Joulukalenteri LUUKKU 6: Nature by Amppu huulirasvat

Ihan vasta syksystä mun suosikkeihin ui sipoolaisen Nature by Ampun huulirasvat, jotka sain testiin heiltä kun kävin syksyn myyjäistapahtumassa. Huulirasva-addiktin huuleni nauttivat näistä rasvoista, eikä korppua päivää ole ollut tänä syksynä.

Mikä Nature by Amppu

Nature by Amppu on pikkuhiljaa vahvistanut jalansijaa kotimaisen pientuotantokosmetiikan saralla. Yksi mistä heidät tunnetaan ovat kosmetiikan valmistuskurssit. Sipoossa heillä on aivan ihana maalaistalo, jossa tapahtuu tasaisin väliajoin ihania tapahtumia ja kursseja.

Kaikissa Nature by Ampun tuotteissa on selkeä mahdollisimman simppelin raaka-ainelistan ajatus. Simppeliydellä on saavutettu täydellisyyttä, joka ei rasita ihoa. Tuotevalikoimasta löytyy ihonhoitoa ja -puhdistusta saippuoista voiteisiin. Myös raaka-aineita löytää heidän valikoimastaan, jos on innostunut itse tekemään tai osallistumaan heidän kursseilleen.

Miksi minä tykästyin Nature by Ampun huulirasvoihin

Olen kokenut, että usein luonnonkosmeettiset ja käsintehdyt huulirasvat ovat hieman liian vahamaisia. Varsinkin kylmä-kuumavaihtelu ei tee niille hyvää ja rakenne sen vuoksi kärsii talvikäytössä.

Nature by Ampun huulirasvat yllättivät. Ne ovat silkkisiä huulilla, eikä rasvaa tule liikaa. Mehiläisvahaa on juuri oikea määrä verrattuna avocado- ja risiiniöljyyn. Huuliin ei jää tahmaista oloa huulissa. Tuuppasin näitä jopa pakastimeen ja otin sieltä käyttöön, eikä niiden rakenne ole kärsinyt siitä. Kohmeisestakaan puikosta ei ole tullut liikaa tuotetta huuliin.

Raaka-aineita ei ole liikaa vaan hyvin hyvin vähän, joten huuliin, joista tulee yleensä tuotetta syötyäkin, ei tule mitään elimistölle haitallista tai ylimääräistä.

Jos haluat sijoittaa kotimaiseen, niin nämä ovat ihan miellyttävät vaihtoehdot. 5ml tuubi kestää erittäin hyvin jo käyttöä.

 

Jaa blogiteksti

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Hanne - Never30again blogi

Hei, olen Hanne.

Olen pian nelikymppinen yhden ihanan erityislapsen äiti, joka kamppailee oman ikäkriisin sijasta ihokriisin kanssa. Olen myös vahva kosmehörhö, joka rakastaa testata uusia kosmetiikka tuotteita sekä kokeilla omaa uskalluksen rajaa meikkien suhteen. Kosmetiikan suhteen olen hyvin kaikkiruokainen, joten löydät varmasti kiinnostavia tuotteita korealaisesta kosmetiikasta kotimaisiin helmiin kauttani. Blogissa pääset lukemaan hurtilla huumorilla höystettynä minun matkaani kohti 40-kriisiä. 

Seuraa somessa

Suosituimmat