myönnettävä, että itselleni on suuri haaste olla läträämättä puuterin kanssa ja vielä vaikeampaa ohuen ohuen pohjan tekeminen.

Sain Biodellyltä* tämän kevään ensimmäisen testiyksilön, joka on luonnonkosmetiikkaa ja sisältää sävyttävien ainesosien lisäksi suojakertoimen.  Eli pääominaisuuksiltaan ihan mukiin menevän kuuloinen tuote. Kyse on EVOLVE Climate Veilistä.

Evolve Climate Veil riittävä kesähunnuksi

Evolven Climate Veil on lähes seerumin ohut sävyttäväkasvovoide, jossa on myös aurinkosuoja (SPF20) mukana. Itselläni on nyt testissä sävy Light/Medium, joka on hyvin vaalea, mutta antaa minun lakanan valkealle iholleni kevyen päivetyksen. Kyse on kuitenkin niin ohuesta tuotteesta, ettei se peitä oikeastaan mitään ihon epämääräisyyksiä, mutta kesällähän iho voi aina paremmin ja rynttyjä on paljon vähemmän. Sanoisin, että se ennemminkin tasoittaa hieman kuin peittää. Pohjasävyä kuvaillaan keltaiseen taittavaksi, minusta siinä on punertavaa, mutta se tunne voi johtua oman ihoni punakkuudesta ja miten tuote siihen sekoittuu.

Koostumus on erittäin kevyt ja on muuten ensimmäisiä pohja tuotteita mitkä levittäisin siveltimellä. Real Techniquesin Expert Face Brush oli erittäin mainio tähän tarkoitukseen. Käsin minusta tuntui, että tuotetta tuli aivan liikaa iholle, kun taas meikkisieni tuntui imasevan sen itseensä.

Tuote kesti iholla kauniina ilman puuteria, eikä muiden nestemäisten tuotteiden levittäminen pyyhkinyt sitä pois. Toki mitään vahvaa kättä ei voi käyttää, koska on todella kevyt tuote kyseessä. Mikä aurinkosuojaan tulee, niin auringossa oleiltaessa lyhyitä aikoja, tämä tuote tulee sopimaan mainiosti. Lierihattu tulee olemaan tämän kaverina täydellinen. Suorassa auringossa ei SPF20 kestä kauaa, ennen kuin kärähdyksen värähdykset alkavat. Kyse ei ole siis mistään oikotie kesäonneen tuotteesta. Toisaalta jos ihosi kestää enemmän aurinkoa, kuin minun 15 minuuttia aurinkoa iho, niin tämä voi olla täydellinen ratkaisu.

Levittämisen jälkeen tälle pitää antaa hieman aikaa imeytyä ihoon, jotta se ei tahraa pahasti vaatteita. Lopputulos on kohtalaisen glossy eli kannattaa higlighterin kanssa olla varovainen tai tulee nopeasti wet-look. Nuorelle iholle varmasti täydellinen ratkaisu. Itselläni menee vähän opetellessa tähän hohtavampaan lopputulokseen tai sitten tulee kokeilla laittaa vähän puuteria päälle, niin en hohda kuuhun asti.

Ei mikä tahansa päivävoide

Evolve Climate Veil ei ole vain sävyttäväpäivävoide, vaan hoitava päivävoide, jonka ainesosat ennaltaehkäisevät ihon ikääntymisen merkkejä. Siihen on valittu puolukankantasoluja, jotka aktivoivat ihon luonnollista antioksidanttista toimintaa, joka vähentää ärsytystä iholla sekä häivyttää juonteita ja pigmenttimuutoksia. Lisäksi mukana on hyaluronihappoa, joka lisää ihon luontaista kollageenin tuotantoa ja silottaa ihoa. Näiden kahden jo yhdessä eritäin hyvän raaka-aineen lisäksi voiteessa on cacayöljy, joka on luonnonkosmetiikan superfoodia, joka sisältää isosti linolihappoa ja ihoa nuorentavaa A-vitamiinia.

3-in-1 voide joka suojaa, tasoittaa ja hoitaa yhtä aikaa! Tällaiselle keski-ikää hipovalle iholle sopiva, jos ei halua peittää ikääntymisen merkkejä vaan tasoittaa ihan pieniä sävyeroja ja antaa hehkua iholle.

Evolve Climate Veil
Evolve Climate Veil levitettynä

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

2 Responses

  1. Just ostin testiin tän ja ai että!!! Tässä yhdistyy niin monta todella hyvää juttua, täydellinen väri, koostumus, raaka-aineet ja lopputulos on kuin lasi-iho, joka näyttää koko päivän fressiltä! Tykkään! Työkaverit etäpalaverissakin huomasivat eron ja utelivat mitä naamassa oli. Heh!

    1. Tuo on niin totta, tämä jättää ihanan kesän hehkun iholle. Kun iho on kunnossa, ei minusta tätä enempää tarvitsekaan olla kesällä pohjana. Paras myös se, että tuote hoitaa ihoa yhtäaikaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat