K-beauty brändi ROVECTIN testissä

Wishtrend tarjoaa välillä halvemmalla testiin edustamiensa brändien tuotteita arvostelua vastaan. Itse ilmoittauduin testaamaan ROVRCTINin kahta tuotetta: kasvovoidetta ja kangasnaamiota. Brändi on itselleni täysin tuntematon. Se on vielä korealaisessakosmetiikassa nuori brändi, joka on kehittynyt pikkuhiljaa. Harvoin Korealaiset uudet brändit rantautuu Suomeen ihan heti syntyhetkillään. Kyllä niiden on lämmettävä hetki maailmalla, ennen kuin rantautuvat tänne. Onneksi maailmalta saa myös tilattu helposti k-beautya Suomeen.

"To Return Back Where It Was..." - ajatuksia Rovectin brändin takana

Brändin ajatusta ihon palauttamisesta lähtee perustajan siskon kemoterapian jälkeisen ihon kunnosta. Hän halusi auttaa siskonsa haasteellista ihonhoitoa. Koska tuotteiden uniikki Rovectin Repair Complex on suunniteltu niin haasteelliseen ihotilanteeseen, niin tuotteet nousivat koreassa suosioon hyvin nopeasti. Kaikkien tuotteiden ajatus on palauttaa ihoa parempaan entiseen.

Ideologian taustalla on myös sama ajatua kuin minulla ihonhoitobloggaajana, eli olla sinut oman ihonsa kanssa. Heidän tavoitteena on luoda tuotteita, jotka ovat ihonhoidon pitkäaikaisia kumppaneita ennemmin kuin pikahoitoja hetkelliseen tarpeeseen.

Tuotteiden kehitystyössä on huomioitu, että tuotteet sopisivat kaikille ihotyypeille pitkäaikaiseen käyttöön. Tuotteiden raaka-aineet on tarkkaan valittuja ja tuhat lisäaineet on jätetty pois. vain oikeasti tarpeelliset ainesosat on jätetty tuotteisiin. Näin ollen ne sopivat myös ärtyneelle ja herkälle iholle.

Rovectin kangasnaamiot silkinohuita

Tämä naamio on hintaansa nähden (hinta noin 4 dollaria) huippuhyvä. Naamio lupaa rauhoittaa ja antaa iholle pitkäaikaista kosteutusta. Molemmat voin alle viivata. Naamion ohuen ohuessa kangasosassa on paljon seerumia, joka imeytyy hitaasti ihoon naamion vaikutusaikana.

Raaka-aineissa on tehoaineina Jejulla tuotettua Lotus-kukka uutetta, Viherkameleonttilehden uutetta, Aquaxyliä, Glutationia. Näistä kaksi jälkimmäistä on itselleni tuntemattomia raaka-aineita, mutta pienen tutkimuksen, jälkeen Aquaxyl 

osoittautui mahlasta johdettavaksi raaka-aineeksi, joka on tehokas kosteuttaja, joka myös sitoo kosteuden ihoon. Glutationi eli glutamyylikysteinyyliglysiini on puolestaan tripeptidi, joka koostuu aminohapoista glutamiinihappo, kysteiini ja glysiini. Sen tehtävä on poistaa iholta vapaita radigaaleja, jotka päivän päätteeksi rasittavat ihoa.

Kun tutustusn sisältöön enemmän, niin voin vain todeta, että tiedän hyvinkin syyn miksi ihastuin naamioon heti ensi kokeilulta. Sen raaka-aineet ovat täydelliset omalle ikääntyvälle iholle, joka kärsii ajoittaisesta kuivumisesta. Naamion kosteutus pysyi myös iholla useamman päivän, ei tullut tarvetta laittaa toista naamiota seuraavana iltana. Ehdottomasti voin suositella näitä naamioita.

Rovectin Lotus Water Cream syöksyi heti lempparivoiteiden kärkeen

Rovectinin Lotus Water Cream ampuikin yllätyksekseni itsensä omien suosikki voiteideni TOP5-listalle heti ensi kokeilulla. Sen kevyt koostumus ja hyperkosteuttavat ominaisuudet hurmasivat heti. Varsinkin kun voide sopii iltaan ja aamuun ilman mitään ongelmia, niin minä olin myyty. Ihanaa tuotteessa on myös se, että se tulee täysin valkoisessa putelissa, jonka voit itse koristella omien mieltymysten mukaan mukana tulevilla tarroilla. Tämä on niin korealaista IHQuttelua!

Vain 23 raakaianetta, joista inci-listane ensimmäisenä Lotus-kukka uute, jota on tuotteessa 75% sen massasta. Aika huoma osuus pääraaka-aineella. Sen lisäksi tuotteessa on vaikuttavana raaka-aineena yllä olevien naamioiden listalta tutuksi tullut Aquaxyl. Lisäksi tuttuja raaka-aineita löytyy glyseriini, joka on halpa ja erinomainen kosteuttaja selä allantoinia, joka alkaa olemaan nouseva raaka-aine ihonhoidossa. Se on kuoriva ja kosteuttava raaka-aine.

Voide sopii kaikille ihotyypeille ja aamuun sekä iltaan, jonka vuoksi annan sille täydet pisteet ja suosittelen ehdottomasti ottamaan kokeiluun.

Ensiajatukset Rovectinista

Näiden kahden tuotteen perusteella tuotteet tekevät juuri mitä brändilupaus lupaa. Hyvin vähillä raaka-aineilla tuotetut ihonhoitotuotteet on hyvä asia ja niitä saisi tulla markkinoille enemmänkin. Vielä parempi on, että Koreassa on alettu heräämään tähän aiheeseen, koska korelaiset brändit eivät ole olleet niinkään tarkkoja sisuksien suhteen ennen.

Jos sinulle tulee jotain muuta tilattavaa korealaisista verkkokaupoista, niin nappaisin tämän brändin tuotteita kokeiluun ehdottomasti kylkeen. Hinta-laatu suhde on kohdillaan mielestäni.

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat