Kaksi uutta palettia Morphelta

Olisinko tarvinnut uusia luomiväripaletteja? En välttämättä. Mutta Morphella on ihana shoppailla aina silloin tällöin, varsinkin kun se ei räjäytä kukkaroa. Morphen paletit ovat hinta-laatusuhteeltaan aivan mahtavia, koska niissä on yleensä paljon erilaisia sävyjä ja luomivärien laatu on mainio. Kyse ei kuitenkaan ole mistään pilipali brändistä.

Oma Morphen suosikki paletti on ollut kautta aikain 35B, jossa on juuri oikea määrä mattasävyjä ja shimmereitä. Itselleni on yleensä eri brändien palettien kanssa haasteena se, että paletit ovat niin shimmeripainotteisia, että minä matta sävyjen ihannoija en oikein löydä niistä riittävästi työstettävää.

Morphe Mickey & Friends Truth Be Bold Artistry Palette
Morphe x Avani Gregg -paletti

Se että Morphe on jo valmiiksi edukas, niin heillä on usein tarjouksia, joissa saa paletteja helposti puoleen hintaan. Itse käyn aina silloin tällöin kurkkaamassa tarjoustilanteen ja tilaan vain jos mieleisiäni paletteja 0n tarjouksessa. Olen tainnut ostaa kaikki Morphen palettini alennuksesta, jolloin niiden kaikkien hinnat ovat olleet noin 20€ luokkaa. Halvimmillaan 14€/paletti.

Vaikka paletit ovat edukkaita, niin luomivärit ovat mielestäni hintaan nähden laadukkaita. Blendaantuvat helposti ja sopivat tämän vuoksi hyvin aloittelijalle tai epävarmalle tekijälle. Sävyt ovat usein kerrostettavia ja niitä joutuu työstämään intensiivisen sävyn saamiseksi hieman. Itseäni se ei haittaa. Toki se huomio pitää sanoa, että luomivärien koostumuksissa on eroja palettien sisällä sekä palettien välillä. Tummemmat sävyt eivät ole heidän erikoisuutensa mielestäni, vaikka välillä osuu hyviä pigmenttisiä sävyjä kohdalle. Tämän, kun pitää mielessä, niin löytää varmasti itseään miellyttäviä paletteja helposti.

Morphe Mickey & Friends Truth Be Bold Artistry Palette

Morphen ja Disneynyhteistyöpaletti ui ostoskotiin ihan mielijohteesta. Sen valinnassa ei ole ollut mitään järkeä, koska enhän minä kahta palettia tarvitse. Saatikka kolmea, jotka tällä kertaa ostin (1kpl oli jo heti suunnitteilla laittaa Instagramiin arvontaan). Yksi valinnan peruste oli kyllä paletin alarivin vihreät sävyt, koska erilaisia vihreitä minulla on hyvin vähän mistä työstää nykyisissä paleteissani. Vihreiden lisäksi tässä paletissa on mielestäni hyvin kauniit vaaleat siniset. Myös paletin shimmeriset sävyt puhuttelivat, koska toisessa valitsemassani paletissa oli hyvin vähän niitä tarjolla. Niin no kyllä pitää myöntää, että paletin ihanat Disney-aiheiset painatukset olivat myös minuun vetoavia. Kaiken kaikkiaan paletti on hyvin tasapainoinen tarjontansa suhteen niin väreissä kuin luomivärilaaduissa. Myös tummien ja vaaleiden sävyjen tasapaino on mainio.

Morphe Mickey & Friends Truth Be Bold Artistry Palette

Morphe x Avani Gregg

Morphe x Avani Gregg -paletti oli ensimmäinen, jonka sujautin ostoskoriini. Sen valinnassa painoi paljon sen tarjoamat vahvat mattasävyt sekä alareunan lineri napit. En välitä kynämallisista linereista, koska ne kuivahtavat minusta minun vähässä käytössäni nopeasti, mutta nappimalliset voisivat toimia. 

Morphe x Avani Gregg -paletti

Tämä paletti on tuota Disneyn paletti huomattavasti tummanpuhuvampi, mutta itse näen näiden kahden täydentävän hyvin toisiaan inspiraation lähteenä. Tämän paletin juju on kyllä nuo linernapit alakulmassa. Niistä sekoittamalla saa niin monta upeaa sävyä aikaiseksi. Ihan hykerryttää aloittaa heti niiden testaaminen.

Tämän paletin puute on luomivärien variaation puute. Ei ole kovinkaan montaa shimmeriä. Vain yksi upea glitteri. Lookkien suhteen tämä voi tottaa haasteita, jos haluaa vain yhdellä paletilla laiteilla, mutta jos suo itselleen mahdollisuuden käyttää montaa palettia, niin tämän paletin mattasävyt pääsevät varmasti loistamaan.

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat