K-beauty pussukka iHerbiltä – ei pöllömpi sisältö

iHerb lanseerasi tammikuussa 2020 valikoiman erilaisia kauneusbokseja, joissa jokaisessa eri teemalla erilaisia tuotteita. Yksi teemoista oli K-beauty, joten luonnollisesti minun piti kyseinen boksi/pussukka tilata. Tätä ei oltu edes hinnalla pilattu, setti maksoi alle 10€. Lisäksi yksi tuotteista oli tuote, jota halusin testata joka tapauksessa.

Mitä tuotteita iHerbin K-beauty pussissa oli?

Pussukka on hyvin simppeli ja sisältää 7 erilaista korealaisen kosmetiikan tuotetta. Variaatio on kohtuullinen ja tuotteet delux matkakokoisia, joten ne riittävät hyvin hankintapäätöksen tekoon. Itse hankin pussukan, koska halusin päästä testaamaan NEOGENin Real Ferment Micro Essenceä. Muut tuotteet ovat positiivinen lisä sen kylkeen.

Pussissa olleet tuotteet:

  • NEOGEN Real Ferment Micro Essence
  • PETITFÉE Gold Hydrogel Eye Patch
  • ATOPALM MLE Cream
  • HARUHARU Womder Black Rice Hyaluronic Toner
  • THE VEGAN GLOW Mild Foam Cleanser
  • AROMATICA Organic Aloe Vera Gel
  • SATURDAY SKIN rub-a-dub Refining Peel Gel

 

Mielestäni kohtuullisen mielenkiintoiset tuotteet valittu. Toki joukossa aloe veraa, jota en itse suuremmin käytä. Toisaalta eipä tämä maksanutkaan kuin 10€ ja sisältö on monia kuukausibokseja parempi.

 

Mitä mieltä olet sisällöstä?

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hanne - Never30again blogi

Moi, olen Hanne ja olet enemmän kuin tervetullut lukemaan minun ikäkriisiäni 30+ naisen ihokriisin muodossa. Rakastan korealaista kosmetiikkaa, mutta testaan kaikkea länsimaalaisista luonnonkosmetiikan kautta korealaiseen. Mitä oudompi tuote, sitä paremmat kiksit saan sen testaamisesta.

Seuraa somessa

Suosituimmat